Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αυτο δεν μπορεις να το ξερεις απο τωρα...Ουτε τζογαρουν οι ομαδες ετσι.Παιζονται παρα πολλα εκατομμυρια για να λενε αραξτε μαγκες στο τελος θα τους περασουμε οπως περσυ,χαλαρα.

Βλεπεις οτι γινονται πολλα.Σημερα ας πουμε θα μπορουσε ο Hamilton να ηταν αυτος με το σπασμενο λαστιχο αντι του Max. Η θα μπορουσε να ειχε αυτος το θεμα του Ric. Και αυτο θα μπορουσε να εχει γινει στον 15ο αγωνα που θα ειναι πολυ πιο κομβικος απο τον 2ο...Για αυτο λεω οτι δεν τζογαρουν οι ομαδες και παντα μα παντα πανε για το καλυτερο δυνατο.

Σίγουρα παίζει και αυτό που λες αλλά η Φόρμουλα πάντα ήταν πρώτα θέαμα.Και το θέαμα θέλει θεατές από όλες τις πλευρές.Και αυτοί που την διευθύνουν ξέρουν ότι πρέπει να έχουν θεατές από παντού και ειδικά τη Φεράρι η οποία έχει παγκοσμίως τους περισσότερους φαν (μέσα και εγώ) .Ενδεχομένως φέτος να πάρει και το πρωτάθλημα γιατί με τη Μερσέντες έχει καταντήσει μονότονο τα τελευταία χρόνια και πολλοί όπως και εγώ έπαψαν να παρακολουθούν.

Μέσα μου όμως πιστεύω πως η Μερσέντες τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν μπορεί να κοντραριστεί στα ίσα από κανέναν και η Φεράρι δεν έχει το χρήμα που έχουν οι Γερμανοί να ρίξουν προκειμένου να βελτιωθούν σε τέτοιο βαθμό ώστε να τους κοντράρουν στα ίσα.Αυτό φάνηκε και με το χτεσινό ατύχημα στα πιτς γιατί ενδεχομένως για οικονομία έχουν μειώσει το χρόνο προπόνησης ή ακόμη και το προσωπικό στην ομάδα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

.Αυτό φάνηκε και με το χτεσινό ατύχημα στα πιτς γιατί ενδεχομένως για οικονομία έχουν μειώσει το χρόνο προπόνησης ή ακόμη και το προσωπικό στην ομάδα..

Δεν θελω να το πιστεψω αυτο...νομιζω οτι απλα ηταν η κακια στιγμη.Εχουμε δει και εχουμε δει να γινονται πραγματα στα pit stops,ειδικα τοτε που εφοδιαζονταν και με καυσιμα τα μονοθεσια.

Οσο για την πρωτη παραγραφο και για το θεαμα που λες και την μονοτονια. Εχω να πω οτι το εχουν συνηθισει πλεον...μια με την Red Bull μετα με την Mercedes. Και το μονο που εκαναν ηταν να αφαιρεσουν τα grid girls και να προσθεσουν τα halo...Λες και το προβλημα της f1 ηταν η ασφαλεια (σιγουρα το ατυχημα του bianchi ηταν απιστευτο και πολυ κριμα αλλα δεν νμζ οτι το Halo θα τον εσωζε) και τα κοριτσια στην αρχη του αγωνα. 

Δεν  ξερω...νομιζω το αθλημα εχει παρει πτωτικη πορεια εδω και 6+ χρονια.

Θα προτιμουσα να γινει λιγο πι βρώμικο...Μου βαλαν virtual safety car...Σε λιγο θα παιζω f1 στον υπολογιστη μου και θα ειναι πιο αληθοφανης απο αυτο που βλεπω.Ας ξαναβαλουν τον ανεφοδιασμο καυσιμου στο παιχνιδι πλεον. Με το 1/3 του ντεποζιντου που ειναι τωρα και εναν ανεφοδιασμο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε καθε αγωνα. Να δεις τι θα γινει με στρατηγικες...Οχι ομως προτιμησαν να βγαλουν αλλες 2 γομες και η μαλακια του Vettel να βγαλει μισο αγωνα...ημαρτον δηλαδη...

ουφ τα εβγαλα τα πιο πολλα και ηρεμησα xD 

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά είναι τα πράγματα που έχουν ρίξει το θέαμα και τη δόξα της F1. Κάποτε τρέχαν με δωδεκακύλινδρους που ούρλιαζαν και τώρα με 16αρια τούρμπο. Ναι μεν έχουν αυξηθεί οι ταχύτητες λόγω αεροδυναμικής αλλά δεν έχουν τον ήχο που είχαν κάποτε.

Έπειτα έχουν βάλει χίλιες δυό π@π@ριες και καλά για να αυξήσουν τα προσπεράσματα, KERS, DRS και να χαμε να λέγαμε....

