Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, morgoth666 είπε

(ασχολιαστοι οι ανεκδιηγιτοι στο Sky Sports που εριχναν το φταιξιμο στον Φετελ). Με τον Ρικιαρντο ακομα χειροτερη η αντιδραση του. Ισως να ειχε επηρεαστει ψυχολογικα απο τις αποφασεις της ομαδας (φανηκε και στην συνεντευξη μετα).

Όντως έγινε αυτό; Αυτό που άκουσα είναι ο Brundle να λέει από θαύμα δεν έπαθε τουλάχιστον κλατάρισμα ο Vettel.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ελεγε ο Brundle οτι "αμα ειναι να κατηγορησουμε καποιον τοτε θα ειναι ο Φετελ", ενω ο Croft ειπε "he didn't see him in his big fancy mirrors". Και τους εβαλα γιατι ειχα απο την αλλη την Ποπη να μας λεει μηπως επρεπε ο Κιμι να ειναι ο νο1 (ναι ρε, ηταν 1 sec τον γυρο πιο γρηγορος απο τον Φετελ με χειροτερα λαστιχα, οχι οτι ο Σεμπ ειχε κολλησει πισω απο τον Μποτας), αλλα με εκνευρισαν χειροτερα τελικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεψου τι είναι αυτoi για να είναι χειρότεροι από την Ποπαρα που τρωει το κεκακι της την ωρα της μετάδοσης και κανει όλα αυτά τα αντικειμενικα σχολια!

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tommy^ είπε

Εγω πιστευω οτι μπορουσε να στοιχειοθετηθει ποινη για το γεγονος οτι στην ουσια δεν αφησε τον Ρικ να περασει.

Παραχωρω τη θεση μου σημαινει αφηνω γκαζι στην ευθεια ή ανοιγω υπερβολικα την τροχια μου στη στροφη για να περασει ο αλλος, οχι παιρνω την εσωτερικη στο τελος της ευθειας χωρις να αφησω και γκαζι.

Τεσπα οπως λες, συμφωνω ο Μποτας επρεπε να φαει μαυρη σημαια. Ή εστω ποινη αποκλεισμου στον επομενο αγωνα.

Τωρα οσον αφορα την υπερβολικη ποινη Rai σε Αγγλια λογω εδρας, ενταξει νομιζω οτι ειναι γελοιο (οχι αυτο που λες, αυτο που συνεβη).

O Μπότας έχασε όλη του την ψυχραιμία όταν συνειδητοποίησε ότι στους τελευταίους γύρους μπορεί να χάσει και το βάθρο, τελικά έχασε και την 4η θέση αλλά με τη συμπεριφορά του έπρεπε να χάσει κι άλλες με μια πιο βαριά ποινή. Στη φάση με το Φεττελ μπορούσε να θεωρηθεί race incident μιας και δε τον πέταξε εκτός και δεν του δημιούργησε καμία ζημιά στο μονοθέσιο. Στην περίπτωση του Riciardo όμως τον πετάει εκτός, δε του δίνει πίσω τη θέση, του φωνάζουν από τον ασύρματο να το κάνει και δίνει αρνητική απάντηση. Πρακτικά τη θέση δε την έδωσε, ο Ρικιάρντο ήταν απλά πολύ πιο γρήγορος και τον πέρασε με άνεση.

Έχει καταντήσει γελοίο το θέμα με τις ποινές. Ο Todt πρέπει να φύγει και να έρθει ένας πιο ουδέτερος. Στην προσπάθεια να μην κατηγορηθεί για εύνοια προς τον πρώην εργοδότη βλέπουμε αυτά τα καραγκιοζηλικια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και με την ευκαιρία που μιλάμε για μεταδόσεις formula1.

Μήπως γνωρίζει κανείς (για να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα) που μπορούμε να δούμε formula1; (δορυφορικά κανάλια, με συνδρομή ή όχι, internet tv κλπ)

Να ξεκαθαρίσω ότι φυσικά και δεν αναφέρομαι σε παράνομους τρόπους θέασης.

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ.

Εγω δυστυχως στην κρατικη...με Ποπη οπως ειπαμε και με τους αλλους 2 ξενερωτους που ουτε τα ονομα τα τους δεν ξερω...πολλες φορες το βαζω στο Mute μιας και οι κινητηρες πλεον ειναι meh...Μου εχουν λειψει παλιες καλες εποχες....Εστω ενας Σειτανιδης μονος του θα ηταν 1000αδες φορες καλυτερο απο αυτο το πραγμα που εχουμε αυτη την στιγμη στην μεταδοση

Δημοσ.

Ακομα και ο Πουρναρακης που τον κραζαμε ειχε ενα cult value ειναι η αληθεια. Ο Σειτανιδης οντως ειναι πολυ καλος και το ξερει το αθλημα.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, morgoth666 είπε

Ακομα και ο Πουρναρακης που τον κραζαμε ειχε ενα cult value ειναι η αληθεια. Ο Σειτανιδης οντως ειναι πολυ καλος και το ξερει το αθλημα.

Δεν θα ξεχάσω άρθρο του Σεϊτανίδη "στο καλό και να μην μας γράφεις" για την αποχώρηση του JPM από την F1 (στο περιοδικό F1 Racing αν θυμάμαι καλά).

Απ'τους πιο fun οδηγούς που είδαμε. Βλέπεις όταν ήταν φόλα Σουμαχερικός και η ιδέα ανταγωνισμού ακόμα ενοχλούσε. Υπήρξαν πολλοί τέτοιοι επί Σούμι.

Δεν λέω ότι δεν ξέρει. Όπως και ο Πουρναράκης έσταζε σάλια για Αλόνσο σε κάθε μα κάθε GP. Καταντούσαν ενοχλητικοί σε live μεταδόσεις του Άλφα.

Ομολογώ όμως ότι έχει ποιοτικά-cult στοιχεία ο Πουρναράκης.

Δημοσ.

Mια χαρα ηταν το Μontoya, απλα δεν ηταν... καθολου politically correct για την F1 και δεχοταν πολεμο.

Η F1 θελει "δηθενιες" τυπου Σουμι και Χαμιλτον με "ρομποτικες" δηλωσεις.

Οσο για τον Σεϊταν, νομιζω ειναι McLaren fan...

Δημοσ.

Μιας και πιασαμε τα παλια. 

Εγω θυμαμαι μου αρεσε πολυ που ο πουρναρακης το ζουσε το grand prix. Ολοι ελεγαν πως κανει ετσι σα παλαβος. 

Τωρα τρωμε κεικακι με το ποπακι. 

1000 φορες ο πουρναρακης να ωρυεται "ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΛΑΙ-ΠΛΑΙ" 

Δημοσ.

Καλα ο Μοντογια εκανε και ενα σωρο χαζομαρες και εντος πιστας, δεν ηταν θεμα χαρακτηρα. Ο Σειτανιδης ισχυει οτι ειναι Φερραρι αλλα τουλαχιστον το γνωριζει το αντικειμενο.

Γενικα δεν βλεπω απο TV, ειναι τοσο καλη η ολη μεταδοση του Sky Sports με συνεντευξεις την ωρα του αγωνα, σωστη καλυψη που στρημακι και παλι στρημακι, μονο αμα με εκνευρισουν ιδιαιτερα ο Brundle με τον Crofty μπορει να τους κλεισω 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Πουρναράκης σιχαίνεται τον Αλόνσο. Ουκ ολίγες φορές έχει πει "Τον θεωρώ σίχαμα".

Δηθενιάς ο Schumi; To bad boy της F1;

Κι εγώ γουστάρω το δίδυμο Πουρναράκης-Σειτανίδης. Πολύ πιο technical και το νιώθουν. Το θέμα είναι πολιτικό  κομματικό, όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι. Αυτοί στην ερτ είναι με τους τωρινούς, οι δυο τους είναι με τους wannabe επόμενους.

Τραγικό που ακόμα και στη περιγραφή F1 μπλέκονται τα κομματικά.

Το τρομερό με αυτούς στην ερτ είναι ότι γίνονται χειρότεροι, αντί να βελτιώνονται.

Πουρναράκης-Σειτανίδης δεν υποστηρίζουν κάποιο κατασκευαστή, απλά είναι ερωτευμένοι με τον Schumi όπως και ο Murray Walker για όποιον τον θυμάται. Στο Sky-Sports κάνουν όντως τις καλύτερες μεταδόσεις μιας και έχουν ένα κάρο παλιούς πιλότους στο ρόστερ τους και τρομερή παραγωγή. Είναι βέβαια pro-British διαχρονικά.

Επεξ/σία από Diinekis21
Δημοσ.

Καλα ο Φερσταπεν εχει κανει τα χειροτερα (και παρα πολυ καλα πραγματα) εντος πιστας και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι, περα απο κατι ψιλοσυστασεις, ο Μοντογια μας πειραξε;

Ναι ο Σουμι ηταν τρομερος δηθενιας. Στις δηλωσεις τερμα politically correct και εντος πιστας εκτος απο πανγρηγορος ηταν και μεγαλο καθικι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...