stefanidisg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Ίσως είμαι από τους λίγους που θεωρώ την αναλογία 18/9 πάρα πολύ καλή ίσως τέλεια εν συγκρίση με την 16/9 , καθώς με τον αντίχειρα φθάνω κάπως να εκτελέσω περισσότερες λειτουργίες. Δεν ξέρω, το 5.99" το θεωρώ τέλειο.
Filip Katund Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μόνο 6 inch? Ρε δεν παίρνω το λάπτοπ λέω εγώ. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, tsf είπε Δεν θα παρατηρήσεις και καμιά ιδιαίτερη διαφορά στο σήμα LTE ως προς τα δεδομένα, εκτός και αν ζεις σε σπίτι από μόλυβδο και έχεις ανοικτό το παράθυρο ή δουλεύεις στις αποβάθρες του Μετρό (βράδυ πιο πολύ γιατί το Β20 έχει και ένα θεματάκι όταν δέχονται κάλυψη πολλοί ταυτόχρονα από την ίδια κεραία, βασικά είναι σχεδιασμένο έτσι) ή αν έχεις Harley και οργώνεις τους αυτοκινητοδρόμους (και πάλι δεν έχουμε πολλούς)! Αν ζεις λοιπόν σε μεγαλούπολη σαν και εμένα, δεν το χρειάζεσαι, αν ζεις πχ στο Καστελόριζο που κεραία 4G έχει η Ρόδος (απόσταση 3 ώρες και 20 λεπτά) πάλι τίποτα (εκτός και αν είσαι σε roaming και εκπέμπεις από καμια κοντινή τουρικική κεραία - ψέματα η Τουρκία δεν υποστηρίζει 800άρα -). Τώρα αν ταξιδεύεις συχνά με καράβι επειδή είναι ας πούμε η δουλειά σου, ναι θα έχεις μεγαλύτερη κάλυψη (4G) αλλα και πάλι το 3g ή HSPA+ δεν σε καλύπτει? Και αν πάλι δεν έχεις σήμα 3G, θα ενεργοποιηθεί το 2G αφού δουλεύει στις 900 στροφές (κοντά δηλαδή στις 800) οπότε ναι το internet θα σέρνεται αλλά θα έχεις έστω τηλέφωνο και στην περιοχή που θα συμβεί αυτό, θα είσαι για λίγο, εκτός και αν είσαι συνταξιούχος και έχεις αγοράσει σπίτι στο δάσος ή κοντά σε καμία λίμνη οπου και πάλι σε αυτή την περίπτωση, στην θέση σου έστω, θα το είχα ρίξει στο ψάρεμα! Μιλάμε για κινητό, δεν θα κάνεις live streaming σε ταινίες ή να παίξεις κανένα online game που και σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιούσες wifi οπότε δώρο άδωρο. Έχω αμερικανιά χωρίς B20 και όλο σε 4g είμαι, ζω στην Αθήνα και ταξιδεύω τακτικά εντός επικράτειας. Τώρα αν ζεις επαρχία μόνιμα... Ρίξε μια ματιά στον χάρτη του κάθε παρόχου να δεις αν καλύπτεται η περιοχή γενικά ή άλλη περιοχή σε κοντινή απόσταση. Εν κατακλείδι, η Μπάντα στην οποία αναφέρεσαι, λειτουργεί ως backup 4G, για την ώρα έστω καθώς και για το εγγύς μέλλον! Υ.Γ Βασικά δεν είναι υστερόγραφο αφού όλο το προηγούμενο δοκίμιο (lol) ήταν πρόλογος, εισέρχομαι λοιπόν στο κυρίως θέμα αν και λίγο καθυστερημένα.. Άντε λέω άντε και είχε ενσωματωμένη κεραία για LTE B20, SoC snapdragon 626??!!! wtf Στο τέλος θα τα πλασάρουν στην αγορά ως μπαταρίες και θα γράφουν στα specs πχ μπαταρία 10.000mah με ενσωματωμένο (ή αποσπώμενο) κινητό. Ό,τι περισσεύει δηλαδή (αν περισσεύει) και επειδή δεν θα περισσεύει, θα δημιουργήσουν τα ολογράμματα (χωρίς οθόνη και άλλη παρωχημένη τεχνολογία) και.. εντάξει το σκότωσα! Μην το λες σε φιλο εδω στο Περιστερι που η Cosmote δεν εχει καθολου σημα με την Wind ειχα δυο φορες το ιδιο κινητο το Xiaomi redmi note 4 με το Global ειχα κανονικα 4G με το αλλο που δεν ειχε την 800ρα δεν μπορουσα ουτε μια σελιδα να δω. Το ιδιο και στο εξοχικο μου στους αγιους θεοδωρους. Και εγω οταν ειχα παρει το πρωτο mi max αυτο ειπα οκ δεν θα εχω 4G αλλα θα εχω 3G σιγα τα λαχανα, αλλα ελα που δεν ειχα τιποτα.
