*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, christopher0016 said: σε βρισκω λαθος φιλε mp τα ζωντανα περα απο οτι καποια εχουν ικανοτητες να βοηθουν τυφλους κτλπ ειναι λαθος να περνουμε ενα σκυλο για να τον εχουμε μονο σαν φυλακα. μια ψυχη περνεις που πρεπει να εισαι υπευθυνος να μεγαλωσει σωστα να το ψυχαγωγησεις να κανει της βολτες του κτλπ αμα θες προστασια βαζεις συναγερμο Μην λετε για ψυχη ζωων βρε παιδια! Καποιοι εδω μεσα δεν καταλαβαινουν, τους μπερδευετε χειροτερα! Ακους εκει απαπα τι πραματα ειναι αυτα....μην γραψετε και οτι εχουν συναισθηματα τα ζωα! Καποιοι θα τρελαθουν τελειως! 3
mp123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, haris_216 είπε Σοβαρά τώρα, πιτισιρικάς; Και να ξέρεις (τροφή για σκέψη αυτό) η κοινωνία που θέλεις "να φτιαχτεί", δεν θα φτιαχτεί από κάποιον άλλο. Αυτό στο λέω γιατί βλέπω να δίνεις κατευθυντήριες γραμμές για το τι να κάνουν οι άλλοι ("ταίστε", "φτιάχτε", κλπ) αλλά εσύ μάλλον "απουσιάζεις" Κατευθυντιες γραμμες δεν δινω αλλα προτεινω προς τους φιλοζωους. Το τι κανω εγω ασε να το ξερω μονο εγω αν βοηθαω. Πιτσιρικας δεν ειμαι. Λεω τα πραγματα ωμα οπως τα σκεφτομε. Δεν κρυβωμε πισω απο το δαχτυλο μου. Οτι πιστευω θα το πω. Αρεσει δεν αρεσει.
ny_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Για τα άτομα που τα έχουν βάλει με τους αδέσποτους ήρωες δεν θα τα σχολιάσω καν τα γραφόμενα τους, είναι αξιολύπητα όντα γεμάτα ψυχολογικά προβλήματα επειδή πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια. Είναι επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Ας κάνουν άμεση εισαγωγή σε κάποιο ίδρυμα. 1
mp123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, christopher0016 είπε ειναι δυστηχως αληθεια αυτο.. το γιατι δεν πανε ειναι αλλη ιστορια.. το καλο ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει νηστικος αστεγος. ολοι καπου βρουν φαγητο ρουχα. Ας ειναι καλα οι εκκλησιες για αυτο.
haris_216 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Κατευθυντιες γραμμες δεν δινω αλλα προτεινω προς τους φιλοζωους. Το τι κανω εγω ασε να το ξερω μονο εγω αν βοηθαω. Πιστεύω ότι έχουμε ήδη μια ιδέα γι' αυτό αφού κάτι φαίνεται από τα λεγόμενα/σκεπτικό σου Πιτσιρικας δεν ειμαι. Λεω τα πραγματα ωμα οπως τα σκεφτομε. Δεν κρυβωμε πισω απο το δαχτυλο μου. Οτι πιστευω θα το πω. Αρεσει δεν αρεσει. Όταν όλοι σου λένε "μέρα" κι εσύ λες "νύχτα" μία μόνο περίπτωση υπάρχει (όπως άλλωστε μας λέει και η ιστορία με τον Γαλιλαίο και το "κι όμως γυρίζει"). Ότι, αν και σωστός, είσαι μπροστά από την εποχή σου και η κοινωνία του σήμερα δεν μπορεί να σε αναγνωρίσει. Κάτι άλλο σίγουρα δεν παίζει, οπότε συνέχισε το σωστό σκεπτικό σου Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από haris_216 3
mp123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, ny_ είπε Για τα άτομα που τα έχουν βάλει με τους αδέσποτους ήρωες δεν θα τα σχολιάσω καν τα γραφόμενα τους, είναι αξιολύπητα όντα γεμάτα ψυχολογικά προβλήματα επειδή πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια. Είναι επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Ας κάνουν άμεση εισαγωγή σε κάποιο ίδρυμα. Πατε καλα; τι αδεσποτοι ηρωες λεμε τωρα.
