Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα εχω το παρακατω pc ειναι για ιντερνετ, ταινιες και παιχνιδια η χρηση του, αξιζει να αναβαθμησω cpu και καρτα γραφικων? το pc που εχω ειναι :

cpu : amd fx 6300

καρτα γραφικων :px 550 2gb

ram:16gb στα 1600

ssd 120gb

hdd 500gb

τροφοδοτικό 550w

Επεξ/σία από preditor
Δημοσ.

Ποια παιχνίδια; Ποια η μητρική; Ποιο το τροφοδοτικό; Ποια οθόνη έχεις; Έχεις καλή ψύκτρα για overclock; Πόσα δίνεις για αναβάθμιση; Αυτά :)

• Like 1
Δημοσ.

εχω μια μιτρικη gigabyte ,τροφοδοτικο εφραψα μαρκα ειναι turbo x οθονη ειναι 24 hd , τωρα για παιχνιδια action rpg...θελω να ανανεώσω το συστημα οχι να το αλλαξω

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, preditor είπε

εχω μια μιτρικη gigabyte ,τροφοδοτικο εφραψα μαρκα ειναι turbo x οθονη ειναι 24 hd , τωρα για παιχνιδια action rpg...θελω να ανανεώσω το συστημα οχι να το αλλαξω

Γράψε ένα budget ρε μάστορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

300 euro ρε  μαστορα (απο ευγένεια δεν παιζει να μιλατε) 

Επεξ/σία από preditor
Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, preditor είπε

Ψύκτρα έχεις; Να κλοκάρεις ξέρεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε turbo-x τροφοδοτικό το ξεχνάς το κλοκάρισμα. Nα αλλάξεις cpu επίσης δεν αξίζει, εκτός κ αν βρεις σε ευκαιρία π.χ. 50€ (όχι παραπάνω) έναν FX-8350. Aπό gpu το μόνο που μπορείς να πάρεις από καινούριες είναι μια GTX1050ti. 

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.

Για την 1060 θα χρειαστείς ποιοτικότερο τροφοδοτικό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Απλά έτσι πας πάνω από τα 300€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τροφοδοτικό επώνυμο , 1050ti και μετάχειρο cpu κατηγορίας 8350 όπως σου είπαν κι από πάνω + ψύκτρα για o/c

Επεξ/σία από Nikdev
Δημοσ.
Στις 3/24/2018 στις 3:42 ΜΜ, preditor είπε

Από ευγένεια, όταν μάθουνε κάποιοι ορθογραφία να μην βγαίνουν τα μάτια μας, και αυτοί οι κάποιοι να απαντάνε στις ερωτήσεις που τους ρωτάνε. Όταν αυτοί οι κάποιοι απαντάνε με το ζόρι, και οι κύριοι που τρώνε τον προσωπικό ελεύθερο χρόνο τους, λογικό να εκνευριζονται και να μην βοηθανε.

Και το "ρε μάστορα", φιλική φράση είναι, λαϊκή μεν, αλλά φιλική. Όχι αγενής.

Την καλημέρα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως και να γράφω όσο και ανορθόγραφος και να είμαι ...εσυ συνεχίζεις να είσαι αγενής είτε γράφεις ορθογραφημένα είτε ανορθόγραφα.... Και σίγουρα δεν χρησιμοποιώ εκφράσεις λαϊκές! Αλλά μιλάω με σεβασμό ...και απαντάω σε ότι ακριβός με ρωτάνε...αλλα και πάλι ούτε με  ειρωνία απαντάω όπως εσύ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...