niksor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, possiz είπε Περιμένουμε το MI Max 3, 6.99 ίντσες λέει θα ειναι. 5500 μπαταρία, κομπλέ. Και δεν πέρνω ενα ταμπλετ
kodorevi8ulis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, tsf είπε Δεν θα παρατηρήσεις και καμιά ιδιαίτερη διαφορά στο σήμα LTE είσαι απλά , πάρα πολύ απλά, λάθος και σου μιλάει άτομο που δεν έχει την 800αρα βασικά δεν μπορείς να μιλάς για το σήμα μιας και δεν ισχύει για άλλους και αν έχεις δίπλα σου άλλο κινητό (ίδιο πάροχο πάντα) με 800αρα τότε θα δεις την διαφορά
TechnoState Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Whargoul είπε Πρέπει να αναθεωρήσεις τις παρέες σου γιατί τα μόνα γυναικεία χέρια που μπορούν να χειριστούν 6.5" είναι των θηλυκών Ουρακοτάγκων ...στο ίδιο αστείο κλίμα : Μπα μην το λες, μέχρι 8.0" είναι ΟΚ για χρηση απο γυναικεία χέρια... (ο νοων...) Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από TechnoState
nectons Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κουκλί. Δεν έχει notch έχει λογική ανάλυση στην οθόνη αστέρι επεξεργαστή και αν είχε και μια amoled οθονούλα και μια χαμηλή τιμή θα είχαμε ένα εμπορικό αστέρα. Προς το παρόν να δούμε και πόσο και αν έρθει Ελλάδα για midrange είναι όμορφο τηλέφωνο. 18 ώρες πριν, hristos1975psi είπε χάθηκε ο κόσμος ρε παλικάρια να βάλετε ένα κομματάκι καλύτερο επεξεργαστή; ΟΚ το καταλαβαίνω θα έχει λιγότερη κατανάλωση και θα κάνει τα 4000mah να φαίνονται ανεξάντλητα αλλά δεν χάλασε ο κόσμος να βάζατε κάτι λίγο καλύτερο..... Μαζί σου...Θα φύγει από την κατηγορία midrange όμως έτσι. 17 ώρες πριν, Whargoul είπε Πρέπει να αναθεωρήσεις τις παρέες σου γιατί τα μόνα γυναικεία χέρια που μπορούν να χειριστούν 6.5" είναι των θηλυκών Ουρακοτάγκων Καμία σχέση. Υπάρχουν τα μικρά κινητά για πιτσιρικάδες κάτω των 40 και τα μεγάλα κινητά για μεγάλους άνω των 40. Απλά τα πράγματα. Και δεν έχεις δει τίποτε ακόμη... 17 ώρες πριν, possiz είπε Περιμένουμε το MI Max 3, 6.99 ίντσες λέει θα ειναι. 5500 μπαταρία, κομπλέ. Θα είναι ίδιο με το max2 μόνο που θα έχει μεγαλύτερη οθόνη... και όλα τα άλλα μεγαλύτερα και ποιο ισχυρά. Ανυπομονώ να το δω από κοντά όταν βγει. Η τιμή του όμως θα είναι εντελώς διαφορετική ειδικά η έκδοση με 660 όπως τα λένε.. για να δούμε. 17 ώρες πριν, mpermpatis είπε Είτε nubia πάρεις είτε xiaomi είτε vivo, Huawei κτλ νομίζω είναι σχεδόν τα ίδια όλα πολύ μικρές διαφορές εμαφανησιακα και λειτουργικά. Μιλάω για τα κινέζικα μην παρεξηγηθώ από τίποτα φαντισμενους. Ίδια είναι όλα σε ποιότητα πλέον. Αλλά όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Γιατί έβγαλες απέξω τα samsung LG iphone? Αυτά είναι "ευρωπαικά"? Όσο για τις μπάντες που χτυπιόσαστε