Shadowjump Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Λειτουργει σημερα το τμημα ειδικων προσφορων της Cosmote? Επισης, αν κανω αιτηση να παω Wind F2G, ποσο γρηγορα θα γινει η μεταβαση; Θα προλαβουν να με παρουν απο την Cosmote για προσφορα; Μου δινουν το Cosmote 45-1500 που ειχα στα 28€, με 2€ εκπτωση στα 43€...
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 24/3/2018 στις 7:56 ΠΜ, Shadowjump είπε Λειτουργει σημερα το τμημα ειδικων προσφορων της Cosmote? Επισης, αν κανω αιτηση να παω Wind F2G, ποσο γρηγορα θα γινει η μεταβαση; Θα προλαβουν να με παρουν απο την Cosmote για προσφορα; Μου δινουν το Cosmote 45-1500 που ειχα στα 28€, με 2€ εκπτωση στα 43€... Κάποτε ήταν δεδομένο πως θα σε καλέσουν. Πλέον δε νομίζω ότι ασχολούνται και τόσο. ~3-5 ημέρες θέλει η διαδικασία για να γίνει η αλλαγή παρόχου (ίσως υπάρχει και κόστος για την κάρτα sim). *έχω την εντύπωση (πλέον) αν εγκριθεί η φορητότητα δεν μπορεί να ακυρωθεί! Για ποιό λόγο θες να κάνεις αυτή την ενέργεια;
Shadowjump Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 24/3/2018 στις 1:55 ΜΜ, kormos είπε Κάποτε ήταν δεδομένο πως θα σε καλέσουν. Πλέον δε νομίζω ότι ασχολούνται και τόσο. ~3-5 ημέρες θέλει η διαδικασία για να γίνει η αλλαγή παρόχου (ίσως υπάρχει και κόστος για την κάρτα sim). *έχω την εντύπωση (πλέον) αν εγκριθεί η φορητότητα δεν μπορεί να ακυρωθεί! Για ποιό λόγο θες να κάνεις αυτή την ενέργεια; Εχω το Cosmote 45-1500, και το τελευταιο 18μηνο μου το δινανε στα 21€ απο 45€. Τωρα που εληξε η επιδοτηση, μου λενε σας κανουμε εκπτωση 2€. Απο τα 45, στα 43€...
Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Λειτουργεί κανονικά. Τιποτα δεν ολοκληρώνεται αν δεν παραλάβεις την σιμ απο την αλλη εταιρια οποτε μη σε αγχωνει μη τυχόν "φύγει" ο αριθμός απο την κοσμοτε. Γενικά μη περιμένεις ιδια τιμή με μια προσφορά που επαιξε καποτε. Ενδεικτικά σε αυτές τις τιμες αν δεις τιμοκατάλογο δεν παιζουν ουτε τα 400 προς ολους πλεον. Αν δεν θες να φύγεις απο κοσμοτε λογω σηματος κλπ καν το κάρτα και περιμενε να παίξει προσφορά (απ οτι καταλαβαίνω μιλάς πολύ και θέλεις συμβολαιο).
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Τις προσφορές αυτές ξέχασε τις πλέον. Δεν παίζουν από πουθενά και ότι βγαίνει είναι στοχευμενες προσφορές σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
Shadowjump Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Ωραια. Τουλαχιστον θα παω σε F2G. Με 17.5€ δινουν 600' προς ολους, 600' Wind, 2GB, 100SMS προς όλους, 100SMS προς Wind. Αν αυτο το 20αρικο δεν το θελει η Cosmote, προβλημα της!
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 24/3/2018 στις 3:41 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε Λειτουργεί κανονικά. Τιποτα δεν ολοκληρώνεται αν δεν παραλάβεις την σιμ απο την αλλη εταιρια οποτε μη σε αγχωνει μη τυχόν "φύγει" ο αριθμός απο την κοσμοτε. Γενικά μη περιμένεις ιδια τιμή με μια προσφορά που επαιξε καποτε. Ενδεικτικά σε αυτές τις τιμες αν δεις τιμοκατάλογο δεν παιζουν ουτε τα 400 προς ολους πλεον. Αν δεν θες να φύγεις απο κοσμοτε λογω σηματος κλπ καν το κάρτα και περιμενε να παίξει προσφορά (απ οτι καταλαβαίνω μιλάς πολύ και θέλεις συμβολαιο). Επέκταση Έκανα προ 2μήνου αίτημα φορητότητας και δεν κάλεσε κανείς, αντιθέτως με κάλεσαν από το κατάστημα να με ενημερώσουν ότι έχει εγκριθεί η φορητότητα και να περάσω να παραλάβω τη νέα κάρτα σιμ. Στις 24/3/2018 στις 6:13 ΜΜ, Shadowjump είπε Ωραια. Τουλαχιστον θα παω σε F2G. Με 17.5€ δινουν 600' προς ολους, 600' Wind, 2GB, 100SMS προς όλους, 100SMS προς Wind. Αν αυτο το 20αρικο δεν το θελει η Cosmote, προβλημα της! Αν το κάνεις WU, με 14€ έχεις 600' προς όλους, 800' προς WU, 1200MB (από το bonus της ανανέωσης). Δες αυτή την εκδοχή, βέβαια υπάρχουν κι άλλοι συνδυασμοί!
Shadowjump Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 24/3/2018 στις 6:30 ΜΜ, kormos είπε Έκανα προ 2μήνου αίτημα φορητότητας και δεν κάλεσε κανείς, αντιθέτως με κάλεσαν από το κατάστημα να με ενημερώσουν ότι έχει εγκριθεί η φορητότητα και να περάσω να παραλάβω τη νέα κάρτα σιμ. Αν το κάνεις WU, με 14€ έχεις 600' προς όλους, 800' προς WU, 1200MB (από το bonus της ανανέωσης). Δες αυτή την εκδοχή, βέβαια υπάρχουν κι άλλοι συνδυασμοί! Με ποια πακετα;;
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 24/3/2018 στις 9:19 ΜΜ, Shadowjump είπε Με ποια πακετα;; (x2 φορές) και βάζοντας μια κάρτα των 10€ παίρνεις τον κωδικό reload όπου απο εκεί επιλέγεις τα 1200MB για 1 μήνα *να σημειώσω πως όταν κάνεις online την ανανέωση (φαντάζομαι έτσι θα την κάνεις), μέσω paypal πχ μέσω της εφαρμογής σου δίνει τα επιπλέον 100' (αφορά το πακέτο Combo Call Them All)
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Στις 24/3/2018 στις 6:30 ΜΜ, kormos είπε Έκανα προ 2μήνου αίτημα φορητότητας και δεν κάλεσε κανείς, αντιθέτως με κάλεσαν από το κατάστημα να με ενημερώσουν ότι έχει εγκριθεί η φορητότητα και να περάσω να παραλάβω τη νέα κάρτα σιμ. Αν το κάνεις WU, με 14€ έχεις 600' προς όλους, 800' προς WU, 1200MB (από το bonus της ανανέωσης). Δες αυτή την εκδοχή, βέβαια υπάρχουν κι άλλοι συνδυασμοί! Το οτι δεν σε κάλεσε κανεις σημαίνει οτι για καποιο λογο ο αλγόριθμος δεν σε έβγαλε στους πελάτες προς "σώσιμο". Αν δεν πήγαινες να πάρεις την κάρτα και να βάλεις υπογραφές μετα το τηλέφωνο θα παρέμενες στην προηγούμενη εταιρια. Ή τουλαχιστον αυτο ειναι το σωστό.
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Στις 25/3/2018 στις 6:02 ΠΜ, Μακιαβέλλι είπε Το οτι δεν σε κάλεσε κανεις σημαίνει οτι για καποιο λογο ο αλγόριθμος δεν σε έβγαλε στους πελάτες προς "σώσιμο". Αν δεν πήγαινες να πάρεις την κάρτα και να βάλεις υπογραφές μετα το τηλέφωνο θα παρέμενες στην προηγούμενη εταιρια. Ή τουλαχιστον αυτο ειναι το σωστό. Έχεις κάνει πλέον κάποιο αίτημα φορητότητας; (Δε μιλάω για πριν 2-3 χρόνια)
Fabricated Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2018 στις 7:27 ΠΜ, kormos είπε Έχεις κάνει πλέον κάποιο αίτημα φορητότητας; Έκανα εγώ από wind πριν 4 μήνες . Με πήραν 3 φορές τηλέφωνο. Με τα έκανα από την Vodafone που ήμουν να πάω από συμβόλαιο σε καρτοκινητό,και με πήρα και εκεί από την Vodafone για αντιπροσφορα Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από _Στεργιος_
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Στις 25/3/2018 στις 7:31 ΠΜ, _Στεργιος_ είπε Έκανα εγώ από wind πριν 4 μήνες . Με πήραν 3 φορές τηλέφωνο. Με τα έκανα από την Vodafone που ήμουν να πάω από συμβόλαιο σε καρτοκινητό,και με πήρα και εκεί από την Vodafone για αντιπροσφορα Wind, Vodafone βλέπω αναφέρεις όχι Cosmote. Όπως και να έχει πιστεύω ότι ενδέχεται να παίζει ρόλο το ύψος των λογαριασμών που κάνει κάποιος. Το σταθερό και ιντερνετ πχ όταν είχα κάνει αίτηση με κάλεσαν αρκετές φορές.
Fabricated Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Στις 25/3/2018 στις 8:33 ΠΜ, kormos είπε Wind, Vodafone βλέπω αναφέρεις όχι Cosmote. Όπως και να έχει πιστεύω ότι ενδέχεται να παίζει ρόλο το ύψος των λογαριασμών που κάνει κάποιος. Το σταθερό και ιντερνετ πχ όταν είχα κάνει αίτηση με κάλεσαν αρκετές φορές. Ναι αναφέρω ότι 2/3 κάνουν σίγουρα ακόμα για κινητό, ακόμη και αν δεν φεύγεις απο την εταιρία. Επειδή γενικά έπαιξε σαν απορία ειΠα τι ξέρω εγώ
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Στις 25/3/2018 στις 8:48 ΠΜ, _Στεργιος_ είπε Ναι αναφέρω ότι 2/3 κάνουν σίγουρα ακόμα για κινητό, ακόμη και αν δεν φεύγεις απο την εταιρία. Επειδή γενικά έπαιξε σαν απορία ειΠα τι ξέρω εγώ Και καλά έκανες και τα είπες Σίγουρα αναφέρουμε όλοι προσωπικές εμπειρίες και όχι αυθαίρετες εικασίες *χρήσιμη η αναφορά σου για κάποιον που σκέφτεται κάποια αλλαγή πάντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα