Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμ..

Στις 19/8/2018 στις 9:10 ΠΜ, tommy^ είπε

Tι το θελες και αναφερθηκες σε αυτο το παλτο τον Στρολλ!

Αμπαλος μεχρι αηδιας και ακομα χειροτερη η αδερφη του που οποτε παει η καμερα πανω της στα παντοκς μου ρχεται να σπασω την τηλεοραση με τη βλακοφατσα που εχει!!!

21 ώρες πριν, tommy^ είπε

Αυτο σημαινει οτι θα γεμισει 2 θεσεις στο grid με αμπαλους με χορηγους στην πλατη οδηγους. 

3 ώρες πριν, tommy^ είπε

Χαρακτηρισμους για φιλοσοφιες μπαλας, cobra αλλου οχι σε μενα.

Και αλλη φορα να ενημερωνεσαι καλυτερα πριν μιλησεις για πρωτιες κτλ.

Αυτά μέχρι την προηγούμενη σελίδα και σταματώ εδώ..

2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Υπάρχει και ένα μοτίβο εδώ πέρα. Πιάνεσαι κάθε φορά από 1 πράγμα και αγνοείς όλα τα υπόλοιπα.

20 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Εγώ απλά θυμίζω ότι ήταν πρωταθλητής και στα 3 προηγούμενα πρωταθλήματα που συμμετείχε πριν την F1. Ιταλική F4, Toyota Racing Series και Ευρωπαική F3. Επίσης ήταν και στην ακαδημία της Ferrari. Οι εμφανίσεις του στην F1 δε, είναι οκ με 4 τουλάχιστον εξαιρετικές. Baku, Canada, Monza και Mexico πέρσι.

Έχει βγει και 5ος στη Formula 3 του 2015 οπότε μπορείς να ακυρώσεις όλα τα υπόλοιπα. ;)

1 ώρα πριν, tommy^ είπε

Τσουβαλιασμα κανεις εσυ που θεωρεις οτι στην f1 ειναι ολη η οδηγικη ελιτ του μηχανοκινητου αθλητισμου μαζεμενη.

Αν θες να μιλησουμε ομως για οδηγικη ελιτ, τοτε θα πρεπει να εχεις στο μυαλο σου και το WRC, οχι μονο την F1. 

Γιατί να μείνουμε εκεί, ας βάλουμε και αναβάτες από το MotoGP ;) Φίλε σε F1 2018 topic είσαι. Προφανώς και μιλάμε για την "πισίνα" που αντλεί η F1 οδηγούς. Μεταβάσεις εκατέρωθεν είναι πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να γίνουν σε κορυφαίο επίπεδο.

1 ώρα πριν, tommy^ είπε

Πού κολλαει η RB  στην κουβεντα μας;

Παράδειγμα είναι για να καταλάβεις ότι και ο φετινός κανονισμός που θέλει τελευταίους spec κινητήρες σε όλες τις ομάδες δεν ισχύει απαραίτητα. Πόσο μάλλον πέρσι που δεν υπήρχε καν ο συγκεκριμένος. Μία ομάδα αλλάζει κινητήρα και πέταξε μπιχτές.Από εξαρτώμενες ομάδες θα περιμένουμε;

Σε κάθε post σου πετάς κάτι άσχετο και υποπίπτεις σε τουλάχιστον 1 λογικό σφάλμα.. Αυτό σε πείραξε;.. Ας σταματήσουμε τους κύκλους παρακαλώ...

Όσο για το κόστος για να φτάσει κάποιος στην F1 δυστυχώς δε βρίσκω μια καταπληκτική εικόνα που τα είχε συμπτηγμένα. Τα αναφέρει όμως εδώ.

https://www.raconteur.net/business-innovation/the-8-million-cost-of-the-road-to-formula-one

~8 εκατομμύρια + εξαιρετικές ικανότητες.

Επεξ/σία από Diinekis21
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

O λογος που εκανες quote 3 φρασεις μου ποιος ειναι ακριβως; 🤔

Την κουβεντα εσυ την πας αλλου, οχι εγω! Εγω αμφισβητησα το ταλεντο του Στρολλ.

Εσυ ειπες οτι οσοι ειναι στην f1 αποτελουν την ελιτ του μηχανοκινητου αθλητισμου (lol) και σου απαντησα με παραδειγματα οτι απλα... ΔΕΝ! 😊

Απο το 1997 που παρακολουθω σχεδον ανελλιπως F1 εχουν περασει μαργαριταρια και μαργαριταρια. Σου ανεφερα μερικα, θα πρεπει να ψαξω και να σου βρω πανω απο 20 χαλαρα. Ωπα τωρα μου ρθε ξαφνικα και ενας Ινδος, ο Καρθικεγιαν! Αλλη ελιτ οδηγαρα! 😂

Ολοι αυτοι προφανως και ειναι καλοι οδηγοι, οχι ομως τοσο καλοι για F1.

Το οτι βγηκε o Stroll 5ος στην f3 του 2013 δεν τον κανει αυτοματα και ικανο για F1, ουτε φυσικα ολα τα υπολοιπα που ανεφερες.

Ισως αν ψηνοταν λιγο παραπανω σε καποια μικροτερη κατηγορια να ηταν πιο ετοιμος. Ισως!

Kαι ξαναλεω: ειπα εγω οτι το spec του μοτερ του Στρολλ περσι στο Μπακου ηταν ακριβως το ιδιο με του Μποττας; Ειπα ΣΧΕΔΟΝ! Και παλι ειχε μια χαρα μοτερ, οχι κανα πτωμα.

Απλα σε καθε ποστ μου αντικρουω καθε ασυναρτησια που γραφεις. 

Sorry about that... 😏

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 όχι 3! Πέτυχε τουλάχιστον αυτό!

Αυτό εκτύπωσε το και κόλλα το στο σαλόνι σου ή στο δωμάτιο σου! Ότι έχεις!

5 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Υπάρχει και ένα μοτίβο εδώ πέρα. Πιάνεσαι κάθε φορά από 1 πράγμα και αγνοείς όλα τα υπόλοιπα.

Δε σχολιάζω το "καθρεπτάκι" που επιχειρείς και θα σου απαντήσω μία τελευταία φορά με αγάπη, σεβασμό και υπομονή γιατί οι κύκλοι κουράζουν όπως ξαναείπα και έχει τραβήξει πολύ αυτό. Προσπάθησε να διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες του νήματος προσεκτικά και παραπάνω από μία φορά. Humor me, που λένε και στο χωριό μου.

Συνεχώς αγνοείς και διαστρευλώνεις μέρη ή και ολόκληρα μηνύματα. Και όπως πάντα με δεδομένα:

1 ώρα πριν, tommy^ είπε

Το οτι βγηκε o Stroll 5ος στην f3 του 2013 δεν τον κανει αυτοματα και ικανο για F1, ουτε φυσικα ολα τα υπολοιπα που ανεφερες.

Ποιο 2013 βρε άνθρωπε. Το 2015 βγήκε 5ος. Αυτό δε πειράζει τυπογραφικό ας το βαφτίσουμε, στο δίνω.

Όμως πρόσεξε που είναι το ζουμί και μία mind blowing ευκαιρία για σένα. Ο συλλογισμός μου είναι ότι εφόσον ήταν πρωταθλητής σε ό,τι πήρε μέρος στα 2014-2016 και έχει κάνει και μεστές εμφανίσεις στην F1, έχει γράψει μέχρι και ρεκόρ ενώ ταυτόχρονα είναι ανταγωνιστικός(και όχι σαν Young- Karthikeyan ή όποιον άλλο θέλεις με παρόμοια πορεία) δε μπορεί να έρχεσαι εσύ, εγώ ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων και να τον κοσμεί αναλόγως.

Εσύ το παίρνεις αυτό κάνεις μια αντιστροφή στα πρώτα ή στα τελευταία, διαγράφεις τα υπόλοιπα και βγάζεις το δικό σου επανελειμμένα.

Πάμε για μεγάλο κλείδωμα, ίσως σωζόμαστε που είμαστε στο μπλα-μπλα. Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους αν γίνει κάτι τέτοιο. Θα παρακαλούσα αν πάει για κλείδωμα, ας σβήσει κάποιος mod τις τελευταίες σελίδες και όχι ολόκληρο το νήμα.

