notist Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tarantules είπε @chios : Πως έχεις τόσα πολλά λεπτά ομιλίας ; Τα μεταφέρεις από προηγούμενο πακέτο; Γίνεται αυτό; Ναι στο cu αν κάνεις ανανέωση κάρτας 10€ πριν την λήξη του μήνα μεταφέρονται. Αυτό θέλω να κάνω και γω . 1 ώρα πριν, goyili είπε ουτε να το σκεφτεις....εγω την πατησα...θελω να διακοψω το προγραμμα απο τον φεβρουαριο και δεν μπορω ..με διαφορες δικαιολογιες... Ναι δεν το κάνω με τίποτα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από notist
tarantules Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, notist είπε Ναι στο cu αν κάνεις ανανέωση κάρτας 10€ πριν την λήξη του μήνα μεταφέρονται. Αυτό θέλω να κάνω και γω . Το λέει κάπου στο site τους αυτό; Γιατί δεν το βλέπω πουθενά.
Fabricated Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Πάντως δεν έχει και πολύ νόημα αυτό. Εφόσον έτσι κ αλλιώς πληρώσεις τα 10 ευρώ θα πάρεις λεπτά που θα φτάσουν και θα περισσέψουν για ένα μήνα (αφού έτσι κ αλλιώς θα ξανά πληρώσεις για τον επόμενο μήνα ).
notist Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, tarantules είπε Το λέει κάπου στο site τους αυτό; Γιατί δεν το βλέπω πουθενά. Πολλά τέτοια δεν λένε στα site τους που είναι υπέρ εμάς. Εμένα μου το είπε ο κουμπάρος μου που το γύρισε από καρτοκινητό Vodafone σε cu. Επίσης του βγάλανε την Παναγία για να του το γυρίσουν. Αναγκάστηκε να πάει σε 3 καταστήματα για να το αλλάξει. 15 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε Πάντως δεν έχει και πολύ νόημα αυτό. Εφόσον έτσι κ αλλιώς πληρώσεις τα 10 ευρώ θα πάρεις λεπτά που θα φτάσουν και θα περισσέψουν για ένα μήνα (αφού έτσι κ αλλιώς θα ξανά πληρώσεις για τον επόμενο μήνα ). Ναι εντάξει είναι πάρα πολλά λεπτά. Υπάρχουν και κάποιοι που μιλάνε πολύ. Οπότε αφού κάνεις που κάνεις την ανανέωση γιατί να μην τα πάρεις? 1
manoskost Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Στις 24/3/2018 στις 9:58 ΠΜ, mp123 είπε Εγω στην wind με 10 ευρω καρτα τον μηνα 300 λεπτα προς ολους συν 2.5 gb ιντερνετ. μπορεις να μας πεις πως τα παιρνεις τα 2,5gb ? γιατι εγω παιρνω 300 λεπτα και 500mb.
mp123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Οποτε βαζω 10 ευρω στο καταστημα της wind τα βαζουν αυτοι.
chios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, tarantules είπε @chios : Πως έχεις τόσα πολλά λεπτά ομιλίας ; Τα μεταφέρεις από προηγούμενο πακέτο; Γίνεται αυτό; Πάντα μεταφέρονται, αρκεί να κάνεις ανανέωση πριν λήξει το πακέτο, εγώ μια μέρα πριν πάντα περνάω 10€ και ανανεώνω το πακέτο. Νομίζω αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρίες.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, manoskost είπε μπορεις να μας πεις πως τα παιρνεις τα 2,5gb ? γιατι εγω παιρνω 300 λεπτα και 500mb. Ειναι προνομιακο αυτο με τα 1500' και 1,5Gb για 25 μερες.Αν αλλαξεις αριθμο μπορεις να το παρεις. 2 ώρες πριν, chios είπε Πάντα μεταφέρονται, αρκεί να κάνεις ανανέωση πριν λήξει το πακέτο, εγώ μια μέρα πριν πάντα περνάω 10€ και ανανεώνω το πακέτο. Νομίζω αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρίες. Σαν χρηστης CU γινεται κανονικα αλλα και στην cosmote και wind.Τα Bonus με Bonus και τα αγορασμενα με αγορασμενα στην κοσμοτε.Απλα η Vodafone θελει το ιδιο πακετο,ενω η κοσμοτε οχι.