Προς το περιεχόμενο

[LAPTOP] HP 15-bs035nv i5-7200U,FULL HD,RAM 4GB,HDD 1GB,€404 @germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μηχάνημα για καθημερινή απλή χρήση τι λέει; Με προβληματίζει ο HDD και τα 4GB RAM. Για 404€ για αγορά από Ελλάδα, αξίζει ο συμβιβασμός;

Δημοσ.

Γνωμη μου, αψογο μηχανακι που αξιζει σε αυτη την τιμη. Δυσκολο να βρεις παρομοιο σε αυτη την τιμη.

Δημοσ.

Έχω πάρει παρόμοιο πριν καμία 7αρια μήνες από media markt σε προσφορά στα 399€ και είχε + ssd 256gb και 6gb ram

Οπότε εντάξει δεν είναι να τρελενεστε αλλά οκ για τώρα είναι καλή τιμουλα... Αν είχε και ssd έστω θα ήταν αρκετά καλή προσφορά. Πολυ μεγάλη διαφορά ο ssd με απλό σκληρό...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την στιγμή που η καλύτερη προσφορά που παίζει τώρα είναι το επισυναπτόμενο acer i3 στα 387€, έχω την εντύπωση ότι αξίζει να δώσεις 17€ παραπάνω για να πας σε i5..

O @zacharis1955, τι λέει; :rolleyes:

Επεξ/σία από macovet
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, macovet είπε

Την στιγμή που η καλύτερη προσφορά που παίζει τώρα είναι το επισυναπτόμενο acer i3 στα 387€, έχω την εντύπωση ότι αξίζει να δώσεις 17€ παραπάνω για να πας σε i5..

O @zacharis1955, τι λέει; :rolleyes:

Ναι αλλά ... δεν έχουν όλοι κάρτα eurobank για να εκμεταλλευτούν την επιστροφή ούτε και θέλουν να αποκτήσουν.

Οπότε η συγκεκριμένη προσφορά αφορά μια μικρή μερίδα του φόρουμ που πληρεί τις προυποθέσεις.

Οι υπόλοιποι στα 449 ευρώ που δεν το κάνει προσφορά να τρέξεις.

Υπενθυμίζω acer 15.6" fhd με 4 gb ram ddr4 2133, i3 6006u, ssd 128gb m2, gf 940mx 2gb με linux στα 386€ πέρυσι τον ιούνιο. 

Aυτό ήταν πράγματι προσφορά και πρέπει να έφυγε κυρίως απο άτομα του φόρουμ μας. To τίμησα και εγώ. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

449 η τιμή του 

το 404 είναι υπο προυποθέσεις . Πρέπει να έχεις κάρτα eyrobank και επίσης να θέλεις να την χρησιμοποιήσεις.

• Like 6
Δημοσ.

sorry, λάθος διατύπωση.

εννοούσα αν έχει διαθέσιμες θύρες για επιπλέον σκληρό δίσκο; είτε ssd είτε m.2 ;

(όχι να αφαιρεθεί ο διαθέσιμος αργός μηχανικός). 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NeOSL είπε

sorry, λάθος διατύπωση.

εννοούσα αν έχει διαθέσιμες θύρες για επιπλέον σκληρό δίσκο; είτε ssd είτε m.2 ;

(όχι να αφαιρεθεί ο διαθέσιμος αργός μηχανικός). 

Δεν έχει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...