Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, preditor είπε

Όπως και να γράφω όσο και ανορθόγραφος και να είμαι ...εσυ συνεχίζεις να είσαι αγενής είτε γράφεις ορθογραφημένα είτε ανορθόγραφα.... Και σίγουρα δεν χρησιμοποιώ εκφράσεις λαϊκές! Αλλά μιλάω με σεβασμό ...και απαντάω σε ότι ακριβός με ρωτάνε...αλλα και πάλι ούτε με  ειρωνία απαντάω όπως εσύ...

Μια κουβέντα είπα και είπες δεκαπέντε. Χαλάρωσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι πολύ χαλαρός και δεν σου είπα κατι σε άλλον απάντησα.

Επεξ/σία από preditor
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, preditor είπε

Είμαι πολύ χαλαρός και δεν σου είπα κατι σε άλλον απάντησα.

O άλλος δεν σου μίλησε επιθετικά ούτε προσβλητικά.

Πάνω κάτω το λόγο που σου μίλησα έτσι εξήγησε οτι δεν έδινες απαντήσεις και μεταξύ σοβαρού και αστείου σε είπα μάστορα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, preditor είπε

Όπως και να γράφω όσο και ανορθόγραφος και να είμαι ...εσυ συνεχίζεις να είσαι αγενής είτε γράφεις ορθογραφημένα είτε ανορθόγραφα.... Και σίγουρα δεν χρησιμοποιώ εκφράσεις λαϊκές! Αλλά μιλάω με σεβασμό ...και απαντάω σε ότι ακριβός με ρωτάνε...αλλα και πάλι ούτε με  ειρωνία απαντάω όπως εσύ...

Σε μένα μιλάς, που θεωρητικά σε προσέβαλα;

Οκ, δεν ασχολούμαι μαζί σου, παρά την καλή μου διάθεση. Πριν δεν μπορούσα να ψάξω γιατί ήμουν απο το κινητό, μα τώρα έχω χρόνο.

Παρεπιπτόντως, το HD είναι 1368Χ768 (ή 1280Χ720) και όχι 1920Χ1080 που είπες. Σαφώς λοιπόν και απαντώντας μονολεκτικά και χωρίς όρεξη, άκρη δεν βγαίνει, και αν δεν ρωτούσε ο φίλος ακριβώς για την ανάλυση της οθόνης σου, θα έπαιρνες λάθος προτάσεις, χωρίς να φταίμε. Για αυτό έγραψα, αν κάποιος βαριέται, δεν θα λάβει σωστή βοήθεια, χωρίς προφανώς να στοχοποιώ εσένα προσωπικά.

Όταν εγώ μιλάω γενικά, αλλά εσύ γράφεις την λέξη "εσύ" δίπλα σε εκφράσεις, μάντεψε ποιός είναι αγενής και ποιος προσβάλει.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Δεν μίλησα ούτε εγώ άσχημα σε κανέναν ...ενω με με μείωσε , απλά μια ερωτήσει έκανα μια το pc ...τωρα νομίζω ότι το κλείσαμε το θέμα να εξηγούμε δεν χρειάζεται ...ξεφυγε πολύ η κουβέντα. 

Πραγματικά και εγώ δεν θέλω άλλο να μιλήσουμε όσο καλή διάθεση που  έχεις δεν φάνηκε...παρολα αυτά το θέμα έκλεισε και δεν περίμενα ότι θα πάρει αυτή την τροπή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...