Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Tωρα μου ανεβαζεις screenshots που δεν ειναι καρε-καρε αλλα εχουν μεγαλο χρονικο διαστημα μεταξυ τους.

Πόσο μαλλον οταν ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ εχουμε διαπιστωσει οτι το συγκεκριμενο γραφημα "γκαζι-φρενο" δεν ειναι synced με την εικονα.

Ενταξει φιλε, εγω ειμαι biased εσυ αντικειμενικος.

Παρεπιπτοντως δεν ειμαι fan/hater ουτε του Βεττελ, ουτε του Χαμιλτον.

Εδω ειμαστε να μας δειξεις πως εκοψε αποτομα ο Χαμιλτον. 

Σημειωτεον, ακομα και 20km/h δεν ειναι καν αποτομα στην F1. Κατι μου λεει οτι δεν θα μας δειξεις τα "στοιχεια" στα οποια στηριζεσαι για να βγαλεις το συμπερασμα σου. 

Γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν και δεν ειναι τυχαιο και οτι ο ιδιος ο Vettel παραδεχθηκε οτι δεν υπηρχε brake-test(χωρια τους αγωνοδικες κλπ), σε αντιθεση με το τι λεει ο tommy^ στο insomnia.gr.

Μαλλον δεν ξερεις ποιος ειναι ο ορισμος του brake-test:

https://en.wikipedia.org/wiki/Brake_test

A brake test is a term used in motorsport. A driver is said to brake test another driver when the two are driving very close together and the front driver deliberately brakes very hard,

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

O φίλος haHa κατηγορεί τους υπόλοιπους ως biased ενώ όλα του τα λεγόμενα είναι Hamiltoniko-βρετανικά...

1 ώρα πριν, tommy^ είπε

Aπο πού προκυπτει οτι εχει η Φερραρι το καλυτερο μονοθεσιο;

-Μα το λέει ο Di Resta. Τι άλλο θες κι εσύ;

-Μα είναι η Merc 0,5-1sec μπροστά.

-Όχι φίλε μου το λέει ο Di Resta. Τέλος.

Πάντα ήταν pro-british το SkySports, φέτος έχει παραγίνει. Έχουν λυσάξει από Βρετανία μεριά να βγάλουν τον Ηam GOAT και μόνο αγιοποίηση που δε του κάνουν.

Σε αριθμούς παίζει χαλαρά να γίνει GOAT βέβαια αμα φτάσει 7ετία η Merc.

BTW 5 χρόνια τέτοια κυριαρχία (σε ένταση και διάρκεια) δεν έχει ξαναδεί το άθλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

O φίλος haHa κατηγορεί τους υπόλοιπους ως biased ενώ όλα του τα λεγόμενα είναι Hamiltoniko-βρετανικά...

H πλακα ειναι οτι  εχω αναφερει ελαχιστα τον Χαμιλτον, παρα μονο τωρα στην αναφορα για το Baku. Αυτα βεβαια που λεω δεν ειναι Hamiltoniko-βρετανικά, αλλα Vettelικα, μιας και ειναι πραγματα που ειπε ο ιδιος ο Vettel.

Το οτι καποιοι βλεπουν λεγόμενα  Hamiltoniko-βρετανικά αυτα του Vettel ειναι χαρακτηριστικο μη-αντικειμενικοτητας που υπαρχει εδω. Δεν υπαρχει πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα.

Οπως και δεν υπαρχει πιο χαρακτηριστικη αλητεια τα τελευταια χρονια απο το επιτηδες τρακαρισμα του Vettel στο Baku, αλλα εδω δεν ειδα κανεναν να το καταδικαζει. Χαρακτηριστικο το ποσο μη-αντικειμενικα ειναι αυτα που διαβαζουμε εδω.

