Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gas7777 είπε

Εγώ δε καταλαβαίνω. Πρέπει να στείρωσω το ζώο άλλιως χαράτσι 100 ευρώ  το χρόνο; Και αν θέλω να του βρω νύφη η γαμπρό σε 2 - 3 χρόνια θα πληρώνω μέχρι να ζευγαρώσει;;;; 

Μπορεί το κράτος να βασιστεί σε σένα ότι ο δικός σου δε θα γκαστρώσει όποια του γυαλίσει στη βόλτα του;

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Με τις αδέσποτες γάτες που ταϊζουμε θα θεωρούνται ¨δικές μας" για να τις στειρώνουμε? Πως θα υπάρχει έλεγχος σε κάτι τέτοιο?

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Με τις αδέσποτες γάτες που ταϊζουμε θα θεωρούνται ¨δικές μας" για να τις στειρώνουμε? Πως θα υπάρχει έλεγχος σε κάτι τέτοιο?

Όπως έγραψαν και παραπάνω, πλέον θα απαγορεύεται η περίθαλψη(άρα και το τάισμα) αδέσποτων ζώων.

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όπως έγραψαν και παραπάνω, πλέον θα απαγορεύεται η περίθαλψη(άρα και το τάισμα) αδέσποτων ζώων.

What the fuck 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παλι θα ηθελα σε ολους εσας που υποστηριζετε οτι πρεπει να στειρωσουμε τα κατοικιδια μας ή να μην "προσεχουμε" αδεσποτα, να ερθει καποια στιγμη, που επειδη θα ειστε μονοι σε αυτη την κατα τα αλλα υπεροχη ζωη και δεν θα εχετε ζευγαρι, να σας τα κοψουν για να μην αναπαραχθουν αλλοι μ@λ@κες και να παψουν να σας συντηρουν ολοι οσοι σας "στηριζουν". ΑΙΝΤΕ με τον καθε πικραμενο/η!!! αλλα και με τα κλαπετα που βρηκαν τροπο να τα "μαζεψουν" για να "φανε" ακομα ποσα!!!

Επεξ/σία από spinemm
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

Ποιος σε ρώτησε; 

Κανένας, όπως ακριβώς κανένας δεν ρώτησε εσένα για να μάθει τη δική σου αντίδραση.

• Like 4
Δημοσ.

Ακομα μια τραγωδια της κυβερνησης. Λαθος αποφασεις για λαθος πραγματα. Αντι να κανει το αυτονοητο εδω και χρονια, πχ ελεγχους σε δημους οπου συστηματικα εχουν καταξοδεψει κονδυλια και κονδυλια για τα αδεσποτα, ξεσπουν τωρα στους φιλοζωους. Ελπιζω να μην συνεχιστει αυτο το εκτρωμα για πολυ, ηδη κρατησε περισσοτερο απο οτι θα επρεπε.

Πρακτικα μεταξυ αλλων καταπατουν πληρως τον 4235 περι δικαιωματος παροχης νερου και τροφης. Εχουν ξεφυγει περαν των οριων της φαρσοκωμωδιας.

Δημοσ.

Έμενα το πρόβλημα μου είναι με τα δίποδα ζώα που το παίζουν ζωόφιλοι… έχουν σκύλο και δεν το καθαρίζουν ποτέ ούτε το βγάζουν βόλτα, βρώμαγε η αυλή και κράταγες την αναπνοή σου μέχρι να φύγεις από εκεί, οι ελεεινοί που πάνε τα ζωντανά να κάνουν την ανάγκη  έξω και οι πλατιές έχουν γίνει τουαλέτες.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Havik είπε

Έμενα το πρόβλημα μου είναι με τα δίποδα ζώα που το παίζουν ζωόφιλοι… έχουν σκύλο και δεν το καθαρίζουν ποτέ ούτε το βγάζουν βόλτα, βρώμαγε η αυλή και κράταγες την αναπνοή σου μέχρι να φύγεις από εκεί, οι ελεεινοί που πάνε τα ζωντανά να κάνουν την ανάγκη  έξω και οι πλατιές έχουν γίνει τουαλέτες.

Αυτοί που λες είναι καγκουρες όχι φιλόζωοι 

Δημοσ.

Καλά ναι έπρεπε να το βάλω σε εισαγωγικά, btw πλέον δεν έχω κατοικίδιο και αν περισσέψει φαγητό θα το αφήσω για τα αδέσποτα και ας βγάλουν ότι νόμο θέλουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Havik είπε

Πιστευω οτι οι Ελληνες πλην πολυ λιγων εξαιρεσεων (οι οποιοι δυστυχως υπαρχουν για να επιβεβαιωνουν τον κανονα) δε συμπεριφερομαστε με αυτο τον τροπο πια...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε χώρες όπως το Αμστερνταμ, αν ρίξεις μια γόπα τσιγάρο ή ένα σκουπιδάκι, καλούν την αστυνομία άμεσα για να σου γράψει πρόστιμο.

Εδώ με τα χιλιάδες ανεξέλεγκτα αδέσποτα, θέλουμε να τα ταίζουμε (και να μην καθαρίζουμε φυσικά τις ακαθαρσίες). Το κακό κράτος φταίει, ο Σοιμπλε και τα μνημόνια για να μην ξεχνιόμαστε.

Γενικά ο Ελληνας δεν έχει καταλάβει ότι αυτός είναι το κράτος. Οταν οι δρόμοι είναι βρώμικοι... ποιος φταίει; Τα σκουπίδια ποιος τα ρίχνει εκεί; Ποιος παρκάρει παράνομα; Οι εξωγήινοι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...