Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, greg4 είπε

Μια χαρά έκαναν την δουλειά τους οι τρυπούλες για τρεις αγώνες ;)

Συγχαρητήρια στο Lewis

Κριθηκαν νομιμες, οποτε βρειτε καλυτερες δικαιολογιες. Με καλυτερο οδηγο και στρατηγικη ισως εχετε μια ελπιδα για τα πρωταθληματα..... απο το 2021 και μετα. Μην ξεχνας, 4 και 5η θεση με πεσμενους κινητηρες.

Επεξ/σία από george200-13
Δημοσ.

Ναι λες και έχει κριθεί τίποτα εναντίον της Mercedes αυτή την χρονιά... Εδώ περνούσε τα pit lanes αβέρτα και έπεφτε repriment λόγω "περιστάσεων". Δεν έφταιγε το παιδί, "μπερδεύτηκε από την ομάδα", ενώ ο Vettel στην Αυστρία ας πούμε δεν μπερδεύτηκε από την ομάδα και έφαγε -3 θέσεις

Ένα πέναλτι δώσανε στον Bottas φέτος στη Ουγγαρία που ήταν τουλάχιστον stop & go

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, greg4 είπε

Μια χαρά έκαναν την δουλειά τους οι τρυπούλες για τρεις αγώνες ;)

Συγχαρητήρια στο Lewis

Get in there Lewis!

Στο κατασκευαστών ειδικά ναι! Αλλά και στο οδηγών μπορεί να φτάναμε μέχρι Abu Dabhi!

Μαγικό podium!

Ρε @george200-13 νόμιζα σου έχουν απενεργοποιήσει τα comments τόσο καιρό! Μόνο like έριχνες!

Καλά, δεν εξετάστηκαν και από κανά αγωνοδίκη, συμβουλευτικό είναι το νόμιμο της FIA. :)

Επεξ/σία από Diinekis21
Δημοσ.

Παναξιος τίτλος για Χαμ, σταθερός, ώριμος και γρήγορος όσο ποτέ. 

Ο Σεμπ έχασε από πολλές μλκς (όχι πάντα δικές του, αλλά εκεί επικεντρώθηκαν όλοι) ένα πρωτάθλημα. Ο ίδιος ξέρει καλύτερα πόσο λάθος προσέγγισαν ΜΕΤΑ την Γερμανία τους αγώνες.

Κίμι έχει κερδίσει Μπότας βαθμολογικά, πάρα το πολλαπλό χαντάκωμα της ομάδας του που τον ήθελε μόνιμα πίσω από Σεμπ, χανωντας πόντους και βάθρα. Θα χαθεί και ο τίτλος κατασκευαστών για Φερράρι. 

34 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Τι φάση με Ric....

Μοτέρ Ρενό, everything is possible. 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, greg4 είπε

Ναι λες και έχει κριθεί τίποτα εναντίον της Mercedes αυτή την χρονιά... Εδώ περνούσε τα pit lanes αβέρτα και έπεφτε repriment λόγω "περιστάσεων". Δεν έφταιγε το παιδί, "μπερδεύτηκε από την ομάδα", ενώ ο Vettel στην Αυστρία ας πούμε δεν μπερδεύτηκε από την ομάδα και έφαγε -3 θέσεις

Ένα πέναλτι δώσανε στον Bottas φέτος στη Ουγγαρία που ήταν τουλάχιστον stop & go

Κοιτα, εινα γνωστο πια οτι οι οπαδοι της μιας ομαδας θα κατηγορουν την FIA οτι υποστηριζει την αντιπαλη ομαδα. Εχουν ακουστει απο ολα και τα fia mafia για mercedes και FIA Ferrari International assistance για ferrari. Κανεις μας δεν ξερει τι παιζει πισω απο τις κλειστες πορτες. Παρολα αυτα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι κανεις, ουτε η FIA (που σιγουρα την νοιαζει η θεαματικοτητα και αρα δεν την συμφερει η κυριαραχια μιας ομαδας) ουτε φυσικα οι ιδιες ομαδες θα ρισκαραν να στησουν τετοια γεγονοτα με κινδυνο να δυσφημιστουν και να καταρρευσουν επειτα.

13 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Get in there Lewis!

Στο κατασκευαστών ειδικά ναι! Αλλά και στο οδηγών μπορεί να φτάναμε μέχρι Abu Dabhi!

Μαγικό podium!

Ρε George νόμιζα σου έχουν απενεργοποιήσει τα comments τόσο καιρό! Μόνο like έριχνες!

Καλά, δεν εξετάστηκαν και από κανά αγωνοδίκη, συμβουλευτικό είναι το νόμιμο της FIA. :)

Δεν συνηθιζω να συμμετεχω σε τετοιες συζητησεις. Το θεωρω βλακωδες να μαλωνω με εναν ανθρωπο για ομαδες στις οποιες δεν εχω μετοχες ή καποιο αλλο κερδος. Βεβαια δηλωνω mercedικος οποτε μερικες υποκυπτω και μπλεκομαι σε διαμαχες. Δεν ειναι και δυσκολο καθως το 70% ειναι ferrariκοι και σκληροπυρηνικοι κιολας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Κοιτα, εινα γνωστο πια οτι οι οπαδοι της μιας ομαδας θα κατηγορουν την FIA οτι υποστηριζει την αντιπαλη ομαδα. Εχουν ακουστει απο ολα και τα fia mafia για mercedes και FIA Ferrari International assistance για ferrari. Κανεις μας δεν ξερει τι παιζει πισω απο τις κλειστες πορτες. Παρολα αυτα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι κανεις, ουτε η FIA (που σιγουρα την νοιαζει η θεαματικοτητα και αρα δεν την συμφερει η κυριαραχια μιας ομαδας) ουτε φυσικα οι ιδιες ομαδες θα ρισκαραν να στησουν τετοια γεγονοτα με κινδυνο να δυσφημιστουν και να καταρρευσουν επειτα.

Πάντως μόνο η Merc είχε την αυτοπεποίθηση να εμφανίσει κομμάτι σε παράνομο χωράφι και να το εξαφανίσει. :)

16 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Δεν συνηθιζω να συμμετεχω σε τετοιες συζητησεις. Το θεωρω βλακωδες να μαλωνω με εναν ανθρωπο για ομαδες στις οποιες δεν εχω μετοχες ή καποιο αλλο κερδος. Βεβαια δηλωνω mercedικος οποτε μερικες υποκυπτω και μπλεκομαι σε διαμαχες. Δεν ειναι και δυσκολο καθως το 70% ειναι ferrariκοι και σκληροπυρηνικοι κιολας.

Δε συνηθίζεις να συμμετέχεις σε κουβέντα αλλά δεν έχεις αφήσει merco-post χωρίς like.

Έχεις δίκιο έχουμε γεμίσει post τύπου: "ο Vettel είναι τιτανο-τεράστιος", "Lewis sucks", "η Merc πρέπει να βρει καλύτερους οδηγούς" κλπ.

Αυτοί οι tifosi δε κάθονται καλά!

Επεξ/σία από Diinekis21
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Κίμι έχει κερδίσει Μπότας βαθμολογικά, πάρα το πολλαπλό χαντάκωμα της ομάδας του

Πότε τον χαντάκωσε ακριβώς η ομάδα του φέτος;

Εκτός από Αυστραλία, Ουγγαρία, Μόντζα, Suzuka έχει χάσει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά σε μερικές (Baku, Canada). Δηλαδή τι να έκαναν ακριβώς; Και άμα είσαι πχ εκτός, από πίσω δεν απειλείσαι με τίποτα ίσως ψάξουνε και μια διαφορετική στρατιγική για να περάσουν. Απλά η Ferrari φέτος είχε πολλές κακές επιλογές. και μην ξεχνάμε ότι τα ίδια έκαναν και με Vettel (π.χ. Bahrain)

7 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Κοιτα, εινα γνωστο πια οτι οι οπαδοι της μιας ομαδας θα κατηγορουν την FIA οτι υποστηριζει την αντιπαλη ομαδα

Ναι δεν διαφωνήσω. Αλλά να τονίσω επίσης ότι την ίδια αντιμετώπιση είχε και η Ferrari από την Fia επί Michael. Ε όπως δεν μου άρεσε τότε, δεν μου αρέσει και τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Πάντως μόνο η Merc είχε την αυτοπεποίθηση να εμφανίσει κομμάτι σε παράνομο χωράφι και να το εξαφανίσει. :)

Δε συνηθίζεις να συμμετέχεις σε κουβέντα αλλά δεν έχεις αφήσει merco-post χωρίς like.

Έχεις δίκιο έχουμε γεμίσει post τύπου: "ο Vettel είναι τιτανο-τεράστιος", "Lewis sucks", "η Merc πρέπει να βρει καλύτερους οδηγούς" κλπ.

Αυτοί οι tifosi δε κάθονται καλά!

Ρε φιλε, mercedικος ειπα οτι ειμαι, δεν το κρυβω. Τα λαικ θα τα δωσω σε αποψεις που τεινουν στις δικες μου. Προφανως και δεν θα ειναι τοσο αντικειμενικες. Δεν θα κατσω να γραφω σελιδες ομως για να πεισω εσενα οτι ο vettel εκανε μλκια και εφταιγε στην ταδε στροφη, αν εφταιγε ή οτι ο hamilton δεν επρεπε να παρει ποινη που βγηκε απο τις γραμμες του pitalane, που μπορει και να επρεπε. Δεν θελω να πιστεψω οτι ειμαι απο τους οπαδους που θα κραξω εναν οδηγο επειδη ετσι κατα τη διαρκεια συνεντευξης, βλεπε τους tifosi στην monza. Αυτο που εγινε στην monza ξεπερασε τα ορια του υγιες οπαδισμου. Οποτε ασε την αγιοτητα των tifosi στην ακρη και πανε κοιταξε στον επισημο λογαριασμο της f1 στο insta τι hate βγαζουν για hamilton και verstappen. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Ρε φιλε, mercedικος ειπα οτι ειμαι, δεν το κρυβω. Τα λαικ θα τα δωσω σε αποψεις που τεινουν στις δικες μου. Προφανως και δεν θα ειναι τοσο αντικειμενικες. Δεν θα κατσω να γραφω σελιδες ομως για να πεισω εσενα οτι ο vettel εκανε μλκια και εφταιγε στην ταδε στροφη, αν εφταιγε ή οτι ο hamilton δεν επρεπε να παρει ποινη που βγηκε απο τις γραμμες του pitalane, που μπορει και να επρεπε. Δεν θελω να πιστεψω οτι ειμαι απο τους οπαδους που θα κραξω εναν οδηγο επειδη ετσι κατα τη διαρκεια συνεντευξης, βλεπε τους tifosi στην monza. Αυτο που εγινε στην monza ξεπερασε τα ορια του υγιες οπαδισμου. Οποτε ασε την αγιοτητα των tifosi στην ακρη και πανε κοιταξε στον επισημο λογαριασμο της f1 στο insta τι hate βγαζουν για hamilton και verstappen. 

Φίλε, καλό είναι αν κάνουμε quote, να σχολιάζουμε το quote (ολόκληρο-και το 1ο!).

To 70% των συμφορουμητών που ονομάτισες σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Ferrari εννοούσα με το tifosi, όχι τους απανταχού. Αφού μιλάς για τους συμφορουμήτες, προφανώς κι εγώ γι' αυτούς ομιλώ.

Εκτός και αν τους ταυτοποίησες σε Μοnza και Insta. :P

Δε θέλεις να κράξεις αλλά πετάς "καλοπροαίρετα" να βρουν καλύτερο οδηγό.

3 είναι οι κορυφαίοι του grid. Lewis, Seb, Nando. Κάνε τα μαθηματικά σου να δεις γιατί έχουν τον Seb. :)

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Φίλε, καλό είναι αν κάνουμε quote, να σχολιάζουμε το quote (ολόκληρο-και το 1ο!).

To 70% των συμφορουμητών που ονομάτισες σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Ferrari εννοούσα με το tifosi, όχι τους απανταχού. Αφού μιλάς για τους συμφορουμήτες, προφανώς κι εγώ γι' αυτούς ομιλώ.

Εκτός και αν τους ταυτοποίησες σε Μοnza και Insta. :P

Δε θέλεις να κράξεις αλλά πετάς "καλοπροαίρετα" να βρουν καλύτερο οδηγό.

3 είναι οι κορυφαίοι του grid. Lewis, Seb, Nando. Κάνε τα μαθηματικά σου να δεις γιατί έχουν τον Seb. :)

Οπα φιλε, παρεξηγηση.Με το σκληροπυρηνικους φερραρικους δεν αναφερομουν στους συμφορουμιτες. Αναφερομουν στην πλειοψηφια των οπαδων της φερραρι. Οι τρεις αυτοι ειναι οντως απο τους καλυτερους του grid αν και δεν θα εβαζει το χερι μου στη φωτια οτι ric και max σε ισαξιο μονοθεσιο δεν θα κοντραραν στα ισια και τον ham και τον max

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...