Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον. Με πηρανε τηλεφωνο σημερα και μου ειπανε:

Οτι ειχατε, 1500' και SMS προς Cosmote και σταθερα + 180' προς ολους + 100SMS προς ολους + 1050MB αλλα σας βαζουμε και επιπλεον 200' προς ολους, συνολο 380' δηλαδη, με 20,80€.

Εννοειται πως το δεχτηκα. Αλλα γιατι να πρεπει να παω να δωσω 30€ στην Wind για την αιτηση φορητοτητας για να με παρουν τηλεφωνο;; Πφφτ...

Επεξ/σία από Shadowjump
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Λοιπον. Με πηρανε τηλεφωνο σημερα και μου ειπανε:

Οτι ειχατε, 1500' και SMS προς Cosmote και σταθερα + 180' προς ολους + 100SMS προς ολους + 1050MB αλλα σας βαζουμε και επιπλεον 200' προς ολους, συνολο 380' δηλαδη, με 20,80€.

Εννοειται πως το δεχτηκα. Αλλα γιατι να πρεπει να παω να δωσω 30€ στην Wind για την αιτηση φορητοτητας για να με παρουν τηλεφωνο;; Πφφτ...

Έκανες αίτηση στη wind και χρεώθηκες 30€? 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kormos είπε

Έκανες αίτηση στη wind και χρεώθηκες 30€? 

Ναι, πλεον οταν κανεις αιτηση, για καρτα τουλαχιστον, χρεωνεσαι 30€.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Shadowjump είπε

Ναι, πλεον οταν κανεις αιτηση, για καρτα τουλαχιστον, χρεωνεσαι 30€.

Χαίρομαι για την επιβεβαίωση, γιατί το έχω αναφέρει και εγώ αυτό αλλά (δεν ξέρω αν έχει να κάνει με όλες τις περιπτώσεις) κάπου απαντήθηκε πως κανείς άλλος δεν έχει επιβαρυνθεί. :rolleyes:

*εκτός αν εγώ και εσύ ήμασταν οι μόνοι "άτυχοι"

Θεωρώ πως αυτό έχει ξεκινήσει λόγω του ότι οι περισσότεροι το γυρίζουν σε καρτοκινητό και μειώνονται τα συμβόλαια (λιγότερο κέρδος)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Χαίρομαι για την επιβεβαίωση, γιατί το έχω αναφέρει και εγώ αυτό αλλά (δεν ξέρω αν έχει να κάνει με όλες τις περιπτώσεις) κάπου απαντήθηκε πως κανείς άλλος δεν έχει επιβαρυνθεί. :rolleyes:

Πριν 5 ημερες άλλαξα 2 συμβόλαια vodafone σε Q καρτοτηλέφωνα και πλήρωσα 10 ευρώ για το καθένα, τα οποία θα μου πιστωθούν ως μονάδες ,αλλά από το site της Q-Wind https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/  ,αν το έκανα από κατάστημα  θα πλήρωνα από 30 ευρώ το καθένα χωρίς κιόλας να τα πιστώνουν.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, pano είπε

Πριν 5 ημερες άλλαξα 2 συμβόλαια vodafone σε Q καρτοτηλέφωνα και πλήρωσα 10 ευρώ για το καθένα, τα οποία θα μου πιστωθούν ως μονάδες ,αλλά από το site της Q-Wind https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/  ,αν το έκανα από κατάστημα  θα πλήρωνα από 30 ευρώ το καθένα χωρίς κιόλας να τα πιστώνουν.

Σημαντική πληροφορία και αυτή. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή όσο κάνεις ενέργειες μέσω καταστήματος τόσο πληρώνεις παραπάνω;

Τι γίνετε; Πληρώνουμε εις διπλούν το μεροκάματο του υπαλλήλου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...