Η Wind το εκανε σε συγκεκριμενα πακετα μονο,με το rollover σε F2G/Q. Εγω στο CU μαζεψα τωρα λεπτα κυριως.Τα Mb φευγουν μεσα στον μηνα,τα sms ειναι για το 1 χρονο που εχω cu. Εβαζα το CU Talk A lot 600 με 6€ αλλα βαζω το νεο με 7€ γιατι καταργηθηκε το προηγουμενο.Ωστοσο για οσους εβαζαν τα παλια πακετα που καταργηθηκαν με 6€ σου τριπλιασιαζε τα νεα πακετα ομιλιας για οσους ειχαν μαζεψει πολλα λεπτα καθε μηνα.Και καθε τοσο δινει τα δωρακια,αλλα τα δινει σε ακυρες περιοδους.Ωστοσο ειχα καταναλωσει τον νοεμβριο 3,5Gb,οπου τα 3gb ηταν δωρα και τα πηρα πισω.Πηρα και 3Gb τα χριστουγεννα και αρχες ιανουαριου,και τα 1GB τωρα,και τα 400' ΠΣΚ για ολο τον Φεβρουαριο.Χωρια το 1+1 στα μικελ,χωρις χρεωση ομως τα 1+1 καθε Πεμπτη στο CU πλεον. Επειδη εχουν οι γονεις μου cu φοιτητικο και εγω απλο,εχω 3 κωδικους 1+1 την εβδομαδα και 1 ακομα μπορω με το whats σαν 2ο για everest. Αν εξαιρεσουμε τα 3GB οριο ορθης χρησης ανα ημερα και οτι στην βορεια ελλαδα το 4G στα χωρια δεν υπαρχει,εκτος αν ειναι παραθαλασσιο ή αν εισαι στην χαλκιδικη.Η Κοσμοτε σε αυτο το κομματι ειναι πολυ πιο μπροστα,εδω και χρονια.Τα ιδια και η Wind οπου αναβαθμιζει. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από Nikolas14-MyPhone 1
paraske Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 γεια σας παιδια!! οσο αναφορα την cu εχω την ευρωπαικη καρτα νεων (13-30 ετων μπορει να βγαλει καποιος αν θελει να ταξιδευει στο εξωτερικο) εδω και εναν χρονο περιπου. λοιπον με την πρωτη δεκαρα που θα βαλω τον μηνα μου δινουν δωρο αλλα δεκα ευρω για 30 μερες!! παιδια εχω σωθει ψαξτε το λιγο εσεις οι αθηναιοι!! συμφερει ποιο καρτοπρογραμμα και συμβολαιο, καρτα και μπονους καθε μηνα 600΄και 600 mb + 100mb για τρεις φιλους μου!!! αν θελετε πληροφοριες σχετικως στειλτε μου μηνυμα!! καλο απογευμα!!!
Danyalex Alexiades Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα σας ηθελα να σας ρωτησω κατι το προγραμμα καρτοκινητο vodafone extra talk 4? Μπορειτε αν ξερετε να μου πειτε το 2 μηνο ειναι 17,50? Για να παω αυριο σε ενα καταστημα να το ακυρωσω γιατι δεν μου περισευουν χρηματα Σας ευχαριστω πολυ που ειδατε το μυνημα μου
toykaki Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Για να μην ανοίγω αλλο θεμα.τελειωνει 12 φεβρουαριου το καρτοπρογραμμα μου.και πηγα σημερα να κανω διακοπη συμβολαιου.ξερω αυριο μεθαυριο θα με παρουν τηλ να μου ρωτησουν γιατι και πως.για να κρατησω το νουμερο και να το εχω σκετη καρτα πρεπει να πληρωσω κατι??
Fabricated Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, toykaki είπε Για να μην ανοίγω αλλο θεμα.τελειωνει 12 φεβρουαριου το καρτοπρογραμμα μου.και πηγα σημερα να κανω διακοπη συμβολαιου.ξερω αυριο μεθαυριο θα με παρουν τηλ να μου ρωτησουν γιατι και πως.για να κρατησω το νουμερο και να το εχω σκετη καρτα πρεπει να πληρωσω κατι?? Όχι
prometheas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δεν πληρώνεις τίποτα για διακοπή συμβολαίου.
toykaki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραια.για να κρατησω το νουμερο μου, αλλα σε καρτα και οχι σε καποιο προγραμμα.πρεπει να πληρωσω κατι??ρωταω για να ειμαι προετοιμασμενος Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από toykaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα