Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, tommy^ είπε Βρε συ εδω ξερουν οι οδηγοι ποσο χρονο χανουν οταν ειναι πισω απο καποιον (βλ Φετελ-Μποτας στην Ουγγαρια), λες να μην μπορουν να κοντρολαρουν το ρυθμο τους; Τη σχεση εχει η αγωνιστικη γραμμη με το ρυθμο; Ολοι αγωνιστικη γραμμη ακολουθουν αλλα δεν ειναι ολοι το ιδιο γρηγοροι! Μονο οταν εχεις την τηλεμετρια καποιου μπορεις να δεις αν κοβει επιτηδες ή οχι. Διαφορετικά μεσω engine management μπορουν να κανουν ο,τι γουσταρουν. Την αγωνιστικη γραμμη την ανεφερε και καλα οτι δεν χανουν χρονο ουτε απο εκει γιατι εχουν την βελτιστη διαδρομη... Απλα μου ειναι εξωφρενικα παραλογο να μπορει καποιος να ελεγξε αν θα κινειται με 200 χιλιοστα του δευτερολεπτου πιο αργα αποτι θα μπορουσε...Και μαλιστα οχι ο ιδιος αλλα μια μηχανη! Θα μου πεις βεβαια,για αυτο ειναι αυτοι οι πιλοτοι και οχι εμεις!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Τον λυπηθηκα ρε φιλε τον VET...ποσο ατυχος...
greg4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Τραγωδία η Ferrari για ακόμη μια φορά.. Τι ακριβώς σκεπτόταν και βγήκαν με inter ένας θεός ξέρει...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, greg4 είπε Τραγωδία η Ferrari για ακόμη μια φορά.. Τι ακριβώς σκεπτόταν και βγήκαν με inter ένας θεός ξέρει... Θεωρω οτι πρεπει πλεον να παμε τις θεωριες συνωμοσιας ενα επιπεδο παραπανω... Η merc δεν βελτιωθηκε, απο τι ειδα ομως αυξησε κατα 25% τα εξοδα της για αναπτυξη του μονοθεσιου μεσα στο 18...Εγω σου λεω οτι τιποτα δεν εκανε. Λαδωσε απλα την Ferrari για να καταστρεφει αγωνες του Vet!!! Και τωρα ακουγεται οτι ο Arrivabene φευγει να παει προς Juventus μερια...Οποτε μια χαρα λαδι την εβγαλε XD Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92
george200-13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτη η ferrari ολο λες δεν μπορει να κανει πιο μεγαλα λαθη και ολο σε διαψευδει. Βλεπω τον vet να περιμενει στα pitlane με inters και ειχα μεινει μ@λ@κας Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από george200-13
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, george200-13 είπε Αυτη η ferrari ολο λες δεν μπορει να κανει πιο μεγαλα λαθη και ολο σε διαψευδει. Βλεπω τον vet να περιμενει στα pitlane με inters και ειχα μεινει μ@λ@κας τουλαχιστον ας τα κραταγε μεχρι το τελος του Session...Μπορει να εκανε χρονο... 1
greg4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις χρόνο καλύτερο των ss με inter Επίσης θα είχαν διαλυθεί μέχρι τότε με στεγνό 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 καλα προφανως για πλακα το ειπα,αλλα οταν μπηκε και του ξαναεβαλαν SS αν του βαζαν Inter θα εκανε εναν χρονο για 5-6-7...Θα μου πεις και τι εγινε?Σε 2 γυρους απο 9ος λογικα θα εχει φτασει 5-6...πιο πολυ για να μην μπλεξει στην κινηση
tommy^ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μπορει καποιος να περιγραψει εν συντομια, τι εγινε στο Q3;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tommy^ είπε Μπορει καποιος να περιγραψει εν συντομια, τι εγινε στο Q3; Βαλαν Inter ελαστικα στην Ferrari, εννοειται δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα, οι αλλοι ηταν με SS καναν τους γυρους τους. Και γυρω στα 5 λεπτα πριν το τελος του Q3 βαλαν στην Ferrari τα SS ομως πλεον ηταν αργα γιατι ειχε αρχισει να βρεχει...Κλαμα γενικως! Επειδη δεν το ειδα ολο ομως, ειδα μετα το 6:30 ας με διορθωσει καποιος αν γραφω κατι λαθος 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tommy^ είπε LOL! 😂 Επιτηδες το κανουν; εγω αυτο πιστευω, το ειπα και πριν : 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Θεωρω οτι πρεπει πλεον να παμε τις θεωριες συνωμοσιας ενα επιπεδο παραπανω... Η merc δεν βελτιωθηκε, απο τι ειδα ομως αυξησε κατα 25% τα εξοδα της για αναπτυξη του μονοθεσιου μεσα στο 18...Εγω σου λεω οτι τιποτα δεν εκανε. Λαδωσε απλα την Ferrari για να καταστρεφει αγωνες του Vet!!! Και τωρα ακουγεται οτι ο Arrivabene φευγει να παει προς Juventus μερια...Οποτε μια χαρα λαδι την εβγαλε XD
Diinekis21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Και τωρα ακουγεται οτι ο Arrivabene φευγει να παει προς Juventus μερια... http://f1i.com/news/319413-arrivabene-no-plans-leave-f1-juventus.html 1
nash-gf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Στρατηγική Φερράρι από άλλο πλανήτη - τους πέρασε και στην εξέλιξη του μονοθεσίου η Μερσέντες, οπότε χαίρεται. Η ΜακΛάρεν πιο αργή κι απ' τις Γουίλιαμς - πως το πε ο Αλόνσο "now we can fight".
Προτεινόμενες αναρτήσεις