Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα τωρα που πηραν τα δικαιωματα οι αμερικανοι θα μας φαει το κυνηγι του χρηματος. Αν και εχει γινει μια μικρη αναβαθμιση στις πληροφοριες που δινονται με γραφικα αλλα τι να το κανεις οταν τα μονοθεσια ακουγονται σαν παπακια με σεμπρικ.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμενα αυτο που μου την δινει ειναι στις περιγραφες των αγωνων f1  μια ασχετη που περιγραφει τι   την εχουνε. Οποτε μιλαει ολο κοτσανες πεταει. Η f1 και γενικα τα μηχανοκινητα σπορ ειναι αντρικα. Το μονο που πρεπει να συμετεχουν οι γυναικες ειναι τα grid girlis.( Εκτος φυσικα την michele mouton που ηταν οδηγαρα). 

Δημοσ.

Καλα...δεν συμμερίζομαι την αποψη σου,η οποια οπως και να το κανουμε την λες και ρατσιστικη. Ωστοσο για την συγκεκριμενη "κυρια" ονοματι Ποπη εχεις απολυτο δικιο...Ειναι και ξεδιαντροπο fanboy και δεν εχει γνωσεις και κανει μπαμ!

• Like 2
Δημοσ.

την εχετε φαει πια. 

και στο facebook εβλεπα περσι τη σκυλοβριζαν. λογικα το συνεχιζουν και φετος. 

εχει κανεις οτε να μας πει τι παιζει και απο κεινη την πλευρά; 

Δημοσ.

Ναι εγωεχω οτε και χωρις να ειναι τελειοι-αντιθετως κανουν συχνα λαθη και χανουν μερικες φορες τι συμβαινει στον αγωνα- και τα δυο παιδια που μεταδιδουν δεν ειναι εκνευριστικοι ουτε ασχετοι. Οταν ειμαι εκτος σπιτιου κι αναγκαζομαι να δω f1 στην ερτ,κλεινω τον ηχο,ειλικρινα δεν παλευονται οχι μονο η ποπη αλλα κι οι αλλοι σχολιαστες. Απο αυτους,καλυτερα ο Πουρναρακης με τον εξαιρετικο σειτανιδη.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, redykt είπε

την εχετε φαει πια. 

και στο facebook εβλεπα περσι τη σκυλοβριζαν. λογικα το συνεχιζουν και φετος. 

Να προσθεσω οτι εχει αντι-τουριστικη φωνη.......καμια φορα σωζετε η κατασταση(σπανια) οταν καλουν καποιον οδηγο αγωνων ή οπως περσι που ειχαν καλεσμενο τον Τομπαζη. Εξαιρετικος και το αξιοσημιωτο ειναι οτι οταν τον ρωτουσαν πραγματα που δεν γνωριζε , παροτι χρονια στο χωρο ο ανθρωπος, ελεγε απλα δεν γνωριζω. Και εχεις την αλλη να σχολιαζει τα παντα με την σιγουρια του δεξιου χεριου του Toto Wolff.

Δημοσ.

εβαλα κατι βιντεακια στο youtube και τους νοσταλγησα. 

πραγματικα ο τονος της φωνης τους ηταν πολυ καλος σε σχεση με αυτους τους κοιμησιδες που εχουμε τωρα. 

νταξει λογικα του κεντρικου παρουσιαστη του χει μεινει απο τις περιγραφες wrc 1:30 ωρα τη νυχτα. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/22/2018 στις 1:29 ΠΜ, redykt είπε

Έχει 2 σχολιαστές που οκ, δεν είναι τίποτα τρελό, αλλά ακούγονται άνετα.

Μου κάνει εντύπωση που τόσα χρόνια είναι ακόμα η τύπισα στην Ε(Ρ)Τ. Δεν έχω θέμα να έχει γυναίκα που να σχολιάζει, αλλά αυτή μου έβγαζε ένα οπαδικό και κατινίστικο στυλ.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απο λογια καλοι ειναι ολοι...οι πραξεις αλλα δειχνουν. Και ο Lewis αυτη την στιγμη ειναι ο οδηγος με την μεγαλυτερη διαρκεια και αξιοπιστια στο grip. Δεκα χρονια και ειναι μονιμος στις πρωτες 3 θεσεις.Μονο ο Shumi μου ερχεται στο μυαλο απο την προσφατη ιστορια του αθληματος.

Δημοσ.

Ο Χαμιλτον ειναι ο αγαπημενος μου οδηγος,αν κ δεν πολυγουσταρω το lifestyle του,καθαρα οδηγικα για μενα ειναι ο κορυφαιος εδω κ χρονια. Εκανε βεβαια και την κινηση-ματ οταν εφυγε απο την παρακμαζουσα Maclaren  στην ανερχομενη τοτε και πλεον κραταια mercedes,κατι που του βγηκε, σε αντιθεση με τον Αλονσο που ειναι του ιδιου επιπεδου οδηγος αλλα τα μονοθεσια που οδηγα εδω και καιρο δεν ειναι τα κορυφαια. Τον Σουμαχερ ποτε δεν τον συμπαθησα,ουτε ως οδηγο ουτε ως χαρακτηρα,απο τους συγχρονους οδηγους πιο πολυ ο Βετελ νομιζω του μοιαζει με αυτην την νοοτροπια ολοι για μενα δουλεψτε. Κατι που ο Χαμιλτον δεν το επεβαλε ποτε.

Για τους σχολιαστες που λεγαμε πριν, να θυμισω και τον αξεχαστο και μοναδικο Αρη Σταθακη. Πραγματικα λειπει..

• Like 3
Δημοσ.

Πρέπει να ειμαι ο μονος που του αρεσει ο Max Ves...Πιστευω το παλικαρι εχει πολυ ταλεντο και απλα δεν ξερει πως να το διαχειριστει για αυτο κανει αυτα που κανει και τρωει το κραξιμο...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να κολλησω με κανεναν απο τους "νεους". Εκει που δεν πηγαινα καθολου τον αλονσο αρχισα παλι και τον συμπαθω μιας και οδηγα με το "παλιο στυλ". Η FIA σε λιγο με δικαιολογια την ασφαλεια θα τα κανει drones τα μονοθεσια και θα οδηγανε σε κοκπιτ μεσα απο τα πιτ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...