Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy J7 Prime 2 με Exynos 7 chipset

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Samsung ανακοίνωσε μία αναβαθμισμένη έκδοση του Galaxy J7 Prime που θα λανσάρει πρώτα στην Ινδική αγορά. Το Galaxy J7 Prime 2 διαθέτει capacitive buttons και μικρές αλλαγές στο design σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Η συσκευή βασίζεται στο ίδιο SoC που εντοπίζεται και στο εσωτερικό του πρωτότυπου Galaxy J7 Prime, δηλαδή στο Exynos 7870 με τον χρονισμό του οκταπύρηνου Cortex-A53 επεξεργαστή να μην έχει αυξηθεί από τα 1,6GHz.

Ο επεξεργαστής συνεπικουρείται από 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου –έως και κατά 256GB μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου. Η εμπρόσθια κάμερα των 13 Megapixels (f/1.8) προσφέρει μέσω του λογισμικού διάφορα stickers επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και φίλτρα καθώς και δυνατότητες instant share και instant editing. Η κύρια κάμερα βασίζεται επίσης σε αισθητήρα 13 Megapixels (f/1.9) και συνοδεύεται από LED flash.

Στα χαρακτηριστικά του Galaxy J7 Prime 2 συμπεριλαμβάνονται FM radio, microUSB 2.0, WiFi 802.11b/g/n, WiFi direct και WiFi hotspot, Bluetooth 4.1 και GPS καθώς και fingerprint scanner. H μπαταρία, είναι όμοιας χωρητικότητας με αυτή του προηγούμενου μοντέλου, στα 3300mAh.

5ab5f0b80cb2a_GalaxyJ7Prime21.jpg.71d2a5c9d4fe143cf219f19b051f9240.jpg

Η οθόνη του Galaxy J7 Prime 2 είναι τύπου PLS TFT με διαγώνιο 5,5 ιντσών  που υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 2160 pixels και προστατεύεται από Gorilla Glass. Η συσκευή κατά τα άλλα διαθέτει αλουμινένια κατασκευή και θα κυκλοφορήσει σε Single SIM και Dual SIM εκδόσεις, σε μαύρο αλλά και σε Champagne Gold με τιμή κοντά στα €175.

GSMArena

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το τηλεφωνο απευθυνεται σε αυτους που εχουν πολυ πολυ παλια συσκευη γιατι αν εχεις κατι πχ διετιας δεν θα δεις σημαντικη βελτιωση. Επιπλεον αυτα τα stickers και τα φιλτρα μου θυμιζουν τα καθρεφτακια που εδιναν οι κατακτητες στους ιθαγενεις για χρυσο και πετραδια. (Η αλλιως φατε κουτοχορτο)

• Like 2

3 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Το τηλεφωνο απευθυνεται σε αυτους που εχουν πολυ πολυ παλια συσκευη γιατι αν εχεις κατι πχ διετιας δεν θα δεις σημαντικη βελτιωση. Επιπλεον αυτα τα stickers και τα φιλτρα μου θυμιζουν τα καθρεφτακια που εδιναν οι κατακτητες στους ιθαγενεις για χρυσο και πετραδια. (Η αλλιως φατε κουτοχορτο)

Εγώ έχω κινητό 2ετίας με 1GB RAM και απορώ πως κρατιέμαι και δεν το σπάω όποτε crashάρει.

• Like 2

18 ώρες πριν, tsonta είπε

Εγώ έχω κινητό 2ετίας με 1GB RAM και απορώ πως κρατιέμαι και δεν το σπάω όποτε crashάρει.

το οτι εχεις κινητο με 1gb ram ειναι το προβλημα αμα ειχες διετιας με 2gb ram δεν θα ειχες κανενα προβλημα.

13 ώρες πριν, stockton25 είπε

Εχω κουπονι 150 ευρω και δωρο power bank για galaxy s9 η s9+. Το θελει κανενας; μου ειναι αχρηστο

Γράψτο στο νήμα μην πετάτε τίποτα χαρίστε εδώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...