Το ότι οι περισσότεροι fans είναι της Ferrari δεν ισχύει και τόσο. Μια χαρά οπαδούς έχει η Mercedes και πόσο μάλλον ο Χάμιλτον. Αυτό που λείπει δεν είναι να πάρει το πρωτάθλημα η Ferrari αλλά  ο συναγωνισμός και το θέαμα μέσα στην πίστα. Όταν πάνε τρενάκι απλά καταντάει βαρετό. Επίσης για μένα ένα πολύ μεγάλο fail είναι οι καινούργιες πίστες. Αγώνες μέσα σε πόλεις με στροφές 90 μοιρών για οχήματα που μπορούν να στρίβουν με χιλιόμετρα...

• Like 2
Δημοσ.

θελω ανεφοδιασμους και πουρναρακη να λεει "θα βγουνε πλαι-πλαι"  και "τραβαει το κερς ο Χάμιλτον" 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, redykt είπε

θελω ανεφοδιασμους και πουρναρακη να λεει "θα βγουνε πλαι-πλαι"  και "τραβαει το κερς ο Χάμιλτον" 

Άστον εκεί που βρίσκετε αυτόν, που έκανε περιγραφή λες και έμπαινε ο επιθετικός μόνος του Τετ α τετ με τον τερματοφύλακα ενώ στην πραγματικότητα  βρισκόταν στο κέντρο με δέκα παίκτες μπροστά.

Κατά τα άλλα συμφωνω  μαζί σας. Από φανατικός οπαδός της, τώρα δεν βλέπω πάνω από δέκα λεπτά αγώνα και αυτό αν το πετύχω στο ζάπινγκ. Έχει χάσει για εμένα όλη της την μαγεία και δεν είναι ένα πράγμα, αλλά πολλά μικρά μαζί.

Δημοσ.

Τα λεφτά είναι πολλά και αυτοί που τα βάζουν πρέπει οπωσδήποτε να τα πάρουν πίσω , γι αυτό το λόγο έχουν βάλει ένα εκατομμύριο κανονισμούς ώστε να μην μπορεί να υπάρξει η καινούργια επαναστατική - πονηρή ιδέα που θα δώσει πλεονέκτημα- δυνατότητα στον φτωχό να κερδίσει τον πλούσιο.

Επίσης τι σχέση έχουν οι υπαλληλίσκοι οδηγοί του σήμερα με τις προσωπικότητες οδηγούς του παρελθόντος ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, redykt είπε

Εγώ θέλω Rosberg και Φινλανδό με Γερμανικό διαβατήριο. :lol:

Πέρα απ την πλάκα ευτυχώς έχω πολλά χρόνια να δω αγώνα στην ελληνική TV. Βασικότατος λόγος οι διαφημίσεις που σε κάποιο σημείο το είχαν πραγματικά παραχέσει.

Επεξ/σία από 1988panos2171
Δημοσ.

εγω παντως προτιμω τις γραφικότητες πουρναρακη, παρα τα τρια παρταλια που μας νανουριζουν μετα το φαι. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, redykt είπε

εγω παντως προτιμω τις γραφικότητες πουρναρακη, παρα τα τρια παρταλια που μας νανουριζουν μετα το φαι. 

1000% μαζι σου...τι βοδια ειναι αυτα. Ηθελα να ηξερα ποιος τους διαλεξε. Ειδικα η Ποπη...

Δημοσ.
1 hour ago, Αλεξανδρος A.92 said:

1000% μαζι σου...τι βοδια ειναι αυτα. Ηθελα να ηξερα ποιος τους διαλεξε. Ειδικα η Ποπη...

η ποπη με τις εκατονταδες αφισες του κιμι στο δωματιο της. 

τον παρουσιαστη τον εχω συνδεσει στο μυαλο μου με wrc 1 η ωρα τη νύχτα. 

φωναζουν και τον πρωταθλητη στα καρτ, να μας πει πως θα αντιμετωπισει την πιεση ο ρικιαρντο και πως αισθανεται ο φετελ οταν στριβει με 250 την ωρα.  

Δημοσ.
19 ώρες πριν, redykt είπε

φωναζουν και τον πρωταθλητη στα καρτ, να μας πει πως θα αντιμετωπισει την πιεση ο ρικιαρντο και πως αισθανεται ο φετελ οταν στριβει με 250 την ωρα.  

:lol::lol:

Εμείς οι μεγαλύτεροι  είμαστε τυχεροί που είδαμε τον  Άυρτον Σένα να οδηγεί με τα όποια αυτοκίνητα και την σχεδόν ανύπαρκτη ασφάλεια εκείνης της εποχής.Νομίζω πως αν ήταν λίγο πιο χαλαροί οι κανονισμοί θα βλέπαμε ένα άλλο Χάμιλτον και όχι ένα προγραμματισμένο ρομπότ να κερδίσει όπως αυτοί επιλέγουν. 

Σίγουρα μπορεί να μην είναι Σένα και μπορεί να μη γίνει ποτέ την τρέλα όμως την έχει αλλά δεν τον αφήνουν να μας τη δείξει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...