Επεξ/σία από Diinekis21
Δημοσ.

Να μη σβηστεί καμία σελίδα, κανένα ποστ. Το thread αφορά καμένους της Φ1, και τι πιο αληθινό από διαμάχη για τον Στρολλ. 

ΤΟΝ ΣΤΡΟΛΛ ΡΕ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε

5 όχι 3! Πέτυχε τουλάχιστον αυτό!

Αυτό εκτύπωσε το και κόλλα το στο σαλόνι σου ή στο δωμάτιο σου! Ότι έχεις!

Δε σχολιάζω το "καθρεπτάκι" που επιχειρείς και θα σου απαντήσω μία τελευταία φορά με αγάπη, σεβασμό και υπομονή γιατί οι κύκλοι κουράζουν όπως ξαναείπα και έχει τραβήξει πολύ αυτό. Προσπάθησε να διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες του νήματος προσεκτικά και παραπάνω από μία φορά. Humor me, που λένε και στο χωριό μου.

Συνεχώς αγνοείς και διαστρευλώνεις μέρη ή και ολόκληρα μηνύματα. Και όπως πάντα με δεδομένα:

Ποιο 2013 βρε άνθρωπε. Το 2015 βγήκε 5ος. Αυτό δε πειράζει τυπογραφικό ας το βαφτίσουμε, στο δίνω.

Όμως πρόσεξε που είναι το ζουμί και μία mind blowing ευκαιρία για σένα. Ο συλλογισμός μου είναι ότι εφόσον ήταν πρωταθλητής σε ό,τι πήρε μέρος στα 2014-2016 και έχει κάνει και μεστές εμφανίσεις στην F1, έχει γράψει μέχρι και ρεκόρ ενώ ταυτόχρονα είναι ανταγωνιστικός(και όχι σαν Young- Karthikeyan ή όποιον άλλο θέλεις με παρόμοια πορεία) δε μπορεί να έρχεσαι εσύ, εγώ ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων και να τον κοσμεί αναλόγως.

Εσύ το παίρνεις αυτό κάνεις μια αντιστροφή στα πρώτα ή στα τελευταία, διαγράφεις τα υπόλοιπα και βγάζεις το δικό σου επανελειμμένα.

Πάμε για μεγάλο κλείδωμα, ίσως σωζόμαστε που είμαστε στο μπλα-μπλα. Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους αν γίνει κάτι τέτοιο. Θα παρακαλούσα αν πάει για κλείδωμα, ας σβήσει κάποιος mod τις τελευταίες σελίδες και όχι ολόκληρο το νήμα.

Tυπογραφικο ηταν, αλλαζει κατι αν ηταν του 2013 ή του 2015; Κοιτας τους τυπους και οχι την ουσια.

Δε διαστρευβλωσα κανενα μηνυμα σου, εκτος κι αν τα τυπογραφικα θεωρουνται διαστρευλωση! 🤨

Εδω εσυ μας τον εβγαλες οτι κατεχει την πρωτια για τον πιο νεο που ανεβηκε σε ποντιουμ, τα τυπογραφικα μου σε μαρανανε μωρε; 

Oι γραφικοτητες περι ποστερ στο σαλονι ή στο δωματιο ταιριαζουν σε 15χρονο, οποτε δε θα σου απαντησω αναλογως! 😁

Τροφη για κραξιμο μου δινουν οι εμφανισεις του ιδιου του Στρολλ στην F1! Δεν εχω προηγουμενα μαζι του!

Ας γυρισει πισω σε αυτα τα πρωταθληματα μπας και κανει καμια καλη εμφανιση γιατι στην F1 ξυνει τον πατο στη γαλαρια. Τον "εσωσε" σημερα το κακο στησιμο του Φαντορν και δε βγηκε τελευταιος! Αλλα ειναι τοσο μεγαλο το ταλεντο του που ηταν πισω και απο Σιροτκιν! Ξερω, το P2 ειναι ανευ ουσιας και δεν το κυνηγαει! Αυριο στα Q θα ξεδιπλωσει παλι το ταλεντο του!

Α και πού 'σαι! Δεν τον στολιζω μονο εγω αλλα αρκετος τύπος και φυσικα και ο Βιλνεβ! Aλλα τι να μας πει μωρε και αυτος ο... ασχετος! 🙄

@mxls: το θεμα δεν ειναι ο Στρολλ, ειναι η νοοτροπια μερικων ανθρωπων.

Ο Κιμι ειναι γνωστος και ως King of SPA, οποτε τον περιμενω στο ποντιουμ την Κυριακη! Forza Kimi!

Επεξ/σία από tommy^
Δημοσ.

Ο γραπτός λόγος παιδιά είναι εύκολα παρεξηγήσιμος. Τσιλάρετε.

Ο Στρολλ αν είναι μάγκας πάμε μια να τα στήσουμε όπου και όποτε θέλει. Εκεί να σε δω πως θα σε σώσει ο μπαμπάκας Καναδέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν την χάλασε την Φορς Ίντια η αλλαγή ιδιοκτησίας και ονόματος. 3η-4η θέση στο grid!

Απίστευτος γύρος από Χάμιλτον. Ειδικότερα μετά το λάθος που παραλίγο να ήταν καταστροφικό.

Η στρατηγική της Φερράρι για τον Κίμι ποια ακριβώς ήταν;

Επεξ/σία από nash-gf
Δημοσ.

Για αλλη μια φορα οι φωστηρες της Φερραρι εθαψαν τον Κιμι, το κουνημα του κεφαλιου του μετα την pole του Lewis τα λεει ολα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, nash-gf είπε

ΜακΛάρεν για άλλη μια φορά απογοήτευση...

Ξεπέταγμα σε off-season και εξαιρετικά χλωμό πριν το 2021 δυστυχώς...

Επεξ/σία από Diinekis21
Δημοσ.

Το κακό για τη ΜακΛάρεν είναι ότι πλέον δεν υπάρχει κάποιο ενθαρρυντικό σημάδι για βελτίωση. Δεν υπάρχουν χορηγοί, δεν υπάρχει Ρον Ντένις, του χρόνου δεν θα υπάρχει ούτε Αλόνσο - και το κυριότερο δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλεον. Έχει μείνει ένας Αμερικανός δημοσιοσχετίστας, που νομίζει ότι επειδή έχει καλές σχέσεις με τα αφεντικά της Liberty, θα έρθει καπως, κάπου, κάποτε η στιγμή να πρωταγωνιστήσει ξανα.

Δημοσ.

Ο Κίμι ξανά ταχύτατος, Σπα είναι άλλωστε, η Φερραρι ξανά γτπ ωστόσο. Έχω χάσει το μέτρημα με το πόσες κηδείες η ομάδα κάνει στον δεύτερο οδηγό της, κοστιζοντας πόντους στο κατασκευαστών.

Αν γίνει αυτό που φαίνεται από τα δοκιμαστικά, ο Κίμι θα έχει ξανά καλύτερο ρυθμό αγώνα από τον Σεμπ, και η Φερραρι θα πρέπει πάλι να τον έχει από πίσω του, αλλά ταυτόχρονα να διεκδικήσει νίκη από τον εξαιρετικό Χάμιλτον. Και συνήθως αυτό δεν το μπορούν..

Γουστάρω αυτήν την πίστα όσο καμία.

Δεν χάνεται το αυριανό. 

Δημοσ.

Ετσι!

Και επειδη ο Κιμι ειναι οδηγος που οταν εχει κεφια κανει παπαδες δεν προβλεπω να κανει τιποτα σπουδαιο σημερα στον αγωνα αφου χτες χαλαστηκε με την τακτικη της Φερραρι να τον αποσυρει ενω στεγνωνε η πιστα.

Απο κει και περα, αν δε γινει τιποτα περιεργο σημερα, ο Χαμιλτον θα κερδισει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, tommy^ είπε

Απο κει και περα, αν δε γινει τιποτα περιεργο σημερα, ο Χαμιλτον θα κερδισει.

Δεν ξέρω αν το ξερό προσπέρασμα είναι περίεργο ή όχι 

Πάντως μάλλον τα πράγματα είναι ανάποδα τώρα 

Βεβαια έχουμε 22 γύρους μέχρι το τέλος ...

Επεξ/σία από Jiakometi
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...