όλοι ένα θα πω. Έχετε τόσα data στο πρόγραμμά σας που θέλετε να βλέπετε online 4K ταινίες στην σκατουλίτσα οθόνη του κινητού σας? Η κατεβάζετε τόρεντ από το κινητό και έχετε ανάγκη από το 4G? Βαρέθηκα βασικά να ακούω για την 800άρα μπάντα λες και μπορεί κανείς να την εκμεταλευτεί 100%. Εγώ στο 5Τ μου έχω μια wind παλιά κάρτα που δεν μπορώ να την ανεβάσω σε 4G και μια whatsup με 4G. Και τα 2 προνομιακά. Ε΅... ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έχω δει καμία διαφορά στα data είτε είναι 4G είτε είναι HSPA... πάντα και όλα πάνε σφαίρα... Πόρτο Χέλι / Ερμιόνι διαπρέπει η κοσμοτέ και εντός Αττικής η Wind... Εκτός από ελάχιστα σημεία που ίσως γυρίσω σε κοσμοτέ γιατί δεν έχει καλό σήμα και μου το γυρίζει σε 2g... Για πείτε μου από περιέργεια ένα σενάριο να δω γιατί καίγεστε τόσο για το περιβόητο 4G? Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από nectons
madtheo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Αυτη τη γκρίνια με τα μεγεθη δεν την καταλαβα ποτε! Μια χαρα ειναι οι 6" σε bezeless design και με αναλογία 18:9! Οσοι δεν θελετε παρτε iphone 4s να βρειτε την υγεια σας να ησυχασουμε κι εμεις! Για να βγαινουν τα κινητα σε αυτα τα μεγεθη πάει να πει ότι τα αγοραζουν και οι καταναλωτες! Εκτος κι αν ολοι ειμαστε χαζοι!
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, nectons είπε Όσο για τις μπάντες που χτυπιόσαστε όλοι ένα θα πω. Έχετε τόσα data στο πρόγραμμά σας που θέλετε να βλέπετε online 4K ταινίες στην σκατουλίτσα οθόνη του κινητού σας? Η κατεβάζετε τόρεντ από το κινητό και έχετε ανάγκη από το 4G? Βαρέθηκα βασικά να ακούω για την 800άρα μπάντα λες και μπορεί κανείς να την εκμεταλευτεί 100%. Εγώ στο 5Τ μου έχω μια wind παλιά κάρτα που δεν μπορώ να την ανεβάσω σε 4G και μια whatsup με 4G. Και τα 2 προνομιακά. Ε΅... ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έχω δει καμία διαφορά στα data είτε είναι 4G είτε είναι HSPA... πάντα και όλα πάνε σφαίρα... Πόρτο Χέλι / Ερμιόνι διαπρέπει η κοσμοτέ και εντός Αττικής η Wind... Εκτός από ελάχιστα σημεία που ίσως γυρίσω σε κοσμοτέ γιατί δεν έχει καλό σήμα και μου το γυρίζει σε 2g... Για πείτε μου από περιέργεια ένα σενάριο να δω γιατί καίγεστε τόσο για το περιβόητο 4G? Νεκταριε το εχω γραψει πολλες φορες δυο ιδια κινητα redmi note 4 το ενα με την 800αρα το αλλο χωρις σε φιλο εδω στο Περιστερι με Wind και τα δυο το ενα εχει 4G και μια χαρα ιντερνετ το αλλο δεν εχει ουτε καν 3G και κανει μια ωρα να ανοιξει μια σελιδα. Ενα Letv X600 στους αγιους θεοδωρους το καρφωσα στον τοιχο γιατι και εγω αυτο ελεγα ενταξει δεν θα εχω 4G σιγα τα αυγα αλλα οταν μου εκανε 10 λεπτα για μια σελιδα το πεταξα σαν αστερακι νιντζα στον τοιχο.
