mindreader Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Επι πολλα χρονια χρησιμοποιουσα μια συσκευη σαν αυτη εδω https://tinyurl.com/y75sezye που παρεμβαλετε αναμεσα στην πριζα του τηλεφωνου και την τηλεφωνικη συσκευη, και μου επετρεπε να κανω καταγραφη συνομιλιων, παντα εν γνωσει των ετερων συνομιλητων. Ομως προσφατα ο οτε με αναβαθμισε σε εντελως broadband περιβαλλον, με το speedport router, και πλεον η συσκευη μου προκαλει προβλημα σε οποιο τηλεφωνο κι αν την δοκιμασα. Ετσι, ανεξαρτητα απο το αν καταγραφει ή οχι, επι της ουσιας δεν μπορει να χρησιμοποιηθει. Θελω λοιπον να αγοραζω μια τετοια συσκευουλα-γκατζετακι, που να δινει τη δυνατοτητα να ριξω πανω ενα voice recorder και να κανω καταγραφη. Επειδη ομως η νεα ευρυζωνικη τηλεφωνια εχει μαλλον αλλες ιδιαιτεροτητες, δεν ειμαι σιγουρος αν κατι σαν αυτο που εδωσα στο λινκ πιο πανω ειναι καταλληλο ή οχι. Λεει οτι δεν ξανει για voice over ip. Αρα δεν κανει; Αν δεν ταιριαζει, μου δινετε ενα λινκ πχ απο ebay το οποιο να δουλευει με ευρυζωνικη τηλεφωνια;
mindreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Υπαρχει βεβαια και αυτο εδω, αλλα δεν ξερω αν κανει δουλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα