obelix21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Γεια σας παιδια Διατηρώ ενα eshop και θελω να εισάγω πολλάπλα stock status για το eshop και το skroutz (Διαθέσιμο, παράδοση σε 1-3 μέρες, κτλ) Εχω βάλει ενα κώδικα στο functions αλλά δεν μου δουλευει σωστά και το εβγαλα. Μπορείτε να με βοηθήσετε με καποιον πιο ενδεδειγμένο τρόπο; Ευχαριστώ προκαταβολικά
leros2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μήπως σου κάνει αυτό https://el.wordpress.org/plugins/custom-availability-for-woocommerce/
obelix21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλό φαίνεται αλλά δεν ξέρω πως θα το αλλάζω μαζικά στα προϊόντα... Όπως και να χει ευχαριστώ Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από obelix21
obelix21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δεν μου δουλευει και τοσο σωστα αυτό . αν εχεις καποιος αλλο καμια ιδέα, θα του ημουν ευγνώμων
xrhstosiak Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 μπες στο fb στο WordPress Greek Community group και κανε αναζητηση πρωτα με search αλλιως ρωτα εκει πιο γρηγορα ισως βρεις βοηθεια απο καποιον που ειχε παρομοιο θεμα με σενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα