Mikeasdf Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να μην τα πολυλογω, ξεχασα το pattern του κινητου μου γιατι το αλλαξα βιαστικα χθες και τελικα εβαλα αλλο απο αυτο που νομιζα. Τωρα εχω κανει ηδη 3 φορες λαθος νομιζω και ειμαι στα 30 λεπτα αναμονης. Δοκιμασα να μπω απο το google device manager αλλα μου δινει μονο την επιλογη lock, χωρις να με αφηνει να το ξεκλειδωσω με remote password. Τι αλλες επιλογες υπαρχουν εκτος του format? Δε θελω να χαθουν καποια αρχεια απο μεσα.. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από Mikeasdf
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Στις 3/23/2018 στις 8:28 ΜΜ, Mikeasdf είπε Για να μην τα πολυλογω, ξεχασα το pattern του κινητου μου γιατι το αλλαξα βιαστικα χθες και τελικα εβαλα αλλο απο αυτο που νομιζα. Τωρα εχω κανει ηδη 3 φορες λαθος νομιζω και ειμαι στα 30 λεπτα αναμονης. Δοκιμασα να μπω απο το google device manager αλλα μου δινει μονο την επιλογη lock, χωρις να με αφηνει να το ξεκλειδωσω με remote password. Τι αλλες επιλογες υπαρχουν εκτος του format? Δε θελω να χαθουν καποια αρχεια απο μεσα.. Αν δεν κάνω λάθος η μόνη λύση είναι αυτό που ανέφερες... (θα χαθούν αρχεία) 1
KyrGR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Αν ρίξεις twrp και φλασάρεις από εκεί λειτουργικό χωρίς να σβήσεις την εσωτερική μνήμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα