Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, eMike είπε

Αν και συνολικά με τις τοποθετήσεις σου στο θέμα συμφωνώ, αυτό δε στέκει.. Έχεις δοκιμάσει να πιάσεις slick ελαστικό που μόλις έχει βγει από την πίστα? (έστω και από formation lap..)..θα αναθεωρήσεις και φυσικά θα καείς..

+1.

Ειναι πανω απο 100 C συνηθως, πρεπει να περιμενεις να κρυωσει για να το αγγιξεις με γυμνα χερια.

Ενδεικτικα το working range θερμοκρασιων για τα ελαστικα:

5d6038vbnan01.jpg?width=960&crop=smart&a

Το προβλημα βεβαια δεν ειναι τοσο αυτο. Το προβλημα ειναι οτι δεν γινεται μετρηση ζυγισματος με αναμενο κινητηρα.

Επεξ/σία από haHa
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις το ολο procedure ειναι λαθος, "μπαζει" πώς το λενε. 

Οι κριτες και να θελανε δεν μπορουσαν να ακουμπησουν το αμαξι αν δεν εσβηνε το μοτερ γιατι ετσι λεει ο κανονισμος. Το ξερουμε αυτο.

Kατ' αρχας κακως τον καλεσαν μεσα για ζυγισμα αφου δεν ειχε κανει γρηγορο γυρο. (1ο λαθος κανονισμου)

Δευτερον, θα πρεπε οι εποπτες να ειναι εξοπλισμενοι με γαντια, ειδικα ρουχα κτλ για παν ενδεχομενο. (2ο λαθος κανονισμου)

Δεν ειπα πουθενα οτι ο Φετελ ηταν σωστος, απλα τον καταλαβαινω γιατι αλλαζε ο καιρος και δεν ειχε κανει προσπαθεια. Ειχε μια εξηγηση το ατοπημα του. 

Ο αλλος ο σταρχιδιστης δεν ειχε καμια δικαιολογια για το 2πλο ατοπημα του, εκει ομως δεν μιλησε κανεις και φυσικα ο... "spokesperson" του :lol: εδω στο φορουμ, κανει τον "Αλεκο" εξαντλώντας ολη την τυπολατρικη του φιλοσοφια μονο στην περιπτωση VET! :rolleyes:

Για τον φιλο που ρωταει αν εχω πιασει slick ελαστικο στην εξοδο απο πιστα, απαντω ναι εχω πιασει και καιει, γι' αυτο και λεω οτι θα πρεπε να εχουν γαντια στα χερια τους (αλλα και για τον ηλεκτρισμο).

26 λεπτά πριν, haHa είπε

+1.

Ειναι πανω απο 100 C συνηθως, πρεπει να περιμενεις να κρυωσει για να το αγγιξεις με γυμνα χερια.

Ενδεικτικα το working range θερμοκρασιων για τα ελαστικα:

5d6038vbnan01.jpg?width=960&crop=smart&a

Το προβλημα βεβαια δεν ειναι τοσο αυτο. Το προβλημα ειναι οτι δεν γινεται μετρηση ζυγισματος με αναμενο κινητηρα.

Αλλο το working range temp που επιτυγχανεται αφου τα εχεις ζεστανει και ηδη βρισκεσαι σε ταχυτερο γυρο και αλλη η θερμοκρασια των ελαστικων του μονοθεσιου που εχει βγει απο την πιστα χωρις να εχει κανει γρηγορο γυρο (αρα δε θα εχουν ερθει τα ελαστικα σε ιδανικη θερμοκρασια) και περιμενει.

Επεξ/σία από tommy^
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Ο αλλος ο σταρχιδιστης δεν ειχε καμια δικαιολογια για το 2πλο ατοπημα του, εκει ομως δεν μιλησε κανεις και φυσικα ο... "spokesperson" του :lol: εδω στο φορουμ, κανει τον "Αλεκο" εξαντλώντας ολη την τυπολατρικη του φιλοσοφια μονο στην περιπτωση VET! :rolleyes:

Δεν περιμενα ποτε οτι ενα ατομο θα φθασει σε αυτο το επιπεδο και να συνεχιζει να λεει ανακριβειες παρολο που επισημανα αρκετες φορες οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.
Καταλαβαινω οτι ενοχληθηκες που δεν ηξερες τα βασικα για το λογο που δεν ακουμπαγαν το μονοθεσιο οι κριτες(και αναρωτιοσουν "Τι σχεση εχει η υγεια τους με την αφη του μονοθεσιου")  ή που εβαλες τα ανθρακονηματα μαζι με τα ελαστικα οσον αφορα την αγωγιμοτητα(!!), οποτε προσπαθεις να το ριξεις αλλου.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, haHa είπε

Δεν περιμενα ποτε οτι ενα ατομο θα φθασει σε αυτο το επιπεδο και να συνεχιζει να λεει ανακριβειες παρολο επισημανα αρκετες φορες οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.
Καταλαβαινω οτι ενοχληθηκες που δεν ηξερες τα βασικα για το λογο που δεν ακουμπαγαν το μονοθεσιο οι κριτες(και αναρωτιοσουν "Τι σχεση εχει η υγεια τους με την αφη του μονοθεσιου")  ή που εβαλες τα ανξρακονηματα μαζι με τα ελαστικα οσον αφορα την αγωγιμοτητα, οποτε προσπαθεις να το ριξεις αλλου.

Ανακριβεια ειναι οτι δεν εχεις ασχοληθει με τα περιστατικα του Χαμ και μας εχει ζαλισει εδω και 3 σελιδες μονο με τον Vet;

Η υγεια τους αν ηταν σωστα εξοπλισμενοι (γαντια κτλ) δεν εχει καμια σχεση με το μονοθεσιο.

Παλαιοτερα ειχε παθει ηλεκτροπληξια μηχανικος της Sauber ακουμπωντας το μονοθεσιο με σβηστο κινητηρα (και γυμνα χερια). Συνεπως ακομα κι αν ειναι σβηστο το μοτερ παλι υπαρχει μικρος κινδυνος για ηλεκτροπληξια αν δε φορας το σωστο εξοπλισμο. Ακομα μια αποδειξη για το ποσο ελλιπης ειναι η διαδικασια.
 Εσυ ομως ξερω.. παπαγαλισμα του κανονισμου!

Παπαγαλισε μας τωρα τον κανονισμο για τη συμπεριφορα του Χαμ! :rolleyes:

Δημοσ.

@tommy^

Ναι ο HAM εκανε λαθος, ναι δεν τιμωρηθηκε...Αν θες να συνεχισεις αυτή την κουβεντα φερε στοιχεια ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...ότι τον ευνοουν επίτηδες.

Οι κανονισμοι είναι αυτοι που είναι και δεν θα τους αλλαξεις εσυ ουτε κανενας,δεν σου αρεσουν?Μην βλέπεις φορμουλα μεχρι να αλλαξουν...Η απλα πηγαινε με τα νερα τους...

Ο VET εκανε παρανομια και καλα του καναν ότι του καναν...Δεν διαφωνει κανεις σε αυτό. 

Ας τελειωσει εδώ η συζητηση - φιασκο γιατι εχει πραγματικα κουρασει και θα παει για κλειδωμα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Ανακριβεια ειναι οτι δεν εχεις ασχοληθει με τα περιστατικα του Χαμ και μας εχει ζαλισει εδω και 3 σελιδες μονο με τον Vet;

Ναι, ειναι ανακριβεια οτι δεν ασχοληθηκα με το περιστατικο του Χαμ, κατι που στο τονισα αρκετες φορες, αλλα επιμενεις να το επαναλαμβανεις. Εδω χαρακτηριστικα τι εγραψα, οποτε μπορεις επιτελους να σταματησεις να επαναλαμβανεις μια ακομα ανακριβεια για να καλυψεις τις υπολοιπες σου:

Στις 11/11/2018 στις 3:42 ΜΜ, haHa είπε

Πιστευω πως ο Χαμ επρεπε να φαει ποινη για το λαθος του με Σιροτκιν, ακομα και αν ο Σιροτκιν ηταν σε out lap και οχι σε χρονομετρημενο γυρο . Ξερουμε το σκεπτικο των αγωνοδικων γιατι δεν εφαγε? 

και εδω:

Στις 11/11/2018 στις 3:42 ΜΜ, haHa είπε

Ο Ham επρεπε για εμενα να φαει ποινη για το λαθος με τον Sirotkin.

Να ρωτησω κατι: σε αυτες τις περιπτωσεις(για impeding αντιπαλο) πρεπει να διαμαρτυρηθει ο αντιπαλος/ομαδα για να γινει investigate ή το κοιτανε και μονοι τους οι αγωνοδικες;

Οσον αφορα το συμβαν του Vettel, εγω απλα παρεθεσα το video που ανεφερα τους κανονισμους και δυστυχως μετα κανουμε κυκλους γυρω απο το θεμα και οδηγηθηκαμε να γραφουμε για ενα τοσο απλο θεμα 3 σελιδες γιατι ειχες βασικες ελλειψεις σε γνωσεις, πχ ειχες απορια γιατι στο συμβαν του Vettel οι marshals χωρις γαντια κινδυνευαν αν ακουμπαγαν το μονοθεσιο ("Τι σχεση εχει η υγεια τους με την αφη του μονοθεσιου") ή  εβαλες τα ανθρακονηματα μαζι με τα ελαστικα οσον αφορα την αγωγιμοτητα(!!).

Το ολο συμβαν του Vettel ειναι πολυ απλο και straightforward, ειδαμε και τους κανονισμους και εμαθες γιατι δεν μπορουσαν για την υγεια τους να ακουμπησουν το μονοθεσιο, παμε παρακατω. Δεν εχω καμια διαθεση να επαναλαμβαανουμε τα ιδια, επειδη δεν θελεις να παραδεχθεις μια ακομα ανακριβεια σου. 

23 ώρες πριν, tommy^ είπε

Σε ο,τι αφορα τη συμπεριφορα των κριτων στο ζυγισμα ηταν χειροτερη και απο τον χειροτερο δημοσιο υπαλληλο. 

Τι σχεση εχει η υγεια τους με την αφη του μονοθεσιου;  Θα τους μεταφερει καναν ιο ξερο γω;;

21 ώρες πριν, tommy^ είπε

Ναι δεν ηξερα οτι το ανθρακονημα και το ελαστικο αποτελουν... καλο αγωγο του ηλεκτρισμου ωστε ακουμπωντας τα οι κριτες θα παθουν ηλεκτροπληξια! 😂

Βρε για κοιτα ποσο τυχεροι ειναι οι μηχανικοι καθε φορα που αλλαζουν λαστιχα στα pits με αναμμενο το μοτερ! Κανεις δεν εχει παθει ηλεκτροπληξια! 

Ελπιζω λοιπον να εμαθες επιτελους "τι σχεση εχει η υγεια τους με την αφη του μονοθεσιου" και οτι το ανθρακονημα ειναι αγωγος του ηλεκτρισμου.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, tommy^ είπε

-Ρε σεις το ολο procedure ειναι λαθος, "μπαζει" πώς το λενε. 

-Για τον φιλο που ρωταει αν εχω πιασει slick ελαστικο στην εξοδο απο πιστα, απαντω ναι εχω πιασει και καιει, γι' αυτο και λεω οτι θα πρεπε να εχουν γαντια στα χερια τους (αλλα και για τον ηλεκτρισμο).

-100%...συν ότι οι κινήσεις των κριτών είναι αδιανόητο να είναι τόσο νωχελικές ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που αλλάζουν

-Συμφωνούμε

Επεξ/σία από eMike
Δημοσ.

Μονο για τον Σιροτκιν επρεπε να φαει ποινη; Για τον Κιμι οχι; 

43 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

@tommy^

Ναι ο HAM εκανε λαθος, ναι δεν τιμωρηθηκε...Αν θες να συνεχισεις αυτή την κουβεντα φερε στοιχεια ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...ότι τον ευνοουν επίτηδες.

Οι κανονισμοι είναι αυτοι που είναι και δεν θα τους αλλαξεις εσυ ουτε κανενας,δεν σου αρεσουν?Μην βλέπεις φορμουλα μεχρι να αλλαξουν...Η απλα πηγαινε με τα νερα τους...

Ο VET εκανε παρανομια και καλα του καναν ότι του καναν...Δεν διαφωνει κανεις σε αυτό. 

Ας τελειωσει εδώ η συζητηση - φιασκο γιατι εχει πραγματικα κουρασει και θα παει για κλειδωμα...

Οχι δεν εκανε λαθος ο Χαμ φιλε μου, εκανε λαθη! 2! Με Σιροτκιν και Κιμι. Τι στοιχεια να φερω; Οτι εκανε παραβαση εις διπλουν ο Χαμ; Φυσικα και τον ευνοουν επιτηδες! Αλλιως θα ειχε φαει ποινη. Οπως επισης ευνοουν και τον Μαξ που εχει κοπανησει ολο την κοσμο και οι ποινες που εχει φαει ειναι απο ανυπαρκτες εως απλα χαδακια.

Οι κανονισμοι ειναι αυτοι και εχω δικαιωμα να τους κρινω και να επισημαινω πού νομιζω οτι χρειαζονται βελτιωση. 

Εσυ μπορεις να πηγαινεις με τα νερα τους και να σκυβεις το κεφαλι! Δικαιωμα σου!

Επισης, πολλα δε μου αρεσουν αλλα δε σημαινει οτι δε βλεπω F1.

Εσενα σου αρεσει η κατασταση στην Ελλαδα; Οχι φανταζομαι, αρα τι πρεπει να γινει; Να φυγεις απο την Ελλαδα; :rolleyes:

Καταλαβαινεις οτι δεν ειναι σωστο αυτο που λες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο δεν έγινε investigated, ούτε καν noted χωρίς να είναι είναι η πρώτη φορά.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει διαφορετική ερμηνεία των κανονισμών ανάλογα με τον εκάστοτε παραβάτη και επαναλαμβανόμενα μία μεριά έχει τα "ελαφρυντικά" της.

Επίσης οι κανονισμοί αλλάζουν και εξελίσσονται συνεχώς. Ο Ric έριξε μια απλή ιδέα βελτίωσης.

Το θέμα είναι ότι η διαδικασία ήταν ότι να ναι. Πρόστιμο πήρε και ορθά το έλαβε.

Ας τελειωσει εδώ η συζητηση - φιασκο

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει συζήτηση, μόνο επαναλαμβανόμενα μηνύματα.

Επίσης το θέμα είναι ότι..... :) :D

• Like 3
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Οι κανονισμοι ειναι αυτοι και εχω δικαιωμα να τους κρινω και να επισημαινω πού νομιζω οτι χρειαζονται βελτιωση. 

όχι δεν εχεις κανενα δικαίωμα...αλλιως να συζητήσουμε για ποδοσφαιρο με 14 παιχτες...μπάσκετ με 2, μινι γκολφ που πρεπει να αποφυγουμε τις τρυπες κτλπ κτλπ...και πολλα Αν αν αν...Τους βγαζει η FIA τους προσαρμοζει όπως και οποτε θελει/συμφερει και κάθε φορα δινει ένα προβαδισμα σε διαφορετικο παιχτη...Μια είναι η Ferrari μια η RBR μια η McLaren μια η Mercedes ποιο είναι το θεμα σου δεν ξερω...

Επισης μου αρεσει η Ελλαδα και για αυτό μενω..Και ουτε βρίσκομαι σε καποια τραγικη κατασταση...Αυτοι που βρίσκονται,φευγουν. Τι σχεση εχει με την κουβεντα μας αυτό?Επειδη η κατασταση στην Ελλαδα είναι ετσι εσυ μπορεις να δολοφονεις,να κλεβεις να βιαζεις να χτυπας? Δεν νομιζω...Ξερεις γιατι ετσι? μην τα ξαναλέμε...

Δημοσ.

Ψαχνω τις τελευταιες 3 σελιδες να διαβασω για τον κανονισμο με τα γαντια και τον ηλεκτρισμο αλλα δεν βρισκω κατι. Κανα quote παρακαλω ? 🤣🤣🤣🤣

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Ψαχνω τις τελευταιες 3 σελιδες να διαβασω για τον κανονισμο με τα γαντια και τον ηλεκτρισμο αλλα δεν βρισκω κατι. Κανα quote παρακαλω ? 🤣🤣🤣🤣

😀

Στις 14/11/2018 στις 1:26 ΜΜ, tommy^ είπε

Τι σχεση εχει η υγεια τους με την αφη του μονοθεσιου;  Θα τους μεταφερει καναν ιο ξερο γω;;

Ναι δεν ηξερα οτι το ανθρακονημα και το ελαστικο αποτελουν... καλο αγωγο του ηλεκτρισμου ωστε ακουμπωντας τα οι κριτες θα παθουν ηλεκτροπληξια! 😂

Βρε για κοιτα ποσο τυχεροι ειναι οι μηχανικοι καθε φορα που αλλαζουν λαστιχα στα pits με αναμμενο το μοτερ! Κανεις δεν εχει παθει ηλεκτροπληξια! 😏

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

όχι δεν εχεις κανενα δικαίωμα...αλλιως να συζητήσουμε για ποδοσφαιρο με 14 παιχτες...μπάσκετ με 2, μινι γκολφ που πρεπει να αποφυγουμε τις τρυπες κτλπ κτλπ...και πολλα Αν αν αν...Τους βγαζει η FIA τους προσαρμοζει όπως και οποτε θελει/συμφερει και κάθε φορα δινει ένα προβαδισμα σε διαφορετικο παιχτη...Μια είναι η Ferrari μια η RBR μια η McLaren μια η Mercedes ποιο είναι το θεμα σου δεν ξερω...

Επισης μου αρεσει η Ελλαδα και για αυτό μενω..Και ουτε βρίσκομαι σε καποια τραγικη κατασταση...Αυτοι που βρίσκονται,φευγουν. Τι σχεση εχει με την κουβεντα μας αυτό?Επειδη η κατασταση στην Ελλαδα είναι ετσι εσυ μπορεις να δολοφονεις,να κλεβεις να βιαζεις να χτυπας? Δεν νομιζω...Ξερεις γιατι ετσι? μην τα ξαναλέμε...

Καποτε το ποσοσφαιρο δεν ειχε το offside, να φανταστω οτι αυτοι που τολμησαν και το προτειναν δεν ειχαν το δικαιωμα ετσι;

Απο οσο ξερω τελικα επικρατησε το offside.

Σορρυ αλλα ειναι εκτος τοπου και χρονου το σκεπτικο σου, εκτος κι αν για σενα μονο η FIA εχει το δικαιωμα να μιλαει.

Σου αρεσουν τα παντα στην Ελλαδα; Φανταζομαι οχι, παρ` ολα αυτα μενεις Ελλαδα. Ετσι κι εγω, καποια πραγματα δε μου αρεσουν στην F1, παρ´ ολα αυτα τη βλεπω!

Και τελος δεν εχεις καμια δικαιοδοσια να μου υποδεικνυεις αν εχω δικαιωμα να λεω τη γνωμη μου.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Καποτε το ποσοσφαιρο δεν ειχε το offside, να φανταστω οτι αυτοι που τολμησαν και το προτειναν δεν ειχαν το δικαιωμα ετσι;

Ησουν εσυ? η ομοσπονδια το αποφασισε...Οπως και εδω. Αυτοι αποφασιζουν τους κανονες και εμεις δνε εχουμε λογο σε αυτους...Λογο εχουμε στο τηλεκοντρολ μας αυτο προσπαθω να σου εξηγησω...Εκτος αν εισαι μεσα στην FIA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ησουν εσυ? η ομοσπονδια το αποφασισε...Οπως και εδω. Αυτοι αποφασιζουν τους κανονες και εμεις δνε εχουμε λογο σε αυτους...Λογο εχουμε στο τηλεκοντρολ μας αυτο προσπαθω να σου εξηγησω...Εκτος αν εισαι μεσα στην FIA

Hταν καποιοι που το προτειναν εντος και εκτος ομοσπονδιας.

Οπως το πες: λογο εχει ο καθενας στο τηλεκοντρολ του, οποτε κανε μου τη χαρη αν θες και ασχολησου με το δικο σου τηλεκοντρολ! 😎

Επεξ/σία από tommy^
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...