greg4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, gas83 είπε να βγαινει μονος του στην ευθεια στη γερμανια Σοβαρά τώρα; Ευθειάρα ναι
gas83 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, greg4 είπε Σοβαρά τώρα; Ευθειάρα ναι οδηγαρα οκ να διορθωσω βγηκε σε μια στροφη της πλακας πηγαινοντας σχετικα αργα μαλλον εισαι ικανοποιημενος τωρα απο τον πιλοτο
Diinekis21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Οκ, δεν έχει και τόσο νόημα η κουβέντα από την φρασεολογία. Γεγονότα φίλε μου σου παρέθεσα, όχι απόψεις. Άποψη μου θα πεις, ότι σε Σιγκαπούρη, Ρωσία, Ιαπωνία πήγαμε σε χρονιές 2014-2016, διότι τα δευτερόλεπτα είναι απόψεις και όχι δεδομένα. Υδρολίσθηση έπαθε στη Γερμανία, από πότε τη δαιμονοποιούμε;
greg4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, gas83 είπε λαθη τα οποια δεν εκανε ο χαμιλτον και γιαυτο καθαρισε το πρωταθλημα Ο Hamilton ναι δεν έκανε λάθη. Βασικά είχε ένα καθαρό νούμερο ένα μέσα στη ομάδα, team orders αβέρτα και strategists από πίσω που έκαναν την δουλειά. Για την Γερμανία το χιλιοζητήσαμε, έκανε μλκ και η ομάδα του δεν τον βοήθησε καθόλου. Το γεγονός όμως ότι λες ότι τράκαρε σε ευθεία δείχνει τεράστια εμπάθεια
Diinekis21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Αλλά δεν μισώ προσωπικά τον Σεμπ σε καμία περίπτωση, φέτος ειδικά τον είχα στους 3 πρώτους που θα γούσταρα να το σηκώσει. Ποιοι ήταν οι άλλοι 2;
gas83 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) βλεπεις το βιντεο πιο πανω ασε την ευθεια που ειπα(και το διορθωσα αλλα το προσπερνας) και κοιτα το βιντεο βασικα το χεις δει απο τοτε οποτε ξερεις η βαθμολογια πριν το αγωνα ειναι 171-163 υπερ φετελ γεγονοτα παραθετω για το φιλο απο πανω που θελει γεγονοτα και οti o φετελ εκανε μικρα λαθη αντι να αυξησει τη διαφορα με το χαμιλτον να ξεκιναει 14ος στον αγωνα μενει και 17 ποντους πισω σε κομβικο σημειο μαλλον ομως για την υδρολισθηση φταιει το κακο μονοθεσιο της φερραρι που δεν ηταν πιο γρηγορο για ενα ακομα αγωνα και οχι η οδηγικη ικανοτητα του φετελ στο βρεγμενο αν θες να το πεις εμπαθεια πες το κανενα προβλημα τα γεγονοτα ομως δεν αλλαζουν τωρα αν εσεις βλεπετε τοσα χρονια φορμουλα και θεωρειτε το φετελ καλο στη βροχη η κατω απο πιεση οκ μαλλον οντως δεν εχει νοημα η κουβεντα Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από gas83
george200-13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Διαβαζω οτι στην mercedes περιμεναν οτι ο hamilton θα αποσυροταν λογω εξατμισης απο το βραζιλιανικο grand prix https://wtf1.com/post/hamiltons-car-had-to-be-remotely-fixed-after-it-developed-a-serious-issue-during-the-race/
Diinekis21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Εξισώνεις την τεράστια βαθμολογική συνέπεια με το όποιο οδηγικό λάθος. Χμμ, η υδρολίσθηση φίλε μου είναι θέμα των ελαστικών και ναι γίνεται και σε ευθεία στα λιμνάζοντα νερά. Όταν δε μπορεί το ελαστικό να διώξει το πλεονάζον νερό, χάνεται η πρόσφυση, απλά γλιστράει το μονοθέσιο, φταίει η οδηγική ικάνοτητα του πιλότου-επιβάτη πλέον. Seems legit!
gas83 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κοιτα να δεις αυτα τα ατιμα νερα πηγαν και εκατσαν κατω απο το μονοθεσιο του φετελ αναρωτιεμαι γιατι δεν εγινε και στους αλλους αραγε.περιεργο οταν λες πας για πρωταθλημα αυτα δε τα κανεις,κοιτας να εισαι προσεκτικος εκτος απο γρηγορος και να μη μπλεκεις σε στουκες με τον ενα και τον αλλο το να μου αναφερεις το πως γινεται η υδρολισθηση μιας και εγω ειμαι ασχετος μπορει να σε κανει να φανεις και πιο legit!!! ξεκινα δες τωρα νεα γεγονοτα με τον οδηγο σου να παραδεχετε οτι φταιει ο ιδιος μιας και αργησε να φρεναρει και τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από gas83
haHa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε O Vettel έκανε πολλά (για το επίπεδο του ίδιου) μικρά λάθη , πολλά προερχόμενα από την ομάδα του με εξίσου μικρές ή και τεράστιες (Γερμανία) βαθμολογικές συνέπειες. ... Νο1 επειδή είναι σε καλύτερη φόρμα αυτά τα χρόνια που συνυπάρχουν αν και μάχονται και μεταξύ τους και όχι όπως έγινε στη Merc φέτος που ο Bottas ήταν είτε μπάτλερ είτε captain America είτε και τορπίλη ανάλογα με τη περίσταση. Τα παραπανω ουδεμια σχεση βεβαια εχουν με την πραγματικοτητα. Το λαθος του Vettel και η εξοδος του στη Γερμανια δεν προηλθε απο κανενα λαθος της ομαδας. Ηταν αποκλειστικα λαθος του Vettel, που ενω ειχε απο τα πιο φρεσκα ελαστικα και το πιο γρηγορο μονοθεσιο στην πιστα εκεινη την στιγμη(αρα το καλυτερο grip), εκανε μικρο λαθος και φρεναρε πιο αργα(το οποιο παραδεχθηκε και στη συνεντευξη και ζηταγε συγγνωμη στο radio για το λαθος του) και βγηκε εκτος. Τελος, τον τιτλο τορπιλης δεν το εχει ο Bottas, αλλα αν καποιος τον κερδισε φετος αυτος ειναι δικαιωματικα ο Vettel με τις τοσες επαφες. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από haHa
~mxls~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Ποιοι ήταν οι άλλοι 2; Κίμι & Ρίκι. Φυσικά τότε δεν γνωρίζαμε για αποχώρηση του δεύτερου από RB, και ο Σεμπ είχε μεγάλες πιθανότητες κατάκτησης μέχρι Ιούλιο, οπότε ο Κίμι θα έπρεπε να τερματίζει πίσω του. 1
Diinekis21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, haHa είπε Τα παραπανω ουδεμια σχεση βεβαια εχουν με την πραγματικοτητα. Το λαθος του Vettel και η εξοδος του στη Γερμανια δεν προηλθε απο κανενα λαθος της ομαδας. Ηταν αποκλειστικα λαθος του Vettel, που ενω ειχε απο τα πιο φρεσκα ελαστικα και το πιο γρηγορο μονοθεσιο στην πιστα εκεινη την στιγμη(αρα το καλυτερο grip), εκανε μικρο λαθος και φρεναρε πιο αργα(το οποιο παραδεχθηκε) και βγηκε εκτος. Τελος, τον τιτλο τορπιλης δεν το εχει ο Bottas, αλλα αν καποιος τον κερδισε φετος αυτος ειναι δικαιωματικα ο Vettel με τις τοσες επαφες. Μάστορα, το μικρές ή και τεράστιες πάει στο βαθμολογικές συνέπειες. Τα ελαστικά τα φορούσε από τον 25ο γύρο και ήταν σίγουρα περισσότερο καταπονημένα από όσο θα ήταν αν δε περνούσε τους γύρους μέχρι τον 39ο πίσω από τον Kimi. Η εγκατάλειψη συνέβη στον 51ο. Ο Bottas τα είχε από τον 28ο, ο Ham Ultras από τον 42ο και ο Max έκανε πειράματα με Inter αν θυμάμαι καλά. Πως έχει από τα πιο φρέσκα; Στις δηλώσεις του λέει ότι φρέναρε λίγο πιο αργά, ότι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερα λάθος και αν γινόταν οπουδήποτε αλλού θα γλίτωνε την εγκατάλειψη. Στις 23/10/2018 στις 12:07 ΠΜ, Diinekis21 είπε Το γεγονός ότι πρέπει να το πει ο ίδιος στη ομάδα (όπως και τόσα άλλα σε διάφορες περιπτώσεις) του και να περιμένει ~15 αγωνιστικά λεπτά δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι τον βοηθά κιόλας. Προφανώς και έκανε μ@@@@@α η Ferrari αφού όταν πέρασε άνοιξε τη διαφορά στα 6,5sec σε 10 γύρους.. Μετά ήρθε η υδρολίσθηση στη Γερμανία σε σημείο που δε συγχωρεί. Μικρό λάθος με τεράστιες συνέπειες. Εγώ δε του καταλογίζω την υδρολίσθηση αν και βαθμολογικά ήταν θάνατος. Δε καταλαβαίνω τι βλέπεις να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε ο Bottas ήταν είτε μπάτλερ είτε captain America είτε και τορπίλη ανάλογα με τη περίσταση. Κι εδώ δε ξέρω τι πρέπει να εξηγήσω, το "είτε και" ή το "ανάλογα με τη περίσταση". Στο τορπίλη αναφέρομαι στην Ουγγαρία. Eπίσης έκανε μη ολοκληρωμένες κινήσεις προς παρόμοια κατεύθυνση σε Silverstone & Texas. 38 λεπτά πριν, gas83 είπε αναρωτιεμαι γιατι δεν εγινε και στους αλλους αραγε.περιεργο το να μου αναφερεις το πως γινεται η υδρολισθηση μιας και εγω ειμαι ασχετος μπορει να σε κανει να φανεις και πιο legit!!! ξεκινα δες τωρα νεα γεγονοτα με τον οδηγο σου να παραδεχετε οτι φταιει ο ιδιος μιας και αργησε να φρεναρει και τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε Έγινε. Σου ξέφυγε ότι έβγαιναν μονοθέσια δεξιά και αριστερά. Οι συνθήκες είναι μεταβαλλόμενες, δε μπορούμε να ξέρουμε πότε έγινε το κρίσιμο οριακό σημείο ωστέ να φέρει υδρολίσθηση σε εκείνο το κομμάτι. Οι επόμενοι όμως βρήκαν κίτρινες σημαίες στο σημείο αυτό & safety car. To point μου γενικά είναι αυτό 2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Καλό είναι να μη κανιβαλίζουμε. και παραμένει.
haHa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Μάστορα, το μικρές ή και τεράστιες πάει στο βαθμολογικές συνέπειες. Δεν μιλησα για τις μικρες ή τεραστιες βαθμολογιες συνεπειες. Μιλησα για το αν καποιο λαθος της ομαδας προερχοταν απο την ομαδα του οπως εγραψες . Αυτο δεν ισχυει για την Γερμανια, ηταν δικο του το λαθος (μικρο δικο του λαθος που δυστυχως ειχε τεραστιες βαθμολογικες συνεπειες). Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από haHa
Diinekis21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, haHa είπε Δεν μιλησα για τις μικρες ή μεγαλες βαθμολογιες συνεπειες. Μιλησα για το αν καποιο λαθος της ομαδας προερχοταν απο την ομαδα του οπως εγραψες . Αυτο δεν ισχυει για την Γερμανια, ηταν δικο του το λαθος (μικρο δικο του λαθος που δυστυχως ειχε τεραστιες βαθμολογικες συνεπειες). Δεν έχω γράψει αυτό αν και παίζει ρόλο και εκεί. Δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω. Καλή συνέχεια!
haHa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Diinekis21 είπε Δεν έχω γράψει αυτό αν και παίζει ρόλο και εκεί. Δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω. Καλή συνέχεια! Τοτε καταλαβα λαθος το παρακατω: 2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε O Vettel έκανε πολλά (για το επίπεδο του ίδιου) μικρά λάθη , πολλά προερχόμενα από την ομάδα του με εξίσου μικρές ή και τεράστιες (Γερμανία) βαθμολογικές συνέπειες. και συμφωνουμε οτι το λαθος του στη Γερμανια δεν προερχοταν απο την ομαδα του. Ηταν δικο του μικρο λαθος με τεραστιες βαθμολογιες συνεπειες(32 βαθμοι δωρο στον Χαμιλτον).
Προτεινόμενες αναρτήσεις