Οπως και να εχει, τα incidents του Vettel κοστιζουν πολυ στην Φερραρι και θα χασει και αυτο το πρωταθλημα απο αυτα. Και αυτο δεν ειναι κατι που λενε τα british media, ειναι κατι που φαινεται απο οποιον νιωθει λιγο απο F1 και γραφουν τοσο τα αμερικανικα media, αλλα ακομα και τα Ιταλικα.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, haHa είπε

H πλακα ειναι οτι  εχω αναφερει ελαχιστα τον Χαμιλτον, παρα μονο τωρα στην αναφορα για το Baku. Αυτα βεβαια που λεω δεν ειναι Hamiltoniko-βρετανικά, αλλα Vettelικα, μιας και ειναι πραγματα που ειπε ο ιδιος ο Vettel.

Το οτι καποιοι βλεπουν λεγόμενα  Hamiltoniko-βρετανικά αυτα του Vettel ειναι χαρακτηριστικο μη-αντικειμενικοτητας που υπαρχει εδω. Δεν υπαρχει πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα.

Οπως και δεν υπαρχει πιο χαρακτηριστικη αλητεια τα τελευταια χρονια απο το επιτηδες τρακαρισμα του Vettel στο Baku, αλλα εδω δεν ειδα κανεναν να το καταδικαζει. Χαρακτηριστικο το ποσο μη-αντικειμενικα ειναι αυτα που διαβαζουμε εδω.

Οπως και να εχει, τα incidents του Vettel κοστιζουν πολυ στην Φερραρι και θα χασει και αυτο το πρωταθλημα απο αυτα. Και αυτο δεν ειναι κατι που λενε τα british media, ειναι κατι που φαινεται απο οποιον νιωθει λιγο απο F1 και γραφουν τοσο τα αμερικανικα media, αλλα ακομα και τα Ιταλικα.

Μάλλον ξεχνάς και την αλητεία του Max στο Μεξικό το 2016 ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Το συμβάν Vettel-Verst το βλέπεις όπως νάναι. Τον χαρακτηρίζεις κιόλας.
  • Το ίδιο και στο Vet-Ham στη Ρωσία, το ίδιο και της Σιγκαπούρης το 17.
  • Μετά έρχεται η καραμέλα για κόκκινο ταχύτερο μονοθέσιο.
  • Εφευρίσκεις λάθη του Vettel στα quali.
  • Και φυσικά όποιος διαφωνεί είναι βαμμένος κόκκινος και πονά.

Οκ.. Δεν είσαι Xamilton-ικός, απλά anti-Ferrari ή anti-Vettel;

Δε ξέρω αν μου ξέφυγε και κάτι, είσαι και spamer...

Επεξ/σία από Diinekis21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Μάλλον ξεχνάς και την αλητεία του Max στο Μεξικό το 2016 ;)

Καθολου δεν ξεχναω , ουτε αλλωστε ειπα οτι ο Μαξ ειναι σωστος. Απο τους χειροτερους ειναι, γιατι εχει καταστρεψει αγωνες αρκετων αλλων οδηγων τα τελευταια χρονια.

11 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε
  • Το συμβάν Vettel-Verst το βλέπεις όπως νάναι. Τον χαρακτηρίζεις κιόλας.(δυστυχως ή ευτυχως, με την αποψη μου συμφωνουν και οι περισσοτεροι οδηγοι και σχολιαστες)
  • Το ίδιο και στο Vet-Ham στη Ρωσία, το ίδιο και της Σιγκαπούρης το 17.
  • Μετά έρχεται η καραμέλα για κόκκινο ταχύτερο μονοθέσιο.
  • Βρίσκεις λάθη του Vettel στα quali.
  • Και φυσικά όποιος διαφωνεί είναι βαμμένος κόκκινος και πονά.

Οκ.. Δεν είσαι Xamilton-ικός, απλά anti-Ferrari ή anti-Vettel;

Δε ξέρω αν μου ξέφυγε και κάτι, είσαι και spamer...

• Το ίδιο και στο Vet-Ham στη Ρωσία...

Θα συνεχιζα παρακατω, αλλα δεν εχει νοημα. Οταν βλεπω ενα συμβαν οπως το βλεπει ο ιδιος ο Vettel, αλλα χαρακτηριζομαι Χαμιλτονικος ή αντι-Vettel , καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει νοημα.

Μονο στην "αντικειμενικοτητα" του παροντος νηματος μπορει καποιος να χαρακτηριστει Χαμιλτονικος ή αντι-Vettel, ενω λεει αυτα που εχει πει ο ιδιος ο Vettel.

Επεξ/σία από haHa
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, haHa είπε

Καθολου δεν ξεχναω , ουτε αλλωστε ειπα οτι ο Μαξ ειναι σωστος. Απο τους χειροτερους ειναι , γιατι εχει καταστρεψει αγωνες αρκετων τα τελευταια χρονια.

Το θέμα δεν είναι ότι κάνει αυτά που κάνει μέσα στη πίστα, αλλά προκαλεί κιόλας με τις δηλώσεις του. (Προχθές ας πούμε στο περιστατικό με τον Κίμι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Το θέμα δεν είναι ότι κάνει αυτά που κάνει μέσα στη πίστα, αλλά προκαλεί κιόλας με τις δηλώσεις του. (Προχθές ας πούμε στο περιστατικό με τον Κίμι)

Οπως αντιστοιχα προκαλει ο Vettel, που πχ εβριζε τον Charlie whiting("fuck off charlie " στο radio στο Mexico 2016) ή που μετα τον αγωνα στο Baku το 2017 αρνηθηκε οτι χτυπησε 2η φορα τον Ham. 

Εχει κανει την μεγαλυτερη αλητεια τα τελευταια χρονια(επιτηδες τρακαρισμα αφοτου πρωτα ειχε προηγηθει τρακαρισμα απο λαθος του) και μετα στην συνεντευξη αρνειται ουσιαστικα την 2η επαφη.

Αυτο δεν το λεω για να βγαλω λαδι τον Μαξ, αλλα για να δειξω την επιλεκτικη ευαισθησια μερικων εδω.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, haHa είπε

Εδω ειμαστε να μας δειξεις πως εκοψε αποτομα ο Χαμιλτον. 

Σημειωτεον, ακομα και 20km/h δεν ειναι καν αποτομα στην F1. Κατι μου λεει οτι δεν θα μας δειξεις τα "στοιχεια" στα οποια στηριζεσαι για να βγαλεις το συμπερασμα σου. 

Γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν και δεν ειναι τυχαιο και οτι ο ιδιος ο Vettel παραδεχθηκε οτι δεν υπηρχε brake-test(χωρια τους αγωνοδικες κλπ), σε αντιθεση με το τι λεει ο tommy^ στο insomnia.gr.

Μαλλον δεν ξερεις ποιος ειναι ο ορισμος του brake-test:

https://en.wikipedia.org/wiki/Brake_test

A brake test is a term used in motorsport. A driver is said to brake test another driver when the two are driving very close together and the front driver deliberately brakes very hard,

Ο,τι βλεπω, λεω. Δε μιλησα πουθενα για brake test, αφου δεν ειπα πουθενα οτι ΦΡΕΝΑΡΕ αποτομα ο Χαμιλτον.

Ειπα οτι εκοψε αποτομα. Δεν ειναι αναγκη να πατησεις φρενο για να κοψεις αποτομα, αφου αμα εχεις μικρη ταχυτητα με πολλες σ.α.λ. και αφησεις γκαζι, παλι κοβεις αποτομα.

Το τι μπορει να ειπαν στον Φετελ μετα το συμβαν και βγηκε να πει αυτα, δεν το ξερω, ουτε και θα το μαθω.

Σ'αρεσει δε σ'αρεσει αυτο που λεω, δε μου καιγεται καρφι. Θα ηθελα, αφου ανταλλαξαμε τις αποψεις μας, να σταματησεις να ασχολεισαι με αυτο που ειπα.

Επισης το πρωταθλημα (κατασκευαστων) δεν το χανει η Φερραρι λογω Βεττελ, αλλα λογω του υποδεεστερου μονοθεσιου που εχει φτιαξει.

Των οδηγων το πρωταθλημα καιει τον Βεττελ.

Επεξ/σία από tommy^
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Ο,τι βλεπω, λεω. Δε μιλησα πουθενα για brake test, αφου δεν ειπα πουθενα οτι ΦΡΕΝΑΡΕ αποτομα ο Χαμιλτον.

Ειπα οτι εκοψε αποτομα. Δεν ειναι αναγκη να πατησεις φρενο για να κοψεις αποτομα, αφου αμα εχεις μικρη ταχυτητα με πολλες σ.α.λ. και αφησεις γκαζι, παλι κοβεις αποτομα.

Το τι μπορει να ειπαν στον Φετελ μετα το συμβαν και βγηκε να πει αυτα, δεν το ξερω, ουτε και θα το μαθω.

Σ'αρεσει δε σ'αρεσει αυτο που λεω, δε μου καιγεται καρφι. Θα ηθελα, αφου ανταλλαξαμε τις αποψεις μας, να σταματησεις να ασχολεισαι με αυτο που ειπα.

Μπορεις να μας δειξει που κοβει ΑΠΟΤΟΜΑ και ποσα χλμ μειωνεται ΑΠΟΤΟΜΑ η ταχυτητα του;

Κατι μου λεει οτι δεν θα μας δειξεις τα "στοιχεια" στα οποια στηριζεσαι για να βγαλεις το συμπερασμα σου.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συμβαν στο baku ηταν αισχρο. Δεν χωραει αντιλογος. Νομιζω ουτε η μαυρη σημαια για vettel δεν θα ηταν αρκετη. Γλυτωσε απο ολον το κραξιμο και τις συνεπειες μονο και μονο γιατι ειναι οδηγος της ferrari. Θελω μονο να σκεφτειτε αν αυτο που εκανε ο vettel το εκανε οποιοσδηποτε απο τους υπολοιπους οδηγους του grid τι θα γινοταν στα media.

Επεξ/σία από george200-13
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, haHa είπε

Μπορεις να μας δειξει που κοβει ΑΠΟΤΟΜΑ και ποσα χλμ μειωνεται ΑΠΟΤΟΜΑ η ταχυτητα του;

Κατι μου λεει οτι δεν θα μας δειξεις τα "στοιχεια" στα οποια στηριζεσαι για να βγαλεις το συμπερασμα σου.

Δες το βιντεο απο το in car πλανο του Vet και του Ham και θα καταλαβεις.

Δημοσ.

Η στενάχωρη στιγμή που ο φίλος spamer ανακαλύπτει οτί σχεδόν όλοι εδώ είχαμε πει ότι ήταν για μαύρη σημαία ο Vettel στο Baku 2017...

Οh wait..

Μόλις τώρα, tommy^ είπε

Exactly. Ακριβώς ότι έχουμε πει εδωπέρα. Για μαύρη σημαία ο Vettel εκεί, αλλά όχι οτί δεν ήταν naughty o Ham εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Δες το βιντεο απο το in car πλανο του Vet και του Ham και θα καταλαβεις.

Ακριβως, επιβεβαιωνεται οτι δεν εκοψε ΑΠΟΤΟΜΑ(οτι ο tommy^ θεωρει ΑΠΟΤΟΜΑ πχ τα 61->55km/h σε F1 μονοθεσιο ειναι δικο του θεμα), κατι που παραδεχθηκε και ο ιδιος ο Vettel.

Btw, tommy^, θεωρεις οτι ηταν για μαυρη σημαια η κινηση του Vettel?

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tommy^ είπε

...

Παρεπιπτοντως δεν ειμαι fan/hater ουτε του Βεττελ, ουτε του Χαμιλτον.

Ο Σεμπ κρατάει πιο fun χαρακτήρα. Ο Λιούις έχει υιοθετήσει ένα πιο ουδέτερο προφίλ. Ξυνομ@νες γενικά οι περισσότεροι "μεγάλοι" οδηγοί στην F1, δύσκολα ταυτίζεσαι μαζί τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...