~mxls~ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε 2019 Grid Merc Ham-Bottas Ferrari Vettel-Leclerc RB Honda Verstappen-Gasly Renault Ricciardo-Hulkenberg Haas Magnussen-Grosjean McLaren Sainz-Norris Force India Perez-Stroll Sauber Alfa Romeo Kimi-Giovinazzi Toro Rosso Kvyat-Albon Williams Kubica-Russell Ανακοινώστε και τον Stroll επιτέλους, αφού είναι καπαρωμένη η θέση! @Αλεξανδρος A.92 Πολλά νέα πρόσωπα! Που να έφευγε και ο Grosjean! Δεν τρελαίνομαι με τα ονόματα που βλέπω, εκτός αν οι ρούκις (Norris, Russell,Albon) βγουν χρυσός. Ο Kubica πριν την άτυχη στιγμή, ήταν στην καλύτερη επιπέδου Heidfield (και όχι στα ντουζένια του γερμανού). Είναι φοβερό στόρι που επανέρχεται, αλλά μπορεί να συγκριθεί με Bottas ίσως. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν στη Williams που τον επιλέγουν. Giovinazzi μου προκαλεί εντύπωση που του δίνουν θέση δίπλα σε Κίμι, και γενικά θέση F1. Σάινθ, Μάγκνουσσεν,Κβίατ, Στρολλ για τα μπετά. Γκροζιάν θα μας διασκεδάσει. Λείπει ένας Μαλντονάντο. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, tommy^ είπε O Gasly ειναι καλος ρε παιδια; Δεν τον εχω "σκαναρει" αρκετα, αλλα δε μου πολυγεμιζει το ματι… δεν εχει κανει κατι ενδιαφερον. 29 λεπτά πριν, tommy^ είπε Δυνατο διδυμο Ρενό και Γιουλιαμς! Ρενο αν εχει τον κινητηρα θα παει πολύ καλα! Γουιλιαμς όμως δεν τα βλεπω θετικα τα πραγματα...
Diinekis21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tommy^ είπε O Gasly ειναι καλος ρε παιδια; Δεν τον εχω "σκαναρει" αρκετα, αλλα δε μου πολυγεμιζει το ματι... O Gasly έχει δείξει ότι είναι γρήγορος, έχει δείξει ότι είναι και μ@@@@@ς ταυτόχρονα! Είναι εκρηκτικό τουλάχιστον το duo της RB σε χαρακτήρες! Η Renault έχει φοβερό δίδυμο (ίσως το καλύτερο που είχε ποτέ), μακάρι να κάνει βήματα προόδου στο πακέτο της μπας και χτυπά κανά βάθρο. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα τα πάει ο Hulk απέναντι στον Ric και πως θα είναι ο Ric μακριά από τις (προστατευτικές) φτερούγες της RB. 1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε Δεν τρελαίνομαι με τα ονόματα που βλέπω, εκτός αν οι ρούκις (Norris, Russell,Albon) βγουν χρυσός. Ο Kubica πριν την άτυχη στιγμή, ήταν στην καλύτερη επιπέδου Heidfield (και όχι στα ντουζένια του γερμανού). Είναι φοβερό στόρι που επανέρχεται, αλλά μπορεί να συγκριθεί με Bottas ίσως. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν στη Williams που τον επιλέγουν. Giovinazzi μου προκαλεί εντύπωση που του δίνουν θέση δίπλα σε Κίμι, και γενικά θέση F1. Σάινθ, Μάγκνουσσεν,Κβίατ, Στρολλ για τα μπετά. Γκροζιάν θα μας διασκεδάσει. Λείπει ένας Μαλντονάντο. Norris, Russel μπαίνουν με ταβάνι πρωταθλητισμού, θα δούμε πως θα εξελιχθούν και αν το φτάσουν ποτέ. Για Norris έχω καλό προαίσθημα. Κvyat ορθώς πιστεύω παίρνει άλλη μια ευκαιρία, αν απολέσει τα "τορπιλικά" του είναι ταχύς. Για Giovinazzi εμένα μου κάνει εντύπωση ότι παραμερίζουν τα λεφτά του Ericsson για αυτόν. Κατά τα άλλα και αυτός πιστέυω ότι αξίζει μια ευκαιρία. Για Grosjean θα στοιχημάτιζα ότι δε θα δει f1 cockpit από κοντά το 2020.. Βέβαια το ίδιο στοίχημα θα έβαζα και πέρσι για το 2019...
