voltmod Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 To sub-brand της ZTE που έχει παρουσία κυρίως στην αγορά της Κίνας, nubia, ανακοίνωσε το V18. Η συσκευή διαθέτει μακρόστενη οθόνη LCD IPS 6,01 ιντσών με αναλογία πλευρών 18:9 που υποστηρίζει ανάλυση 2160 x 1080 pixels. Το nubia V18 βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 625 SoC (διαθέτει οκταπύρηνο Cortex-A53 CPU και Adreno 506 GPU), το οποίο συνδυάζεται με 4GB RAM και με 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή διαθέτει hybrid dual-SIM slot και επομένως για να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο θα πρέπει να αποχωριστείτε την δεύτερη κάρτα nanoSIM. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της συσκευής βρίσκουμε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh που είναι fast charging-capable. Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 8.0 Megapixels με σύστημα φακών f/2.0 ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος που συνοδεύεται από LED flash βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels με σύστημα φακών f/2.2. Το λογισμικό στο nubia V18 βασίζεται στο Android Nougat και συνδυάζεται με το nubia UI5.1. Θα κυκλοφορήσει στην Κινέζικη αγορά στις 28 Μαρτίου με τιμή κοντά στα $205 σε Black, Gold και Red. GSMArena Δείτε ολόκληρο το άρθρο
GrigM Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καποτε τα μεγαλυτερα μυαλα προσπαθησαν κ καταφεραν οι Η/Υ να μην καταλαμβανουν πια μια μεζονετα. Οι απογονοι τους, θα καταφερουν τα κινητα, να γεμιζουν laptop backpacks.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ωραιότατο, με μικρά bezels, ικανοποιητική μπαταρία και χωρίς notch.
basilis_k6 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, GrigM είπε Καποτε τα μεγαλυτερα μυαλα προσπαθησαν κ καταφεραν οι Η/Υ να μην καταλαμβανουν πια μια μεζονετα. Οι απογονοι τους, θα καταφερουν τα κινητα, να γεμιζουν laptop backpacks. πάει πάνω απο χρόνο που σε κάθε είδηση μπαίνω με την ελπίδα να διαβάσω 5-5.1-5.2'' και απογοητεύομαι. 1
hristos1975psi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 χάθηκε ο κόσμος ρε παλικάρια να βάλετε ένα κομματάκι καλύτερο επεξεργαστή; ΟΚ το καταλαβαίνω θα έχει λιγότερη κατανάλωση και θα κάνει τα 4000mah να φαίνονται ανεξάντλητα αλλά δεν χάλασε ο κόσμος να βάζατε κάτι λίγο καλύτερο.....
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε πάει πάνω απο χρόνο που σε κάθε είδηση μπαίνω με την ελπίδα να διαβάσω 5-5.1-5.2'' και απογοητεύομαι. Και εγω κανενα 6.5 αλλα με κανονικες αναλογιες οχι τηλεκοντρολ αλλα ολο για γυναικεια χερια κινητα βγαζουν. 1
Whargoul Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Και εγω κανενα 6.5 αλλα με κανονικες αναλογιες οχι τηλεκοντρολ αλλα ολο για γυναικεια χερια κινητα βγαζουν. Πρέπει να αναθεωρήσεις τις παρέες σου γιατί τα μόνα γυναικεία χέρια που μπορούν να χειριστούν 6.5" είναι των θηλυκών Ουρακοτάγκων
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, Whargoul είπε Πρέπει να αναθεωρήσεις τις παρέες σου γιατί τα μόνα γυναικεία χέρια που μπορούν να χειριστούν 6.5" είναι των θηλυκών Ουρακοτάγκων Δεν ειπα οτι τα 6.5 ειναι για γυναικεια χερια αλλα τα 5 και 5.5 ειναι, παντα κρινοντας απο τα δικα μου χερια.
mpermpatis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Είτε nubia πάρεις είτε xiaomi είτε vivo, Huawei κτλ νομίζω είναι σχεδόν τα ίδια όλα πολύ μικρές διαφορές εμαφανησιακα και λειτουργικά. Μιλάω για τα κινέζικα μην παρεξηγηθώ από τίποτα φαντισμενους. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από mpermpatis
possiz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Και εγω κανενα 6.5 αλλα με κανονικες αναλογιες οχι τηλεκοντρολ αλλα ολο για γυναικεια χερια κινητα βγαζουν. Περιμένουμε το MI Max 3, 6.99 ίντσες λέει θα ειναι. 5500 μπαταρία, κομπλέ. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από possiz
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, possiz είπε Περιμένουμε το MI Max 3, 6.99 ίντσες λέει θα ειναι. 5500 μπαταρία, κομπλέ. και εγω αυτο περιμενα αλλα no B20 800 no party
vasilisDD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Oneplus 5t copy. Βγάλτε το nubia και βάλτε το oneplus πίσω Ιδιο.κανεις δεν είδα να σχολιάζει την αντιγράφει μόνο για τα iPhone και το notch μιλάτε συνέχεια. 1
papageorge007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ικανοποιητικά χαρακτηριστικά, καλή τιμή(αν το αγοράσεις από Κίνα). Το θεωρώ Value For Money! Γενικά τα χέρια μου έχουν κανονικό μέγεθος, αλλά βρίσκω τις 6,01 ίντσες πολλές, για κινητό. Δηλαδή, για κάτι που θα πρέπει να μπαίνει στην τσέπη μου. Σε λίγα χρόνια θα ψάχνουμε μπουφάν και παντελόνια με τεράστιες τσέπες, για να βολεύουμε το κινητό!
