JERONIMO888 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι οτι ατομα αντικοινωνικα τους ειναι πιο δυσκολο να πουνε εστω και μια καλημερα,το μονο που καταφερνεις στην δουλεια με το να εισαι αντικοινωνικος ειναι πρωτον να σε σχολιαζουν πισω απο την πλατη σου,δευτερον οταν χρειαστεις οτιδηποτε και το ζητησεις απο καποιον που σε θυμαται τι μαλακας εισαι που δεν λες ουτε καλημερα,η θα βρει μια δικαιολογια του κωλου να μην σε βοηθησει η θα σου βρει αυτο που θες σε 2 ωρες, και τριτον αν απο το πρωι ερχεσαι με μια μουρη σαν κλαμμενο,,,,,,,, και εισαι και αμιλητος λες και ηρθες απο κηδεια ε οπως να το κανουμε χαλας την δυναμικη της ημερας και για τους αλλους που σε βλεπουν. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από JERONIMO888 2
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερουδια φροσκι! Λεω παντα σε ολους στην δουλεια την τυπικη καλημερα γιατι οταν φυγω πχ και χρειαστώ συστατικες δεν θελω να ειμαι γι'αυτους το περιεργο αντικοινωνικο ατομο και να μην θελουν να γραψουν τπτ καλο για μενα. ΦΥΣΙΚΑ και δεν εχω καμια ορεξη πρωί πρωι να τους χαμογελω κ να τους καλημεριζω (ειναι ελαχιστα τα ατομα που συμπαθω εκει), αλλα ολα ειναι μέρος του παιχνιδιου. Εχω διαλεξει τον ρολο της τυπικης 100% σε καθε πτυχη της δουλειας για να μην δινω αφορμη για αρνητικα σχολιακια. Περα απ'τη δουλεια οι καλημερες δεν ειναι πολλες. Αντε σε κανα τηλεφωνο ή πχ στο σουπερμαρκετ. Αλλα οχι ν' αρχισω να λεω σε random περαστικους ξερωγω. Μονο σε ατομα που πραγματικα συμπαθω κ θελω και την δικη τους καλημερα. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από *nenya* 1
mclein Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 παρολο που θα ηθελα να μενω στην Ελβετια οπου κανεις δε χαιρετα κανενα, τελικα ευχομαι σε ολους καλημερα κι οχι απο συνηθεια ή ευγένεια αλλα για να ανταποδωσουν τη θετικη ενεργεια έστω και σε 0.5% 1
paylidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Είναι θέμα τακτ και ευγένειας. Για εμένα οποίος δε μου πει καλημέρα στη δουλειά είναι μοσχάρι. Έχω κλείσει το τηλέφωνο στη μάπα σε συναδέλφους που πήραν κ μου έλεγαν παπαρες 8.10 το πρωί χωρίς να πουν καλημέρα... τυπικουρα δε διαφωνώ αλλά είναι θέμα ευγένειας. Δε περιμένω να στρώσει η μέρα μου από την καλημέρα τους. 2 1
Froskeas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, McNerd είπε μπουενοσντίας φρόσκη Βουένας τάρδες μαχνερτίτο Απλά έτσι για να το κλείσουμε το θέμα και να αναπαυθεί στα έγκατα του χρόνου, ας θέσω και κάπως πιο «λιτά» την οπτική μου. καταννοώ και αποδέχομαι όσους θα σου πουν εγκάρδια μια καλημέρα-και αυτό τους βγαίνει τελειώς φυσικά και καθόλου ψεύτικα. Σε αυτούς θα ανταποδώσω ενδεχομένως και με μια ελαφρά χαρά (πολύ ελαφρά όμως, μην το ξεφτυλίσουμε κιόλα..). Το να πω πρώτος μια καλημέρα, όχι δεν μου βγαίνει (ω θεοί απολογούμαι). Τι να κάμουμε? Και απο την άλλη, όταν ο άλλος σε ξέρει σχετικά καλά (έχει μάθει το ύφος και την ιδιοσυγκρασία σου) και παρολαυτα σχεδόν θυμώνει αν δεν του ανταποδώσεις ΦΩΝΑΧΤΑ και ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΑ την καλημέρα, και ειδικά όταν τυγχάνει η αντιπέρα όχθη να πρόκειται περί ατόμων που τα «ξύνουν» και μοιάζει ο χρόνος να χει σταματήσει, ε τότες ΟΧΙ ρε παιδιά δεν θα τους κάνω τη χάρη. Να πείτε τις ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ σας εκεί που θα βρούν ανταπόκριση και ΠΑΜΠΑΡΑΚΑΤ. ΚΑΛΗΝΟΤΣΕΣ 1
adi32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Κι εγώ είμαι κατά της καλημέρας ιδίως μέσα στην οικογένεια ή φίλους όπου προτιμώ το γειά, πως πάει.... Το καλημέρα καλησπέρα είναι μόνο τυπικό και το χρησιμοποιώ μόνο σε επικοινωνία με ξένους
webparts Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Εσεις που εισαστε κατα της καλημερας,παιζει να εισαστε απο Αθηνα; 1
Froskeas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, webparts είπε Εσεις που εισαστε κατα της καλημερας,παιζει να εισαστε απο Αθηνα; Μπα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις