notist Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα. Έχω κάρτα Vodafone στο κινητό που βάζοντας 10€ μου δίνει 400 λεπτά προς όλους και 500mb αφαιρώντας περίπου 4€ μαζί με τους φόρους για 1 μήνα,αφήνοντας υπόλοιπο 6€ στη κάρτα. Σήμερα μου είπαν ότι αν θέλω από τον άλλο μήνα τα 500mb πρέπει να δίνω 12€ αλλιώς αν δεν τα θέλω 10€ όπως έδινα. Να τονίσω ότι δεν βάζω κάθε μήνα 10€ μπορεί ανά 2 η και 3 μήνες που είναι το όριο πλέον,αναλόγως τις ανάγκες. Σήμερα μου πρότειναν ότι υπάρχει μια προσφορά να πάω σε καρτοπρόγραμμα που δίνει 600 λεπτά προς vodafone 300 λεπτά προς όλους 1gb internet και 200 η 300 sms δεν θυμάμαι ακριβώς. Επίσης για όλα τα ΣΚ του χρόνου 1gb internet επιπλέον η 1000 λεπτά προς όλους. Η τιμή στα 15,29€ το μήνα. Τι λέτε συμφέρει? Αξίζει να κάνω την αλλαγή η να μείνω όπως έχει? Μια παράμετρος είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στα καρτοκινητά τις επόμενες ημέρες αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα οι πωλητές στα καταστήματα ποιες θα είναι,και ποια πακέτα καρτοκινητής θα αφορούν. Ευχαριστώ.
ziaba Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, notist είπε Σήμερα μου είπαν ότι αν θέλω από τον άλλο μήνα τα 500mb πρέπει να δίνω 12€ αλλιώς αν δεν τα θέλω 10€ όπως έδινα. πρώτον μην πιστεύεις ούτε λέξη που σου λένε οι πωλητές της voda, πΟΤΕ, wind κτλ χωρίς επίσημη ανακοίνωσή (ρωτά τους κιόλας υπάρχει επίσημη ανακοίνωσή για όλα αυτά που λέτε?) στο κάτω κάτω όταν γίνει αν δεν σου συμφέρει ψάξε για άλλο πακέτο η φύγε σε άλλη εταιρία δευτέρων μακριά από προγράμματά, συμβόλαιά κλπ άπατες ... έκτος αν είσαι άνετος οικονομικά για τους επόμενους 12-18 μήνες και δεν έχεις πρόβλημά βρέξει-χιονίσει να πληρώνεις 15,29€ το μήνα που δεν θα ναι τόσα κάποια στιγμή θα σε χρεώσουν παραπάνω αυτά από μένα 2
notist Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ναι η αλήθεια είναι ότι πολλά λένε και μετά τα παίρνουν πίσω η τα αλλάζουν.Άνετος οικονομικά δεν είμαι για αυτό είπα κιόλας ότι έβαζα και βάζω κάρτα στους 2 μήνες μπορεί και 3. Αυτό που έχω τώρα με τα 400 προς όλους με καλύπτει και μένουν και 6€ στην κάρτα. Φοβάμαι μην μας τα μειώσουν η αυξήσουν την χρέωση-αφαίρεση από τα 10€. Αλλά θα μου πεις μέχρι να γίνει βλέπουμε ε?
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Απο τα 4-5-6 ευρώ το δίμηνο γιατί να πας στα 15+ τον μηνα; Τι θα σου προσφέρουν τα 25 ευρώ/δίμηνο παραπανω που χρειάζεσαι; Τα συμβόλαια είναι μονο γι αυτους που μιλάνε παρα πολύ και γι αυτους που βαριουνται να ασχοληθούν 2 λεπτα τον μηνα να βάλουν χρήματα και πρόγραμμα. 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 μιλάς πάντως σαν πωλητής δεν έχει νόημα αυτό που θες να κάνεις και να επιστρέψω στην πρώτη μου πρόταση , σαν πωλητής που παίρνει τηλ και σου λέει "προσφορά 20 ε" κλπ , του λες μα ρε φίλε βάζω 10ε κάρτα και είμαι κομπλέ και απαντάει "ναι αλλά θα έχεις και τόσα λεπτά παραπάνω κλπ"
notist Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε μιλάς πάντως σαν πωλητής δεν έχει νόημα αυτό που θες να κάνεις και να επιστρέψω στην πρώτη μου πρόταση , σαν πωλητής που παίρνει τηλ και σου λέει "προσφορά 20 ε" κλπ , του λες μα ρε φίλε βάζω 10ε κάρτα και είμαι κομπλέ και απαντάει "ναι αλλά θα έχεις και τόσα λεπτά παραπάνω κλπ" Απαπα όχι πωλητής. Δες την παρουσία μου όλα τα χρόνια στο insomnia. Καμία σχέση. Απλά σκέψη έκανα και ήθελα να την μοιραστώ με σας και να ακούσω τη γνώμη σας. Σε συνδυασμό με ανανέωση που έκανα σε σταθερό ίντερνετ και cosmote tv , κατέβηκα αυτά τα 15 ευρώ κόβοντας τα 360 λεπτά προς κινητά από το σταθερό.Αλλά τελικά θα κάτσω όπως είμαι και βλέπω αργότερα. Αυτό με τον πωλητή που λες από το τηλέφωνο μου έχει συμβεί και μένα με ακριβώς τον ίδιο διάλογο χαχαχαχα. 1
mp123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Εγω στην wind με 10 ευρω καρτα τον μηνα 300 λεπτα προς ολους συν 2.5 gb ιντερνετ.
