phanispal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, gas7777 είπε Εγώ δε καταλαβαίνω. Πρέπει να στείρωσω το ζώο άλλιως χαράτσι 100 ευρώ το χρόνο; Και αν θέλω να του βρω νύφη η γαμπρό σε 2 - 3 χρόνια θα πληρώνω μέχρι να ζευγαρώσει;;;; Μπορεί το κράτος να βασιστεί σε σένα ότι ο δικός σου δε θα γκαστρώσει όποια του γυαλίσει στη βόλτα του;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Με τις αδέσποτες γάτες που ταϊζουμε θα θεωρούνται ¨δικές μας" για να τις στειρώνουμε? Πως θα υπάρχει έλεγχος σε κάτι τέτοιο? 1
phanispal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Εγώ γενικότερα δεν κατάλαβα πώς θα υπάρχει έλεγχος για το τι γίνεται στο σπίτι του καθενός. 1
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Με τις αδέσποτες γάτες που ταϊζουμε θα θεωρούνται ¨δικές μας" για να τις στειρώνουμε? Πως θα υπάρχει έλεγχος σε κάτι τέτοιο? Όπως έγραψαν και παραπάνω, πλέον θα απαγορεύεται η περίθαλψη(άρα και το τάισμα) αδέσποτων ζώων. 1
splanis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όπως έγραψαν και παραπάνω, πλέον θα απαγορεύεται η περίθαλψη(άρα και το τάισμα) αδέσποτων ζώων. What the fuck
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, splanis είπε What the fuck Εμένα πάλι η αντίδραση μου ήταν "Επιτέλους". 5
spinemm Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παλι θα ηθελα σε ολους εσας που υποστηριζετε οτι πρεπει να στειρωσουμε τα κατοικιδια μας ή να μην "προσεχουμε" αδεσποτα, να ερθει καποια στιγμη, που επειδη θα ειστε μονοι σε αυτη την κατα τα αλλα υπεροχη ζωη και δεν θα εχετε ζευγαρι, να σας τα κοψουν για να μην αναπαραχθουν αλλοι μ@λ@κες και να παψουν να σας συντηρουν ολοι οσοι σας "στηριζουν". ΑΙΝΤΕ με τον καθε πικραμενο/η!!! αλλα και με τα κλαπετα που βρηκαν τροπο να τα "μαζεψουν" για να "φανε" ακομα ποσα!!! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από spinemm 2
splanis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ποιος σε ρώτησε; 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εμένα πάλι η αντίδραση μου ήταν "Επιτέλους".
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, splanis είπε Ποιος σε ρώτησε; Κανένας, όπως ακριβώς κανένας δεν ρώτησε εσένα για να μάθει τη δική σου αντίδραση. 4
Getta Robo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ακομα μια τραγωδια της κυβερνησης. Λαθος αποφασεις για λαθος πραγματα. Αντι να κανει το αυτονοητο εδω και χρονια, πχ ελεγχους σε δημους οπου συστηματικα εχουν καταξοδεψει κονδυλια και κονδυλια για τα αδεσποτα, ξεσπουν τωρα στους φιλοζωους. Ελπιζω να μην συνεχιστει αυτο το εκτρωμα για πολυ, ηδη κρατησε περισσοτερο απο οτι θα επρεπε. Πρακτικα μεταξυ αλλων καταπατουν πληρως τον 4235 περι δικαιωματος παροχης νερου και τροφης. Εχουν ξεφυγει περαν των οριων της φαρσοκωμωδιας.
Havik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Έμενα το πρόβλημα μου είναι με τα δίποδα ζώα που το παίζουν ζωόφιλοι… έχουν σκύλο και δεν το καθαρίζουν ποτέ ούτε το βγάζουν βόλτα, βρώμαγε η αυλή και κράταγες την αναπνοή σου μέχρι να φύγεις από εκεί, οι ελεεινοί που πάνε τα ζωντανά να κάνουν την ανάγκη έξω και οι πλατιές έχουν γίνει τουαλέτες. 1
splanis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Havik είπε Έμενα το πρόβλημα μου είναι με τα δίποδα ζώα που το παίζουν ζωόφιλοι… έχουν σκύλο και δεν το καθαρίζουν ποτέ ούτε το βγάζουν βόλτα, βρώμαγε η αυλή και κράταγες την αναπνοή σου μέχρι να φύγεις από εκεί, οι ελεεινοί που πάνε τα ζωντανά να κάνουν την ανάγκη έξω και οι πλατιές έχουν γίνει τουαλέτες. Αυτοί που λες είναι καγκουρες όχι φιλόζωοι
Havik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καλά ναι έπρεπε να το βάλω σε εισαγωγικά, btw πλέον δεν έχω κατοικίδιο και αν περισσέψει φαγητό θα το αφήσω για τα αδέσποτα και ας βγάλουν ότι νόμο θέλουν. 1
spinemm Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Havik είπε Έμενα το πρόβλημα μου είναι με τα δίποδα ζώα που το παίζουν ζωόφιλοι… έχουν σκύλο και δεν το καθαρίζουν ποτέ ούτε το βγάζουν βόλτα, βρώμαγε η αυλή και κράταγες την αναπνοή σου μέχρι να φύγεις από εκεί, οι ελεεινοί που πάνε τα ζωντανά να κάνουν την ανάγκη έξω και οι πλατιές έχουν γίνει τουαλέτες. Πιστευω οτι οι Ελληνες πλην πολυ λιγων εξαιρεσεων (οι οποιοι δυστυχως υπαρχουν για να επιβεβαιωνουν τον κανονα) δε συμπεριφερομαστε με αυτο τον τροπο πια...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Σε χώρες όπως το Αμστερνταμ, αν ρίξεις μια γόπα τσιγάρο ή ένα σκουπιδάκι, καλούν την αστυνομία άμεσα για να σου γράψει πρόστιμο. Εδώ με τα χιλιάδες ανεξέλεγκτα αδέσποτα, θέλουμε να τα ταίζουμε (και να μην καθαρίζουμε φυσικά τις ακαθαρσίες). Το κακό κράτος φταίει, ο Σοιμπλε και τα μνημόνια για να μην ξεχνιόμαστε. Γενικά ο Ελληνας δεν έχει καταλάβει ότι αυτός είναι το κράτος. Οταν οι δρόμοι είναι βρώμικοι... ποιος φταίει; Τα σκουπίδια ποιος τα ρίχνει εκεί; Ποιος παρκάρει παράνομα; Οι εξωγήινοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις