Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από άλλο πλανήτη η Mercedes. Ελπίζω σε ρυθμούς αγώνα οι διάφορες να είναι μικρότερες για να έχει το πρωτάθλημα και λίγο ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Συνεχιζουμε με φορα απο περυσι μου φαινεται. Για να πω την αληθεια μου θα ηθελα την RedBull ακρως ανταγωνιστικη φετος.

Επειδη δεν παρακολουθησα τις κατατακτηριες,ξερει κανεις τι εγινε με Bottas?

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Συνεχιζουμε με φορα απο περυσι μου φαινεται. Για να πω την αληθεια μου θα ηθελα την RedBull ακρως ανταγωνιστικη φετος.

Επειδη δεν παρακολουθησα τις κατατακτηριες,ξερει κανεις τι εγινε με Bottas?

Δημοσ.

ελπιζω οι Αμερικάνοι να κάνουν τίποτα και για το ενδιαφερον του πρωταθλήματος. 

ωραια τα φωτοστέφανα και οι super duper hyper soft γομες,  αλλα αμα ειναι να βλεπω το Hamilton να νικάει κάθε φορά βαζω και superleague

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ατύχημα στα pit stop της ferrari από τι είδα στο replay έπεσε πάνω το μονοθέσιο με την πίσω ρόδα στον μηχανικό και του εσπασε το πόδι...

Περαστικά στον άνθρωπο...

Επεξ/σία από CyBeR_RaBBiT
  • Like 3
Δημοσ.

Το ειδα και εγω...πολυ ασχημο ρε φιλε...ειδικα με την δυναμη που ξεκιναει το θηριο. Πρεπει να είχε λαθος θεση ο ανθρωπος η να εκανε μαλακια αυτος που δινει το σημα στον οδηγο να ξεκινησει.

Δημοσ.

Πάνω στην πίεση του αγώνα ειδικά στις πρώτες ομάδες συμβαίνουν.Ευτυχώς ο άνθρωπος την έβγαλε με ένα σπασμένο πόδι γιατί η δύναμη αυτών των θηρίων μπορεί να σε κάνει κομμάτια αν σε βρει στο δρόμο του..

Άλλη μία αναλαμπή και νίκη της Φεράρι που περισσότερο μάλλον  ότι οφείλεται στην ικανότητα του Φέτελ.Στο τέλος δεν νομίζω πως θα έχει και πάλι πρόβλημα η Μερσέντες.Πιθανώς να το κάνουν όπως και πέρσι για να έχει λίγο σασπένες και ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ferrari και Mercedes πάνω κάτω έχουν την ίδια δυναμική. Αν συνεχίσουν έτσι όλα θα πεχτούν στις στρατηγικές .

Επεξ/σία από 1988panos2171
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Στο τέλος δεν νομίζω πως θα έχει και πάλι πρόβλημα η Μερσέντες.Πιθανώς να το κάνουν όπως και πέρσι για να έχει λίγο σασπένες και ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

Αυτο δεν μπορεις να το ξερεις απο τωρα...Ουτε τζογαρουν οι ομαδες ετσι.Παιζονται παρα πολλα εκατομμυρια για να λενε αραξτε μαγκες στο τελος θα τους περασουμε οπως περσυ,χαλαρα.

Βλεπεις οτι γινονται πολλα.Σημερα ας πουμε θα μπορουσε ο Hamilton να ηταν αυτος με το σπασμενο λαστιχο αντι του Max. Η θα μπορουσε να ειχε αυτος το θεμα του Ric. Και αυτο θα μπορουσε να εχει γινει στον 15ο αγωνα που θα ειναι πολυ πιο κομβικος απο τον 2ο...Για αυτο λεω οτι δεν τζογαρουν οι ομαδες και παντα μα παντα πανε για το καλυτερο δυνατο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...