nectons Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Νεκταριε το εχω γραψει πολλες φορες δυο ιδια κινητα redmi note 4 το ενα με την 800αρα το αλλο χωρις σε φιλο εδω στο Περιστερι με Wind και τα δυο το ενα εχει 4G και μια χαρα ιντερνετ το αλλο δεν εχει ουτε καν 3G και κανει μια ωρα να ανοιξει μια σελιδα. Ενα Letv X600 στους αγιους θεοδωρους το καρφωσα στον τοιχο γιατι και εγω αυτο ελεγα ενταξει δεν θα εχω 4G σιγα τα αυγα αλλα οταν μου εκανε 10 λεπτα για μια σελιδα το πεταξα σαν αστερακι νιντζα στον τοιχο. Εγώ Λευτέρη μου πάλι πιστεύω ότι αν είχες την 800αρα μπάντα πάλι το ίδιο θα σερνόταν. Απλά δεν είχε καλό σήμα εκεί και σου σερνόταν. Δηλαδή αν σε ένα σημείο έχεις 4g με 800αρα μου λες ότι δίχως αυτήν δε θα έπιανες hspa+? Δεν νομίζω.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nectons είπε Εγώ Λευτέρη μου πάλι πιστεύω ότι αν είχες την 800αρα μπάντα πάλι το ίδιο θα σερνόταν. Απλά δεν είχε καλό σήμα εκεί και σου σερνόταν. Δηλαδή αν σε ένα σημείο έχεις 4g με 800αρα μου λες ότι δίχως αυτήν δε θα έπιανες hspa+? Δεν νομίζω. Νεκταριε το γραφω δυο ιδια ακριβως κινητα απλα το ενα global με την 800αρα το αλλο χωρις 800αρα το ενα εχει 4G το αλλο κανει μια ωρα να ανοιξει μια σελιδα τα κινητα διπλα διπλα. Και πλεον σε πολλα σημεια κανει εκπομπη κια η Voda στους 800 Απλα στα σημεια που η Wind και πλεον και η Voda δινει 800αρα αν δεν εχεις την B20 στο κινητο σου το ιντερνετ ειναι για να το πετας στον τοιχο και δεν κατεβαζω απο το κινητο οταν υπαρχει 3G μια χαρα ειναι ελα ομως που εκει που υπαρχει 800αρα δεν υπαρχει 3G Στα σημεια που γραφω εχω παει και με κινητο με 800αρα και με κινητο χωρις αυτη και ξερω. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από LLLEFTERIS
ignome4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Ο Χριστός και η Παναγία! OK δεν σας αρέσει το notch αλλα σας αρέσει αυτό ως design με την αθλια γραμμή και τα ασύμμετρα corners radius?!
niksor Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, madtheo είπε Αυτη τη γκρίνια με τα μεγεθη δεν την καταλαβα ποτε! Μια χαρα ειναι οι 6" σε bezeless design και με αναλογία 18:9! Οσοι δεν θελετε παρτε iphone 4s να βρειτε την υγεια σας να ησυχασουμε κι εμεις! Για να βγαινουν τα κινητα σε αυτα τα μεγεθη πάει να πει ότι τα αγοραζουν και οι καταναλωτες! Εκτος κι αν ολοι ειμαστε χαζοι! Εγω αγοράζω 6αρι επειδή δεν έχω πολλές επιλογές, αν εβγαζαν ενα huawei mate pro 4,7 - 5 με μικρά περιθώρια, αμέσως θα το άλλαζα για να ξεφορτωθώ την παντόφλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα