Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, marklar είπε

Καλησπέρα πρώην χρήστης iphone εδώ (iphone 3gs για 3 χρόνια) και θέλω να ξαναμπώ στο σπορ αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις.

1. Έχω ένα iphone 6s plus το οποίο είναι σε 10.2 θέλω να αναβαθμίσω σε 10.3.3 υπάρχει η δυνατότητα? ή αναγκαστικά πρέπει να πάω σε ios 11.2? Αν γίνεται πως μπορώ να το κάνω?
  2. Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για να κάνεις jaibreak αυτή την περίοδο για το συγκεκριμένο τηλέφωνο?
  3. Το iphone είναι locked σε tmobile αν το κάνω unlock (με rsim) και jailbreak υπάρχει τρόπος να κάνω backup και restore το τηλέφωνο χωρίς να γίνει locked πάλι? υπαρχει τροπος (χωρις να επεμβω στο hardware να το κάνω unlock χωρίς rsim?)
  4. Αν έχεται κάποια λίστα με tweak να προτείνεται είναι ευπρόσδεκτα

1. Όχι, δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πας στην 10.3.3, οπότε αναγκαστικά είτε θα μείνεις εκεί που είσαι ή θα πας στην 11.2 η οποία είναι πολύ κοντά στα επίπεδα της 10.3.3 και σύντομα θα βγει και η 11.3 η οποία θα λύσει πολλά προβλήματα.

2. Δεν έχω ασχοληθεί, δε γνωρίζω.

3. Αν υπάρχει η δυνατότητα, θα σου πρότεινα να κάνεις unlock με τον official τρόπο της T-Mobile ώστε να είσαι καλυμμένος από κάθε άποψη.

4 .Δεν έχω ασχοληθεί, δε γνωρίζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...