Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mp123 είπε

Τα ζωα τα αγαπαω αλλα να κανουν μια συγκεκριμενη δουλεια.  Φυλακες, οδηγοι τυφλων, παρεα σε ατομα με ειδικες αναγκες που τους κανουν καλο.. 

Ε μιλάμε για αστείρευτη αγάπη!

• Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mp123 είπε

Τι να αλλαζουμε πεζοδρομιο. Σας εχει κυνηγησει ποτε κοπαδι σκυλων. Εκει να δεις πανυγηρι. Για γελια και για κλαματα ειναι μαζι. 

Τα ζωα τα αγαπαω αλλα να κανουν μια συγκεκριμενη δουλεια.

Φυσικά, αυτό έλειπε να μην κάνουν κάτι παραγωγικό. Αφού όλοι οι άνθρωποι είναι χρήσιμοι στην κοινωνία θα αφήσουμε τα ζώα να υπάρχουν ρεμπελεύοντας :D

Φυλακες, οδηγοι τυφλων, παρεα σε ατομα με ειδικες αναγκες που τους κανουν καλο. Τωρα να παρω σκυλο ετσι για την μοδα μεσα στο διαμερισμα δεν το κανω. Να εχω μονοκατοικια για φυλακα οκ αλλα οχι μεσα στο σπιτι που κοιμαμε και τρωω. Οχι ποτε. Ειναι θεμα υγιεινής. 

Πως δεν το σκέφτηκες τόση ώρα και κακίζαμε το σκεπτικό σου;

Είναι θέμα υγιεινής. Έληξε :)

(να υποθέσω πιτσιρικάς στην ηλικία, ε; ;))

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.

Να πω και κατι τελευταιο. 

Εγω για τα αδεσποτα δεν με νοιαζει καθολου. Να τα μαζεψουν να τα πανε για ευθανασια. Πραγματικα με πιανει η ψυχη μου και θλιβομε να βλεπω ανθρωπους αστεγους, πονεμενους να τρωνε απο τα σκουπιδια. Ας φτιαχτει η κοινωνία να μην υπαρχουν αστεγοι πεινασμενοι ανθρωποι και μετα τα ζωα σος φιλοζωοι. Ταιστε τους ανθρωπους πρωτα και φτιαχτε σπιτια φρονιδας για ανθρωπους. Αν γινουν αυτα μετα φροντιστε τα ζωα. Φιλοζωοι και αηδιες. Γινετε πρωτα φιλανθρωποι και μετα φιλοζωοι. Φτιαχτε το πρωτο και μετα τα ζωα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εγω για τα αδεσποτα δεν με νοιαζει καθολου. Να τα μαζεψουν να τα πανε για ευθανασια. Πραγματικα με πιανει η ψυχη μου και θλιβομε να βλεπω ανθρωπους αστεγους, πονεμενους να τρωνε απο τα σκουπιδια.

Η ποια;

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εγω για τα αδεσποτα δεν με νοιαζει καθολου. Να τα μαζεψουν να τα πανε για ευθανασια. Πραγματικα με πιανει η ψυχη μου και θλιβομε να βλεπω ανθρωπους αστεγους, πονεμενους να τρωνε απο τα σκουπιδια. Ας φτιαχτει η κοινωνία να μην υπαρχουν αστεγοι πεινασμενοι ανθρωποι και μετα τα ζωα σος φιλοζωοι. Ταιστε τους ανθρωπους πρωτα και φτιαχτε σπιτια φρονιδας για ανθρωπους. Αν γινουν αυτα μετα φροντιστε τα ζωα. Φιλοζωοι και αηδιες. Γινετε πρωτα φιλανθρωποι και μετα φιλοζωοι. Φτιαχτε το πρωτο και μετα τα ζωα. 

Και που ξερεις τι κανει  ο καθε φιλοζωος και ποια ειναι η συνεισφορα του στον συνανθρωπο?

Επεξ/σία από Ultimategr
  • Like 2
Δημοσ.

Επισης να ξερεις mp123, οτι για τους αστεγους πχ ο Δημος Αθηναιων εχει φροντισει να εχει σπιτια ειδικα διαμορφωμενα γι'αυτους....και οι περισσότεροι ΔΕΝ ΠΑΝΕ. Μιλα με καποιον απ' αυτους και μαθε. 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, mp123 said:

Μαζί με τα ζωά και οι άστεγοι για ευθανασία. Σκέψου τι ωραίες και όμορφες θα ήταν οι γειτονιές μας χωρίς αδέσποτα και αστεγους να κοιμούνται δεξιά και αριστερά! Όαση!

Και αφού απάντησα με το δικό σου ύφος να πω και κάτι σοβαρό: ο σωστός άνθρωπος φαίνεται από το γενικότερο σεβασμό που έχει για το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει. Και μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνονται τα ζώα, οι υπόλοιποι άνθρωποι, κλπ κλπ. Όταν αρχίζουν οι διαχωρισμοί, υπάρχει πρόβλημα...

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Επισης να ξερεις mp123, οτι για τους αστεγους πχ ο Δημος Αθηναιων εχει φροντισει να εχει σπιτια ειδικα διαμορφωμενα γι'αυτους....και οι περισσότεροι ΔΕΝ ΠΑΝΕ. Μιλα με καποιον απ' αυτους και μαθε. 

ειναι δυστηχως αληθεια αυτο..     το γιατι δεν πανε ειναι αλλη ιστορια.. 

το καλο ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει νηστικος αστεγος. ολοι καπου βρουν φαγητο ρουχα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Σοβαρά τώρα, πιτισιρικάς; :D

Και να ξέρεις (τροφή για σκέψη αυτό) η κοινωνία που θέλεις "να φτιαχτεί", δεν θα φτιαχτεί από κάποιον άλλο. Αυτό στο λέω γιατί βλέπω να δίνεις κατευθυντήριες γραμμές για το τι να κάνουν οι άλλοι ("ταίστε", "φτιάχτε", κλπ) αλλά εσύ μάλλον "απουσιάζεις" :P

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μαζί με τα ζωά και οι άστεγοι για ευθανασία. Σκέψου τι ωραίες και όμορφες θα ήταν οι γειτονιές μας χωρίς αδέσποτα και αστεγους να κοιμούνται δεξιά και αριστερά! Όαση!

Τωρα τι γραφεις ; Σοβαρα εχεις καταλαβεις; 

Δημοσ.

Οπως ειπε και η Εισαγγελεας του Αρειου Παγου κ.Ευτερπη Κουτζαμανη,η συμπεριφορα μας απεναντι στα ζωα καταδυκνυει τον πολιτισμο μας.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, mp123 said:

Τωρα τι γραφεις ; Σοβαρα εχεις καταλαβεις; 

Φυσικά! Όπως κι εσύ άλλωστε! :)

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mp123 είπε

Τι να αλλαζουμε πεζοδρομιο. Σας εχει κυνηγησει ποτε κοπαδι σκυλων. Εκει να δεις πανυγηρι. Για γελια και για κλαματα ειναι μαζι. 

Τα ζωα τα αγαπαω αλλα να κανουν μια συγκεκριμενη δουλεια.  Φυλακες, οδηγοι τυφλων, παρεα σε ατομα με ειδικες αναγκες που τους κανουν καλο. Τωρα να παρω σκυλο ετσι για την μοδα μεσα στο διαμερισμα δεν το κανω. Να εχω μονοκατοικια για φυλακα οκ αλλα οχι μεσα στο σπιτι που κοιμαμε και τρωω. Οχι ποτε. Ειναι θεμα υγιεινής. 

σε βρισκω λαθος φιλε mp  τα ζωντανα  περα απο  οτι καποια εχουν ικανοτητες να βοηθουν τυφλους κτλπ 

ειναι λαθος να περνουμε ενα σκυλο για να τον εχουμε μονο σαν φυλακα.    μια ψυχη περνεις που πρεπει να εισαι υπευθυνος να μεγαλωσει σωστα να το ψυχαγωγησεις να κανει της βολτες του κτλπ

αμα θες προστασια βαζεις συναγερμο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μαζί με τα ζωά και οι άστεγοι για ευθανασία. Σκέψου τι ωραίες και όμορφες θα ήταν οι γειτονιές μας χωρίς αδέσποτα και αστεγους να κοιμούνται δεξιά και αριστερά! Όαση!.....................

Πες τα χρυσόστομε :P

@mp123 Μεγάλο πρόβλημα υγιεινής και οι άστεγοι. Άπλυτοι. Αξύριστοι. Απλώνονται όπου να 'ναι :P

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο γίνετε όλο αυτό το θέμα με την έλευση αυτού του υπέροχου νόμου; Μια χαρά νόμος είναι, από τους καλύτερους που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια για τα ζώα, έτσι πρέπει, όταν παίρνεις κάποιο ζώο επιβάλλεται η στείρωση αυτού εκτός αν είσαι εκτροφεας με ενεργό εκτροφείο συγκεκριμένης φυλής. 

Με την  στείρωση περαν από γέννες ασυνειδητων που υποβάλλονται τα ζώα γλυτώνουν και από διάφορες σοβαρές μελλοντικές ασθένειες (καρκίνος, πυομητρα, κλπ) 

Τα 100 είναι πολύ λίγο σαν πρόστιμο, παραπάνω έπρεπε να βάλουν. 

Ο σωστός ιδιοκτήτης σκύλου γνωρίζει ότι η στείρωση του ζώου του είναι υποχρεωτική. Τέλος. 

Επεξ/σία από ny_
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...