tommy^ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 To θεμα ειναι οτι και να κοπουν επισημα (=φανερα) τα team orders, ολοι ξερουμε οτι θα βρουν τροπους (π.χ. λαθος στρατηγικη σε πιτ στοπ, "και καλα" μηχανικο προβλημα) για να ρυθμισουν τις θεσεις οι ομαδες. 1
Diinekis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, tommy^ είπε To θεμα ειναι οτι και να κοπουν επισημα (=φανερα) τα team orders, ολοι ξερουμε οτι θα βρουν τροπους (π.χ. λαθος στρατηγικη σε πιτ στοπ, "και καλα" μηχανικο προβλημα) για να ρυθμισουν τις θεσεις οι ομαδες. Προφανώς. Μα αυτός είναι και ο λόγος που είναι νόμιμα πάλι! Κι εγώ δεν έχω θέμα με τα team orders πέρα από αυτά που δυσφημίζουν το σπορ και είναι και αχρείαστα τύπου Austria 2002 - Russia 2018 και όποιο άλλο συναφές. O Lewis αν επέστρεφε τη θέση στον Bottas χθες θα είχε διθυραμβικά σχόλια από όλο το κόσμο (τον μη οπαδικό έστω). Άξιζε η παρωδία στον αγώνα και η κηδεία από το parc ferme μέχρι το podium αυτούς τους 7 παραπάνω βαθμούς;... 1
tommy^ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Για μενα δεν αξιζε, αλλα δεν εχω βρεθει στη θεση του Ham να διεκδικω πρωταθλημα... Βεβαια δεν παει για το 1ο του πρωταθλημα οποτε θα δικαιολογουνταν καπως, αλλα για το 5 (;). Εξακολουθω να αναρωτιεμαι, το να δωσει τη θεση του ο Μποτας, ηταν αποφαση Χαμ ή Μερσεντες;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Και οι 2 μαζι θεωρω αποφασησαν... Οσο υπαρχουν team-orders θα εχουμε αυτά τα χαλια! Μια είναι η λυση αν θελουν να προστατεψουν το σπορ, απαγορευση και αν εστω υπαρχει υποψια για κατι περιεργο,ελεγχος και αν αποδειχθεί τιμωρια με αποκλεισμο από αγωνα η αφαιρεση των 2πλασιων βαθμων από αυτους που πηρε!
Diinekis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ας ξεφύγουμε από τα "ωραία" στα πραγματικά ωραία! Τι αγώνα έκαναν Max, Charles!! Επικό charge through the field στην αρχή του αγώνα από τον Max που φαίνεται εξαιρετικά ώριμος μετά την καταστροφική αρχή της χρονιάς. Ο Charles best of the rest με Sauber Alfa Romeo και ο μόνος που δεν δέχθηκε γύρο! Μπροστά από τα Force India, τα Haas , τα Renault! Η δε κίνηση στο Magnussen χωρίς DRS εύκολα από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων, εκεί που Perez & Ocon με DRS (όποτε έφταναν να έχουν) δε μπόρεσαν... H Ferrari τα δικά της στην αρχή γιατί ναι μεν πέτυχε τη στρατηγική τη Κυριακή αλλά κάτι goofy πρέπει να υπάρχει στο Σ/Κ! Leclerc στο 2.12. 4.42 Bottas χτυπά τη πινακίδα Νο2 στο parc ferme! Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Diinekis21 3
tommy^ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Απιστευτος Σαρλ, περασε με πολυ ωραιο τροπο τον (αντιπαθητικο και αντιαθλητικο) Μαγκνουσεν! Μαζι με τον Μαξ ειναι τα next big things της F1 στη μετα Χαμ-Βετελ εποχη! Δηλωνω απο τωρα οτι στηριζω Σαρλ αφου ο χαρακτηρας του Μαξ δε μου αρεσει! Επρεπε ο τυπος που κρατησε την ταμπελα ορθια οταν την κοπανησε ο Μποτας, να του δωσει ενα ξυδακι!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, tommy^ είπε Δηλωνω απο τωρα οτι στηριζω Σαρλ αφου ο χαρακτηρας του Μαξ δε μου αρεσει! Τι χαρακτηρα εχει δηλαδή?
tommy^ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τι χαρακτηρα εχει δηλαδή? Ειναι εξαιρετικα αντιαθλητικος αρκετες φορες εντος πιστας (κλεισιματα αλλαζοντας λωριδα κατα το φρεναρισμα, τζαρτζαρισματα) και αυθαδης εκτος πιστας με διαφορες δηλωσεις του. Ηρθε με φορα στην F1 στα 18 του κοπανωντας Ράικονεν Φετελ κτλ με δικη του υπαιτιοτητα σχεδον παντα. Δε γουσταρω χαρακτηρες τυπου Σουμαχερ οσο μεγαλες οδηγαρες κι αν ειναι (οπως ηταν και ο Σουμι εξαλλου). Για μενα μετραει και ο χαρακτηρας του οδηγου. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από tommy^
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Σαφως μετραει όταν κανει κατι σοβαρο,τωρα για τζαρτζαρίσματα-τρακαρίσματα λαθος χειροσμους κτλπ θεωρω ότι ηταν και θεμα εμπειριας...Ηδη δειχνει πολύ πιο ωριμος και σοβαρος! Εδώ μεγαλοι οδηγοι και κανουν λαθοι όταν βρίσκονται σε πιεση, βλ. Vettel φετος. Για δηλωσεις εκτος f1 κτλπ δεν εχω δει κατι αλλα δεν είναι ότι το ψαχνω κιολας...Αν εχεις κατι,στειλτο να το μελετησω
tommy^ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tο θεμα δεν ειναι οτι κοπαναγε τον κοσμο λογω απειριας, αλλα το οτι μετα τους την ελεγε κιολας! Απιστευτος! Και δεν ηταν θεμα εμπεριας τοσο, οσο ιδιοσυγκρασιας. Και ο Λεκλερκ ειναι απειρος αλλα δεν εχει δημιουργησει προβλημα. Του Βετελ τα λαθη δεν κοστιζουν συνηθως στους αλλους αλλα στον εαυτο του. Εγω μιλαω για λαθη του Φερσταπεν που κατεστρεψαν αγωνας αλλων ή που τους οδηγησαν σε περιεργες καταστασεις. Αν θες να δεις δηλωσεις, δες τι απαντουσε μετα απο καθε κοπανημα ή ακομψο κλεισιμο που εκανε σε αλλο αδηγο. Στη Ρωσια επιτεθηκε, αν καταλαβα καλα, σε υπευθυνο της Ρενο για τον κινητηρα. Αυτο μονο ενας, Χαμιλτον-Βετελ-Αλονσο μπορει να το κανει που εχει κερδισει ενα καρο πρωταθληματα. Οχι ενας φερελπις οδηγος. Βλεπε συμπεριφορα Λεκλερκ για σωστο παραδειγματισμο. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από tommy^
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ο Λεκλερκ πραγματι φαινεται πολύ σοβαρος και ωριμος... Ωστόσο εμενα μου αρεσει και αυτή η τρελα του Max.Την χρειαζομαι εγω προσωπικα για το θεαμα της F1 που εχει κανει περιπατο καμια δεκαετια τωρα... Σε καποια θεωρω ότι ειχε και δικιο ο MAx πχ όταν τον καναν σαντουις τα Ferrari περυσι...Σε αλλα ειχε λαθος,θες τωρα από απειρια θες από τρελα...Εγω τον ψιλογουσταρω...Και ας στραβοκοπιεμαι όταν τον βλεπω πλαι πλαι στον HAM και στον VET xD 1
tommy^ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ποιο σαντουιτς εννοεις; Στην περσινη εκκινηση στη Σιγκαπουρη; 100% φταιξιμο του Μαξ. Ο Ραι πηγαινε ευθυεια και ο Μαξ λιγο λοξα με αποτελεσμα να τον χτυπησει απο πισω! Κι εγω γουσταρω γιατι δινει εναν διαφορετικο τονο, αλλα απο την αλλη η επαρση του δε μου αρεσει. Φετος δειχνει ωριμος!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 στα μισα συμφωνούμε στα μισα όχι... Σημασια όμως εχει η τελευταια σου προταση...Θεωρω αν συνεχισει ετσι σε μια 5ετια χτυπάει πρωταθλημα!
Diinekis21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Max μαζί με το άγριο ταλέντο του ήταν εξαιρετικά erratic και στη πίστα και στις δηλώσεις του. 1η φορά που παραδέχτηκε λάθος του, ήταν στην Ουγγαρία 2017 που πέταξε έξω τον Ric και μετά πάλι φέτος μετά το καθολικό κράξιμο που έφαγε στην αρχή της χρονιάς. Έτσι τον έχει γαλουχήσει ο πατέρας του και ευτυχώς δείχνει σημάδια ωριμότητας. Συχνά λέγεται ότι Ham-Vettel ήταν έτσι στην αρχή της καριέρας τους, δεν είναι αληθές όμως. Είχαν και αυτοί τα περιστατικά τους, πολύ λιγότερα όμως και παραδέχονταν το λάθος τους. Το να μη παραδέχεται τα λάθη του ένας rookie απλά δεν υπήρχε σαν επιλογή 10 χρόνια πριν, κάποιος θα τους "τραβούσε το αυτί". O Leclerc ή Harry Potter όπως τον λένε στα paddocks έχει δείξει τελείως άλλη ιδιοσυγκρασία. Με "τρομάζει" το πόσο ήρεμος είναι μετά το Hulk smash στο Βέλγιο φέτος, ενώ προερχόταν από 3 grand prix χωρίς βαθμούς και 2 DNF. Charles στο 1.40 "Come on, what did he do?" Τι μπινελίκι θα έριχνε οποιοσδήποτε άλλος εκεί; Στο 0.35 και άλλη Ferrari moment. Τι τραβά ο Vettel μέχρι να βγει στον αγώνα.. Πρωτάθλημα χωρίς ηρεμία από την ομάδα δεν έρχεται! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Diinekis21
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Τι μπινελίκι θα έριχνε οποιοσδήποτε άλλος εκεί; αστα... 4 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Στο 0.35 και άλλη Ferrari moment. Τι τραβά ο Vettel μέχρι να βγει στον αγώνα.. αυτά εχουν οι Ιταλοι…. 5 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Συχνά λέγεται ότι Ham-Vettel ήταν έτσι στην αρχή της καριέρας τους, δεν είναι αληθές όμως Συμφωνω απολυτα μαζι σου...Και οι 2 ηταν πιο κοντα στο πως είναι ο LEC παρα ο MAX
Προτεινόμενες αναρτήσεις