greg4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Για Giovinazzi εμένα μου κάνει εντύπωση ότι παραμερίζουν τα λεφτά του Ericsson για αυτόν. Κατά τα άλλα και αυτός πιστέυω ότι αξίζει μια ευκαιρία Εκτός και αν τον πληρώνει η Ferrari και τους δώσει καλές εκπτώσεις στις μηχανές ή και δωρεάν
~mxls~ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε O Gasly έχει δείξει ότι είναι γρήγορος, έχει δείξει ότι είναι και μ@@@@@ς ταυτόχρονα! Είναι εκρηκτικό τουλάχιστον το duo της RB σε χαρακτήρες! Η Renault έχει φοβερό δίδυμο (ίσως το καλύτερο που είχε ποτέ), μακάρι να κάνει βήματα προόδου στο πακέτο της μπας και χτυπά κανά βάθρο. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα τα πάει ο Hulk απέναντι στον Ric και πως θα είναι ο Ric μακριά από τις (προστατευτικές) φτερούγες της RB. Norris, Russel μπαίνουν με ταβάνι πρωταθλητισμού, θα δούμε πως θα εξελιχθούν και αν το φτάσουν ποτέ. Για Norris έχω καλό προαίσθημα. Κvyat ορθώς πιστεύω παίρνει άλλη μια ευκαιρία, αν απολέσει τα "τορπιλικά" του είναι ταχύς. Για Giovinazzi εμένα μου κάνει εντύπωση ότι παραμερίζουν τα λεφτά του Ericsson για αυτόν. Κατά τα άλλα και αυτός πιστέυω ότι αξίζει μια ευκαιρία. Για Grosjean θα στοιχημάτιζα ότι δε θα δει f1 cockpit από κοντά το 2020.. Βέβαια το ίδιο στοίχημα θα έβαζα και πέρσι για το 2019... Και ο Οκον υποτίθεται θα ήταν το αντίπαλο δέος για Μαξ, και μετά από 2,5 σεζόν παίρνει πόδι από Φ1. Σκληρό. Ελπίζω να ξαναβρει ευκαιρία. Τον Τζιοβινάτσι δεν τον πιστεύω καθόλου. Μπαίνει μέσα καθαρά λόγω εθνικότητας. Εντωμεταξύ τελευταία φορά που κέρδισε Ιταλός πρέπει να'ναι το 2006 με Φίζικο.
Diinekis21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, greg4 είπε Εκτός και αν τον πληρώνει η Ferrari και τους δώσει καλές εκπτώσεις στις μηχανές ή και δωρεάν True dat. 2 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Και ο Οκον υποτίθεται θα ήταν το αντίπαλο δέος για Μαξ, και μετά από 2,5 σεζόν παίρνει πόδι από Φ1. Σκληρό. Ελπίζω να ξαναβρει ευκαιρία. Νομίζω ο Max είναι σε άλλο επίπεδο πλέον. Ο Ocon σίγουρα δεν έχει τελειώσει από την F1. Αφού δεν βρήκε θέση για το 2019, πιστεύω ότι έκανε τη καλύτερη επιλογή να πάει 3ος στη Merc και να μη τρέξει σε κατώτερη κατηγορία. Το σχέδιο είναι ότι τον ετοιμάζει ο Wolff για Νο2 στη Merc το 2020. Aκόμα και αν δε κάτσει πάντως σύντομα στη Merc, έχει μέλλον στην F1. Wolff με ύφος terminator στο 0.21! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από Diinekis21 2
TheGrisGrisMan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Ο Kubica πριν την άτυχη στιγμή, ήταν στην καλύτερη επιπέδου Heidfield (και όχι στα ντουζένια του γερμανού). Προσωπικά μου αρέσει επειδή πήγαινε με τα μυαλά στα κάγκελα ενώ παράλληλα εχει και συμπαθητική συμπεριφορά... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από TheGrisGrisMan
Diinekis21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Λείπει ένας Μαλντονάντο. Full time Maldonado δεν έχουμε, έχουμε όμως Pastor driver of the day! Max στην αρχή της σαιζόν. Grosjean στο Baku. Vettel στη Γαλλία. Bottas στην Oυγγαρία. Ηulk smash στο Spa. Perez στη Σιγκαπούρη. Magnussen στη Suzuka. Ocon στη Βραζιλία. Feel free to add! 1
haHa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Montezemolo: With Hamilton, Ferrari would have won the title Αναφορά σε κείμενο This year Hamilton made the difference in his best season since his debut,” Montezemolo said – “He has had moments of weakness and crisis, but this year with Ferrari he would have won. I say that not to belittle Vettel, who has every opportunity to rebuild with a competitive car,” the Italian added. Indeed, Luca di Montezemolo said losing the title was not all Sebastian Vettel’s fault: “This Ferrari is a very different Ferrari to the one I left in October 2014, in terms of men and mentality,” he said – “Ferrari did a good car this year, which in some situations was even better than Mercedes. But the final part was missing. Vettel made some decisive mistakes, but for the world championship you have to do everything to keep him up. He is a driver of the highest order and always close to the team,” said Montezemolo.
TheGrisGrisMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Straight from the FIA 2018 Awards Gala Speed +10 / Acceleration -2 η κάτι τέτοιο;
Diinekis21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @TheGrisGrisMan Έχει πάθει Μexico, Ricciardo ή στρατό; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από Diinekis21
Προτεινόμενες αναρτήσεις