newton91 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 omg 6 inches? seriously? ωραια συσκευη παντως,εμενα με προσελκυσε,και απο θεμα χαρακτηριστικων και τιμης
tsf Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε και εγω αυτο περιμενα αλλα no B20 800 no party Δεν θα παρατηρήσεις και καμιά ιδιαίτερη διαφορά στο σήμα LTE ως προς τα δεδομένα, εκτός και αν ζεις σε σπίτι από μόλυβδο και έχεις ανοικτό το παράθυρο ή δουλεύεις στις αποβάθρες του Μετρό (βράδυ πιο πολύ γιατί το Β20 έχει και ένα θεματάκι όταν δέχονται κάλυψη πολλοί ταυτόχρονα από την ίδια κεραία, βασικά είναι σχεδιασμένο έτσι) ή αν έχεις Harley και οργώνεις τους αυτοκινητοδρόμους (και πάλι δεν έχουμε πολλούς)! Αν ζεις λοιπόν σε μεγαλούπολη σαν και εμένα, δεν το χρειάζεσαι, αν ζεις πχ στο Καστελόριζο που κεραία 4G έχει η Ρόδος (απόσταση 3 ώρες και 20 λεπτά) πάλι τίποτα (εκτός και αν είσαι σε roaming και εκπέμπεις από καμια κοντινή τουρικική κεραία - ψέματα η Τουρκία δεν υποστηρίζει 800άρα -). Τώρα αν ταξιδεύεις συχνά με καράβι επειδή είναι ας πούμε η δουλειά σου, ναι θα έχεις μεγαλύτερη κάλυψη (4G) αλλα και πάλι το 3g ή HSPA+ δεν σε καλύπτει? Και αν πάλι δεν έχεις σήμα 3G, θα ενεργοποιηθεί το 2G αφού δουλεύει στις 900 στροφές (κοντά δηλαδή στις 800) οπότε ναι το internet θα σέρνεται αλλά θα έχεις έστω τηλέφωνο και στην περιοχή που θα συμβεί αυτό, θα είσαι για λίγο, εκτός και αν είσαι συνταξιούχος και έχεις αγοράσει σπίτι στο δάσος ή κοντά σε καμία λίμνη οπου και πάλι σε αυτή την περίπτωση, στην θέση σου έστω, θα το είχα ρίξει στο ψάρεμα! Μιλάμε για κινητό, δεν θα κάνεις live streaming σε ταινίες ή να παίξεις κανένα online game που και σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιούσες wifi οπότε δώρο άδωρο. Έχω αμερικανιά χωρίς B20 και όλο σε 4g είμαι, ζω στην Αθήνα και ταξιδεύω τακτικά εντός επικράτειας. Τώρα αν ζεις επαρχία μόνιμα... Ρίξε μια ματιά στον χάρτη του κάθε παρόχου να δεις αν καλύπτεται η περιοχή γενικά ή άλλη περιοχή σε κοντινή απόσταση. Εν κατακλείδι, η Μπάντα στην οποία αναφέρεσαι, λειτουργεί ως backup 4G, για την ώρα έστω καθώς και για το εγγύς μέλλον! Υ.Γ Βασικά δεν είναι υστερόγραφο αφού όλο το προηγούμενο δοκίμιο (lol) ήταν πρόλογος, εισέρχομαι λοιπόν στο κυρίως θέμα αν και λίγο καθυστερημένα.. Άντε λέω άντε και είχε ενσωματωμένη κεραία για LTE B20, SoC snapdragon 626??!!! wtf 5 ώρες πριν, possiz είπε Περιμένουμε το MI Max 3, 6.99 ίντσες λέει θα ειναι. 5500 μπαταρία, κομπλέ. Στο τέλος θα τα πλασάρουν στην αγορά ως μπαταρίες και θα γράφουν στα specs πχ μπαταρία 10.000mah με ενσωματωμένο (ή αποσπώμενο) κινητό. Ό,τι περισσεύει δηλαδή (αν περισσεύει) και επειδή δεν θα περισσεύει, θα δημιουργήσουν τα ολογράμματα (χωρίς οθόνη και άλλη παρωχημένη τεχνολογία) και.. εντάξει το σκότωσα! Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από tsf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα