Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν πουλάνε fanάκια 12mm καθαρά για τροφοδοτικά ή θα πρέπει να πάρω κάποιο και να γίνει αλλαγή του βύσματος ώστε να συνδεθεί με το ρεύμα;

Ρωτάω γιατί το δικό μου κάνει έναν σπαστικό θόρυβο (κατά κύριο λόγο τον χειμώνα) για κάνα 10λεπτο από το άνοιγμα του υπολογιστή και μετά σταματάει. Σαν να χρειάζεται να ζεσταθεί ένα πράγμα (βέβαια αν το ταρακουνήσω λίγο σταματάει πιο εύκολα :P). 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βρίσκεις την απόδειξη αγοράς και το πάς πίσω στο κατάστημα χωρίς να πειράξεις ούτε βίδα.

Δημοσ.

Το κατάστημα βρίσκεται πάνω από 500 χιλιόμετρα μακριά και το να πληρώσω μεταφορικά και όλα τα συναφή και φυσικά να μείνω χωρίς υπολογιστή δεν νομίζω ότι βοηθάει και πολύ. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άν το ανοίξεις χάνεις την εγγύηση. Άν σε βοηθάει αυτό περισσότερο εσύ το ξέρεις.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

έχει Videos στο youtube. Έναν 120άρη θα πάρεις και θα κάνεις μόντα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, radiohead είπε

έχει Videos στο youtube. Έναν 120άρη θα πάρεις και θα κάνεις μόντα.

Ναι αυτό λέω μήπως υπάρχουν και έτοιμη χωρίς μόντα γιατί με το καλάι δεν τα πηγαίνω και τόσο καλά. :P 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, rafinos είπε

Καλημέρα παιδιά!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν πουλάνε fanάκια 12mm καθαρά για τροφοδοτικά ή θα πρέπει να πάρω κάποιο και να γίνει αλλαγή του βύσματος ώστε να συνδεθεί με το ρεύμα;

Ρωτάω γιατί το δικό μου κάνει έναν σπαστικό θόρυβο (κατά κύριο λόγο τον χειμώνα) για κάνα 10λεπτο από το άνοιγμα του υπολογιστή και μετά σταματάει. Σαν να χρειάζεται να ζεσταθεί ένα πράγμα (βέβαια αν το ταρακουνήσω λίγο σταματάει πιο εύκολα :P). 

Δεν ξερω πως ειναι το συγκεκριμενο,αλλα εγω οταν αλλαζω ανεμιστηρακια στα τροφοδοτικα απλα κοβω τα καλωδια,τα γυμνωνω και τα ενωνω.
Θα σου προτεινα να αγορασεις θερμοσυστελλομενο μακαρονι,ειναι ενα λαστιχενιο σωληνακι που το βαζεις αντι για μονωτικη ταινια,το ζεσταινεις με αναπτηρα και συστελεται πανω στην ενωση των καλωδιων,αγκαλιαζοντας τα.

Αυτο το βρισκεις σε μαγαζια με ηλεκτρολογικα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, webparts είπε

Δεν ξερω πως ειναι το συγκεκριμενο,αλλα εγω οταν αλλαζω ανεμιστηρακια στα τροφοδοτικα απλα κοβω τα καλωδια,τα γυμνωνω και τα ενωνω.
Θα σου προτεινα να αγορασεις θερμοσυστελλομενο μακαρονι,ειναι ενα λαστιχενιο σωληνακι που το βαζεις αντι για μονωτικη ταινια,το ζεσταινεις με αναπτηρα και συστελεται πανω στην ενωση των καλωδιων,αγκαλιαζοντας τα.

Αυτο το βρισκεις σε μαγαζια με ηλεκτρολογικα.

Τα ενώνεις απλά με συστροφή των γυμνών καλωδίων που προϋπήρχαν με το χέρι και απλά βάζεις το θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι από πάνω και μετά απλά τέλος;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, rafinos είπε

Τα ενώνεις απλά με συστροφή των γυμνών καλωδίων που προϋπήρχαν με το χέρι και απλά βάζεις το θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι από πάνω και μετά απλά τέλος;

Ναι,απλα πριν τα ενωσεις περνας το ενα καλωδιο μεσα απο το μακαρονι.

Μετα τα ενωνεις,φερνεις πανω το μακαρονι και εισαι κυριος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...