Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και κάνα μήνα έχω στη κατοχή μου ένα wifi usb ανταπτορα. Συγκεκριμένα το μοντέλο είναι το  παρακάτω TP-LINK TL-WN722N.

Το χρησιμοποιώ ως αναγκαστική λύση ανάγκης ώστε να εκμεταλλευομαι την κάτω γραμμή του κάτω διαμερίσματος όπου μένει συγγενής χωρίς κάποια χρήση του ιντερνετ ώστε να παίζω multiplayer με όσο γίνεται λιγότερο ping. Η δικιά μου γραμμή είναι χάλια λόγω χψ παραγόντων που εχω αναλύσει σε άλλο τοπικ.

Συγκεκριμένα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. 

Ενώ όλα δείχνουν να λειτουργούν σωστά, κατεβάζει με φουλ ταχύτητα, πιάνει 5/5 γραμμές εμβέλεια σήματος και γενικά σε χρήση download ή πλοήγησης δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως προβλημα κατά τη διάρκεια multiplayer online gaming εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Γνωρίζω ότι online και gaming είναι λύση προβληματική τις περισσότερες εκ των περιπτώσεων αλλά αναγκάζομαι μέχρι να μεταβώ από τη δικιά μου γραμμή στον ΟΤΕ σε 50αρα VDSL να χρησιμοποιώ αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο. 

Παράδειγμα πρώτο:

Παιχνίδι: Rainbow Six Siege

Ενώ συνδέομαι μια χαρά με 67 ping στον κεντρικό server του παιχνιδιού, βάζω να παίξω ενα match, με το που φορτίσει τη πίστα και πάω να "κινηθώ" in game τα παίζει και το ping αρχίζει με ping spikes να ανεβαίνει

67-88-117-337-3007- και με πετάει εκτός. Και όλο αυτό μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. 

PubG:

Το ίδιο φαινόμενο, απλά εδώ επειδή δεν υπάρχει in game ένδειξη το καταλαβαίνω από το discord που παίζει στο background. Κολλάνε όλοι, ακούγονται ρομποτικά, το ίδιο κ γω σε αυτούς μέχρι να φορτώσει το παιχνίδι. Φυσικά παίζει και ingame να με πετάξει. 

-Με ethernet συνδεδεμένος στη δικιά μου γραμμή δεν υπάρχει θέμα. 

-Δοκίμασα να συνδεθώ με wifi στο δικό μου μοντεμ κ είχα ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. 

-Οι Drivers είναι οι τελευταίοι επίσημοι της tp link.

-Έχω κάνει δοκιμές βγάλε βάλε σε άλλες usb, να ξαναπερασω drivers χωρίς αποτέλεσμα. 

-Έχω κλείσει το QoS τόσο στο μόντεμ αλλά και στο στικάκι. 

-Καμία άλλη συσκευή δεν παρεμβάλει, μόνο το pc είναι συνδεδεμένο πάνω στο μόντεμ/στικακι. 

-Έχω κλείσει τα εξής στις ρυθμίσεις του network adapter στα windows

- QoS Packet Scheduler -
- Microsoft Network Adapter Multiplexor Protocol 
- Microsoft LLDP Protocol Driver 
- Link-Layer Topology Discovery Responder 
- Link-Layer Topology Discovery Mapper I/O Driver 

-Το Speedport Entry 2i είναι το μόντεμ που συνδέομαι. 

IMG_20180323_214808.jpg.59f84c26e2b67b4554bfee5d411de28e.jpg

IMG_20180323_214751.jpg.c3851e8105fad0c9a5cfcfe1ecb0b5a4.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα drivers ή προβληματικής συσκευής, αλλά απλά ότι γενικά WiFi - online games - low latency, δεν χωράνε στην ίδια πρόταση. Το γιατί και πως είναι μια μεγάλη κουβέντα στους 2,4GHz.

Αν θέλεις ντε και καλά WiFi,  πήγαινε σε λύση αν μπορείς στους 5GHz και κατά προτίμηση με συσκευές στο πρωτόκολλο 11ac.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι υπάρχουν στιγμές που πειράζοντας ρυθμίσεις δουλεύει σωστά. Η τελευταία λύση ήταν όταν είχα κλείσει το QoS από το στικάκι. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Το θέμα είναι οτι υπάρχουν στιγμές που πειράζοντας ρυθμίσεις δουλεύει σωστά. Η τελευταία λύση ήταν όταν είχα κλείσει το QoS από το στικάκι. 

bro !!!εχω  κανα 2 τετοια t- plink ...........και αυτο το δικο σου με τη μεγαλη κεραια  σχετικα κοντα  στα 3 μετρα σε αλλο δωματιο που δεν εχω προσβαση στο router

σαν συμπερασμα που εχω βγαλει  ειναι μαπα το καρπουζι για online game  για facebook και κανα utube καλα ειναι για παραπανω δεν........την λυση την εδωσε powerline καλωδιακα συνδεμενo !!!

Δημοσ.

ας δοκιμασει ο τοπικ σταρτερ τυπικα να βαλει Channel width (bandwidth) 20 αντι για 40 μηπως παιξει πιο σταθερα.

On 23/3/2018 at 9:49 PM, 7nisiotis said:

Καλησπέρα, εδώ και κάνα μήνα έχω στη κατοχή μου ένα wifi usb ανταπτορα. Συγκεκριμένα το μοντέλο είναι το  παρακάτω TP-LINK TL-WN722N.

Το χρησιμοποιώ ως αναγκαστική λύση ανάγκης ώστε να εκμεταλλευομαι την κάτω γραμμή του κάτω διαμερίσματος όπου μένει συγγενής χωρίς κάποια χρήση του ιντερνετ ώστε να παίζω multiplayer με όσο γίνεται λιγότερο ping. Η δικιά μου γραμμή είναι χάλια λόγω χψ παραγόντων που εχω αναλύσει σε άλλο τοπικ.

Συγκεκριμένα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. 

Ενώ όλα δείχνουν να λειτουργούν σωστά, κατεβάζει με φουλ ταχύτητα, πιάνει 5/5 γραμμές εμβέλεια σήματος και γενικά σε χρήση download ή πλοήγησης δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως προβλημα κατά τη διάρκεια multiplayer online gaming εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Γνωρίζω ότι online και gaming είναι λύση προβληματική τις περισσότερες εκ των περιπτώσεων αλλά αναγκάζομαι μέχρι να μεταβώ από τη δικιά μου γραμμή στον ΟΤΕ σε 50αρα VDSL να χρησιμοποιώ αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο. 

Παράδειγμα πρώτο:

Παιχνίδι: Rainbow Six Siege

Ενώ συνδέομαι μια χαρά με 67 ping στον κεντρικό server του παιχνιδιού, βάζω να παίξω ενα match, με το που φορτίσει τη πίστα και πάω να "κινηθώ" in game τα παίζει και το ping αρχίζει με ping spikes να ανεβαίνει

67-88-117-337-3007- και με πετάει εκτός. Και όλο αυτό μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. 

PubG:

Το ίδιο φαινόμενο, απλά εδώ επειδή δεν υπάρχει in game ένδειξη το καταλαβαίνω από το discord που παίζει στο background. Κολλάνε όλοι, ακούγονται ρομποτικά, το ίδιο κ γω σε αυτούς μέχρι να φορτώσει το παιχνίδι. Φυσικά παίζει και ingame να με πετάξει. 

-Με ethernet συνδεδεμένος στη δικιά μου γραμμή δεν υπάρχει θέμα. 

-Δοκίμασα να συνδεθώ με wifi στο δικό μου μοντεμ κ είχα ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. 

-Οι Drivers είναι οι τελευταίοι επίσημοι της tp link.

-Έχω κάνει δοκιμές βγάλε βάλε σε άλλες usb, να ξαναπερασω drivers χωρίς αποτέλεσμα. 

-Έχω κλείσει το QoS τόσο στο μόντεμ αλλά και στο στικάκι. 

-Καμία άλλη συσκευή δεν παρεμβάλει, μόνο το pc είναι συνδεδεμένο πάνω στο μόντεμ/στικακι. 

-Έχω κλείσει τα εξής στις ρυθμίσεις του network adapter στα windows

- QoS Packet Scheduler -
- Microsoft Network Adapter Multiplexor Protocol 
- Microsoft LLDP Protocol Driver 
- Link-Layer Topology Discovery Responder 
- Link-Layer Topology Discovery Mapper I/O Driver 

-Το Speedport Entry 2i είναι το μόντεμ που συνδέομαι. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

ας δοκιμασει ο τοπικ σταρτερ τυπικα να βαλει Channel width (bandwidth) 20 αντι για 40 μηπως παιξει πιο σταθερα.

Thx,  θα το δοκιμάσω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 30/3/2018 at 11:14 PM, 7nisiotis said:

Thx,  θα το δοκιμάσω

επαιξε καλυτερα?καποιοι κοβουν τελειως το 802.11N και αφηνουν 802.11g για πιο μεγαλη σταθεροτητα.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

επαιξε καλυτερα?καποιοι κοβουν τελειως το 802.11N και αφηνουν 802.11g για πιο μεγαλη σταθεροτητα.

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Σήμερα γύρισα " στη βάση μου ". 

Δημοσ.
16 hours ago, 7nisiotis said:

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Σήμερα γύρισα " στη βάση μου ". 

οκ αν δοκιμασεις και τα 2 που εγραψα πες μας αν λυθηκε

(να αλλαξεις channel width και  μετα εναλλακτικα επιλογη 802.11g αντι για n.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

οκ αν δοκιμασεις και τα 2 που εγραψα πες μας αν λυθηκε

(να αλλαξεις channel width και  μετα εναλλακτικα επιλογη 802.11g αντι για n.

Το πρώτο με τα 20Hz το έκανα. Το άλλο όταν "καθήσω" pc να δοκιμάσω

Δημοσ.
3 minutes ago, 7nisiotis said:

Το πρώτο με τα 20Hz το έκανα. Το άλλο όταν "καθήσω" pc να δοκιμάσω

αν δεν παιξουν αυτα μετα μονο δοκιμη με κανα αλλο stick μηπως παιξει καλυτερα. η αν εχει κανεις κανα Repeater που ομως εσυ θα παιρνεις με ethernet (lan client) απο το Repeater διοτι αμα παρεις Wireless σιγουρα δεν θα παιξει καλα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...