notist Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 24 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγω στην wind με 10 ευρω καρτα τον μηνα 300 λεπτα προς ολους συν 2.5 gb ιντερνετ. Καλημέρα. Με αφαίρεση και των 10€ ε? Εμένα έχει 100 λεπτά παραπάνω προς όλους και αφήνει υπόλοιπο 6€. Μια χαρά είμαι. Θα κάτσω ως έχει και βλέπουμε.
mp123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, notist είπε Καλημέρα. Με αφαίρεση και των 10€ ε? Εμένα έχει 100 λεπτά παραπάνω προς όλους και αφήνει υπόλοιπο 6€. Μια χαρά είμαι. Θα κάτσω ως έχει και βλέπουμε. Δικιο εχεις αλλα σου δινει 2.5 gb ιντερνετ για να μην ψαχνεις wi fi. Ο καθενας με τις αναγκες του. Ολες οι κινητες εχουν τα συν και τα πλην. 1
georgerapp Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Όχι να μη πας να μη το σκεφτείς ποτέ να αφήσεις την κάρτα. Δες τι πακέτα υπάρχουν γράψε και κάνα 2 φίλους να περνεις mb και μείνε. Με τίποτα δεμένος στο καρτέλ..... μακριά. Να θες να φύγεις και ρήτρα θα πληρώσεις και 20 ευρώ για να ξαναγίνει κάρτα και ότι άλλο το καρτέλ να συμφωνήσει με την μπανανία. Μακριά, κάρτα κάρτα κάρτα και ανανέωση από το app online να περνεις 500 mb δώρο. Μα τι συζητάμε;;;;;;;;;;;;; 2
chios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Κάρτα φίλε μου cu δεν την αλλάζω για κανένα πρόγραμμα, με 10€ τον μήνα και είμαι αρχηγός. Με έχουν πάρει και μένα κατά καιρούς τηλέφωνο για καρτοπρογραμμα, τους δούλευα κανένα λεπτό και τους το έκλεινα.
Cro-Magnon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 3/23/2018 στις 7:22 ΜΜ, notist είπε Καλησπέρα. Έχω κάρτα Vodafone στο κινητό που βάζοντας 10€ μου δίνει 400 λεπτά προς όλους και 500mb αφαιρώντας περίπου 4€ μαζί με τους φόρους για 1 μήνα,αφήνοντας υπόλοιπο 6€ στη κάρτα. Σήμερα μου είπαν ότι αν θέλω από τον άλλο μήνα τα 500mb πρέπει να δίνω 12€ αλλιώς αν δεν τα θέλω 10€ όπως έδινα. Να τονίσω ότι δεν βάζω κάθε μήνα 10€ μπορεί ανά 2 η και 3 μήνες που είναι το όριο πλέον,αναλόγως τις ανάγκες. Σήμερα μου πρότειναν ότι υπάρχει μια προσφορά να πάω σε καρτοπρόγραμμα που δίνει 600 λεπτά προς vodafone 300 λεπτά προς όλους 1gb internet και 200 η 300 sms δεν θυμάμαι ακριβώς. Επίσης για όλα τα ΣΚ του χρόνου 1gb internet επιπλέον η 1000 λεπτά προς όλους. Η τιμή στα 15,29€ το μήνα. Τι λέτε συμφέρει? Αξίζει να κάνω την αλλαγή η να μείνω όπως έχει? Μια παράμετρος είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στα καρτοκινητά τις επόμενες ημέρες αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα οι πωλητές στα καταστήματα ποιες θα είναι,και ποια πακέτα καρτοκινητής θα αφορούν. Ευχαριστώ. Πάρε το καρτοκίνητο Q-wind. H Q σου δίνει χρέωση ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ και 120 λεπτά προς όλους για 4 ευρώ. Καθε φορα που βαζεις 10 ευρω online σου δινει κι 1 GB δωρο. Τα συμβολαια ειναι απάτη για το μεσο χρήστη. Προσοχη σε καρτοκινητες ομως που εχουν χρεωσεις ανα 3λεπτο - νομιζω παλιοτερα οι cosmote, vodafone κτλ.
ziaba Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, chios είπε Κάρτα φίλε μου cu δεν την αλλάζω για κανένα πρόγραμμα, με 10€ τον μήνα και είμαι αρχηγός. Με έχουν πάρει και μένα κατά καιρούς τηλέφωνο για καρτοπρογραμμα, τους δούλευα κανένα λεπτό και τους το έκλεινα. Είναι απλό cu όχι φοιτητικό έτσι ?
goyili Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 ουτε να το σκεφτεις....εγω την πατησα...θελω να διακοψω το προγραμμα απο τον φεβρουαριο και δεν μπορω ..με διαφορες δικαιολογιες...
tarantules Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 @chios : Πως έχεις τόσα πολλά λεπτά ομιλίας ; Τα μεταφέρεις από προηγούμενο πακέτο; Γίνεται αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα