Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Έχεις κάνει πλέον κάποιο αίτημα φορητότητας; (Δε μιλάω για πριν 2-3 χρόνια) Ναι. Εχω καταχωρήσει πολλά.
Shadowjump Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον. Με πηρανε τηλεφωνο σημερα και μου ειπανε: Οτι ειχατε, 1500' και SMS προς Cosmote και σταθερα + 180' προς ολους + 100SMS προς ολους + 1050MB αλλα σας βαζουμε και επιπλεον 200' προς ολους, συνολο 380' δηλαδη, με 20,80€. Εννοειται πως το δεχτηκα. Αλλα γιατι να πρεπει να παω να δωσω 30€ στην Wind για την αιτηση φορητοτητας για να με παρουν τηλεφωνο;; Πφφτ... Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Shadowjump
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Shadowjump είπε Λοιπον. Με πηρανε τηλεφωνο σημερα και μου ειπανε: Οτι ειχατε, 1500' και SMS προς Cosmote και σταθερα + 180' προς ολους + 100SMS προς ολους + 1050MB αλλα σας βαζουμε και επιπλεον 200' προς ολους, συνολο 380' δηλαδη, με 20,80€. Εννοειται πως το δεχτηκα. Αλλα γιατι να πρεπει να παω να δωσω 30€ στην Wind για την αιτηση φορητοτητας για να με παρουν τηλεφωνο;; Πφφτ... Έκανες αίτηση στη wind και χρεώθηκες 30€?
Shadowjump Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, kormos είπε Έκανες αίτηση στη wind και χρεώθηκες 30€? Ναι, πλεον οταν κανεις αιτηση, για καρτα τουλαχιστον, χρεωνεσαι 30€.
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Shadowjump είπε Ναι, πλεον οταν κανεις αιτηση, για καρτα τουλαχιστον, χρεωνεσαι 30€. Χαίρομαι για την επιβεβαίωση, γιατί το έχω αναφέρει και εγώ αυτό αλλά (δεν ξέρω αν έχει να κάνει με όλες τις περιπτώσεις) κάπου απαντήθηκε πως κανείς άλλος δεν έχει επιβαρυνθεί. *εκτός αν εγώ και εσύ ήμασταν οι μόνοι "άτυχοι" Θεωρώ πως αυτό έχει ξεκινήσει λόγω του ότι οι περισσότεροι το γυρίζουν σε καρτοκινητό και μειώνονται τα συμβόλαια (λιγότερο κέρδος)
pano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Χαίρομαι για την επιβεβαίωση, γιατί το έχω αναφέρει και εγώ αυτό αλλά (δεν ξέρω αν έχει να κάνει με όλες τις περιπτώσεις) κάπου απαντήθηκε πως κανείς άλλος δεν έχει επιβαρυνθεί. Πριν 5 ημερες άλλαξα 2 συμβόλαια vodafone σε Q καρτοτηλέφωνα και πλήρωσα 10 ευρώ για το καθένα, τα οποία θα μου πιστωθούν ως μονάδες ,αλλά από το site της Q-Wind https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/ ,αν το έκανα από κατάστημα θα πλήρωνα από 30 ευρώ το καθένα χωρίς κιόλας να τα πιστώνουν.
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 30 λεπτά πριν, pano είπε Πριν 5 ημερες άλλαξα 2 συμβόλαια vodafone σε Q καρτοτηλέφωνα και πλήρωσα 10 ευρώ για το καθένα, τα οποία θα μου πιστωθούν ως μονάδες ,αλλά από το site της Q-Wind https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/ ,αν το έκανα από κατάστημα θα πλήρωνα από 30 ευρώ το καθένα χωρίς κιόλας να τα πιστώνουν. Σημαντική πληροφορία και αυτή. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή όσο κάνεις ενέργειες μέσω καταστήματος τόσο πληρώνεις παραπάνω; Τι γίνετε; Πληρώνουμε εις διπλούν το μεροκάματο του υπαλλήλου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα