Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Οπως το πες: λογο εχει ο καθενας στο τηλεκοντρολ του, οποτε κανε μου τη χαρη αν θες και ασχολησου με το δικο σου τηλεκοντρολ! 😎 Εγω ασχολουμαι...και για αυτο ειτε χανω ειτε κερδιζω δεν αναφερω ποτε τους κανονισμους...Απλα μερικους τους πειραζει λιγο παραπανω και λενε τα δικα τους. Δικαιωμα τους φυσικα απλα χαλαμε και το θεμα εδω... Και ειναι κριμα μιας και πλησιαζει το τελος του πρωταθληματος και ολα εχουν κριθει...οτι και να λεμε εμεις.
Diinekis21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε και για αυτο ειτε χανω ειτε κερδιζω δεν αναφερω ποτε τους κανονισμους... Έχετε στήσει κανά fantasy league και έχω μείνει στην απ'έξω;
haHa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Στις 13/11/2018 στις 12:01 ΜΜ, haHa είπε Tι σημαινει αυτο; Οτι απο την μια μερια θα εχουμε την Mercedes και την Ferrari να μην θελουν μεγαλες αλλαγες στους κινητηρες ωστε να μην μπορει να τις φθασει καποιος που ξεκιναει τωρα την εξελιξη και απο την αλλη θα εχουμε πχ την Porsche, την Red Bull κλπ να θελουν αλλαγες στους κινητηρες ωστε να υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητητες για ανταγωνιστικους κινητηρες απο νεους κατασκευαστες. Aυτα ισχυαν πριν μερικους μηνες. Εδω και λιγο καιρο φαινεται να εχει ατονησει το ενδιαφερον της Porsche και ταυτοχρονα να μην καταργειται η MGU-H απο τους κανονισμους του 2021, οποτε εχουν εξανεμιστει οι οποιες ελπιδες να μπει η Porsche. Formula 1 chief admits no ‘new engine’ for 2021 Αναφορά σε κείμενο “As we got into discussions, I think we all came to an agreement that the right path was more stabilising the existing engine,”F1 chief executive Chase Carey said, as reported by the Britrish media this week. He said a “series of sporting and technical regulations” will then spice up the action and the problems of high costs: “Some of those regulations are still evolving,” Chase Carey continued – “I think right now we’re on a pretty good path. Early on we agreed on simpler, cheaper, louder, more power, let the drivers drive. As we went through we felt it was best to stabilise the existing engine and then achieve our objectives through those (other) regulations,” he added. Δεν αλλαζουν οι κινητηρες, οποτε ξεχναμε και την Porsche(που ετσι κι αλλιως ειχε ατονησει το ενδιαφερον της). 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Αν δεν μπουνε νεοι παιχτες στην Formula συντομα θα εχουμε ασχημα αποτελεσματα...Αντε αντεξε τον πρωτο χρονο βαρεμαρας, αντε τον 2ο αντε τον 3ο εχουμε φτασει στην 7-8 ετια για μενα προσωπικα...Και ολο παμε προς το χειροτερο! 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Πω πω, το είδατε αυτό το ατύχημα στο f3 @ Macau χτες; *graphic content* Spoiler 1
Diinekis21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Tώρα τι να πούμε, ότι τα circuit πόλης (χωρίς αμμοπαγίδες) είναι επικίνδυνα; Ας ελπίσουμε να αναρρώσει πλήρως η κοπέλα (fractured spine) και ο marshal με τους φωτογράφους. 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Το ειδα και ηταν σοκαριστικο μπορω να πω...Καλη ανάρρωση να ευχηθούμε... 2
TheGrisGrisMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) News update για το παραπανω ατύχημα. Ευχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση https://wtf1.com/post/floersch-has-had-successful-surgery-following-her-macau-crash/ Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από TheGrisGrisMan 2
Diinekis21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 @TheGrisGrisMan Like γιατί διαβάζεις WTF1! Τους βλέπεις και στο youtube?
tommy^ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε @TheGrisGrisMan Like γιατί διαβάζεις WTF1! Τους βλέπεις και στο youtube? Τους βλεπω εγω! 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε @TheGrisGrisMan Like γιατί διαβάζεις WTF1! Τους βλέπεις και στο youtube? Thanks. Ναι και στο YouTube. Καλή προσπάθεια κανουν... έχουν και ωραίο χιουμορ 😉 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από TheGrisGrisMan 1
Diinekis21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, tommy^ είπε Τους βλεπω εγω! 29 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Thanks. Ναι και στο YouTube. Καλή προσπάθεια κανουν... έχουν και ωραίο χιουμορ 😉 Το καραγουστάρω το κανάλι τους! Internet best reactions, podcasts, χιουμοριστικά f1 videos, συνεντεύξεις! Matt, Tommy, Jess, Alister ftw! 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Kubica στη θέση του Sirotkin για το 2019; Δεν ξέρω αν ισχύει, fingers crossed! https://www.jamesallenonf1.com/2018/11/patience-pays-off-kubica-agrees-deal-for-williams-f1-race-seat/
Προτεινόμενες αναρτήσεις