ny_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Just now, mp123 said: Πατε καλα; τι αδεσποτοι ηρωες λεμε τωρα. Προφανώς παω καλύτερα από εσένα χωρίς καμία αμφιβολία... 2
christopher0016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, *nenya* είπε Μην λετε για ψυχη ζωων βρε παιδια! Καποιοι εδω μεσα δεν καταλαβαινουν, τους μπερδευετε χειροτερα! Ακους εκει απαπα τι πραματα ειναι αυτα....μην γραψετε και οτι εχουν συναισθηματα τα ζωα! Καποιοι θα τρελαθουν τελειως! ασε γιατι μου την δινει που υπαρχουν ατομα που δεν πανε βολτα το σκυλο τους , η το εχουν σαν να ειναι πορτιερτης σε club .. οσοι δυσκολευονται να καταλαβουν οτι εχουν ψυχη τα ζωα εας δουνε την ταινια hatciko 1 1
randomcat Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, ny_ είπε Εγω δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο γίνετε όλο αυτό το θέμα με την έλευση αυτού του υπέροχου νόμου; Μια χαρά νόμος είναι, από τους καλύτερους που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια για τα ζώα, έτσι πρέπει, όταν παίρνεις κάποιο ζώο επιβάλλεται η στείρωση αυτού εκτός αν είσαι εκτροφεας με ενεργό εκτροφείο συγκεκριμένης φυλής. Με την στείρωση περαν από γέννες ασυνεινηδητων που υποβάλλονται τα ζώα γλυτώνουν και από διάφορες σοβαρές μελλοντικές ασθένειες (καρκίνος, πυομητρα, κλπ) Τα 100 είναι πολύ λίγο σαν πρόστιμο, παραπάνω έπρεπε να βάλουν. Ο σωστός ιδιοκτήτης σκύλου γνωρίζει ότι η στείρωση του ζώου του είναι υποχρεωτική. Τέλος. Έχει καταλήξει η Ιατρική στο ότι η στείρωση τους κάνει καλό ή έχουμε να κάνουμε με ακόμα ένα αμφιλεγόμενο θέμα που έχει διαφορετικές σχολές σκέψης; Μια σχολή σκέψης λέει ότι μπορεί η στείρωση να τους κάνει κακό και να τους δημιουργεί καρκίνο. Τι να πιστέψω εγώ, ο μη ιατρός; (P.S.: Θυμάμαι που παλιότερα έλεγαν για το πόσο καλό μας κάνει το γάλα στα κόκκαλα και τώρα λένε όλο και περισσότεροι ότι κάνει κακό στα κόκκαλα. Έλεγαν για το ασβέστιο που λαμβάνουμε και τώρα λένε όλο και περισσότεροι ότι δεν είναι εύκολα απορροφήσιμο και γνωρίζω αρκετό κόσμο που έχει άριστα επίπεδα ασβέστιου χωρίς να πίνει γάλα... και είναι έντονη η υποψία ότι όλη η πρεμούρα γίνεται αποκλειστικά για το συμφέρον της βιομηχανίας του γάλακτος.) 1
AtiX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 32 λεπτά πριν, mp123 είπε Να πω και κατι τελευταιο. Εγω για τα αδεσποτα δεν με νοιαζει καθολου. Να τα μαζεψουν να τα πανε για ευθανασια. Πραγματικα με πιανει η ψυχη μου και θλιβομε να βλεπω ανθρωπους αστεγους, πονεμενους να τρωνε απο τα σκουπιδια. Ας φτιαχτει η κοινωνία να μην υπαρχουν αστεγοι πεινασμενοι ανθρωποι και μετα τα ζωα σος φιλοζωοι. Ταιστε τους ανθρωπους πρωτα και φτιαχτε σπιτια φρονιδας για ανθρωπους. Αν γινουν αυτα μετα φροντιστε τα ζωα. Φιλοζωοι και αηδιες. Γινετε πρωτα φιλανθρωποι και μετα φιλοζωοι. Φτιαχτε το πρωτο και μετα τα ζωα. και παγκόσμια ειρήνη... 1
Muchacho Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Ας απαντήσει κάποιος,πόσο στοιχίζει μία στείρωση?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Νέος νόμος για τα κατοικίδια: Δείτε αναλυτικά τα πρόστιμα
hexenlord Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 ξεκινάει απο 50 ευρω. Επαναλαμβάνω, ξεκινάει. Η, αν αναλάβουν οι αρμόδιοι φορείς, ειναι δωρεάν για τον ιδιώτη μη ιδιοκτήτη (αυτόν δλδ που μονο ταΐζει).
haris_216 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, randomcat είπε Έχει καταλήξει η Ιατρική στο ότι η στείρωση τους κάνει καλό ή έχουμε να κάνουμε με ακόμα ένα αμφιλεγόμενο θέμα που έχει διαφορετικές σχολές σκέψης; Μια σχολή σκέψης λέει ότι μπορεί η στείρωση να τους κάνει κακό και να τους δημιουργεί καρκίνο. Τι να πιστέψω εγώ, ο μη ιατρός; (P.S.: Θυμάμαι που παλιότερα έλεγαν για το πόσο καλό μας κάνει το γάλα στα κόκκαλα και τώρα λένε όλο και περισσότεροι ότι κάνει κακό στα κόκκαλα. Έλεγαν για το ασβέστιο που λαμβάνουμε και τώρα λένε όλο και περισσότεροι ότι δεν είναι εύκολα απορροφήσιμο και γνωρίζω αρκετό κόσμο που έχει άριστα επίπεδα ασβέστιου χωρίς να πίνει γάλα... και είναι έντονη η υποψία ότι όλη η πρεμούρα γίνεται αποκλειστικά για το συμφέρον της βιομηχανίας του γάλακτος.) Υπάρχουν διάφορες "σχολές". Νομίζω ότι μια γενική παραδοχή είναι ότι η στείρωση δεν είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο (θα έλεγα πολλά και για το ηθικό σκέλος μιας τέτοιας παρέμβασης αλλά θα τρελαθούν ορισμένοι εδώ μέσα) αλλά το πιο συμβιβαστικό ανάμεσα στο well being του ζώου (πχ λιγότερη ταλαιπωρία "εκείνες" τις μέρες του χρόνου) και στην συνύπαρξή του με τον άνθρωπο. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από haris_216 1
mp123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, AtiX είπε και παγκόσμια ειρήνη... Αμην. Παιδια καλα τα ειπαμε. Ανταλλαξαμε αποψεις, καναμε εναν εποικοδομιτικο διαλογο με τις αντιθετες αποψεις του καθενος γιατι ετσι πρεπει να ειναι. Τωρα καθηστε να τα πειτε μονο οσοι εχετε τις ιδιες αποψεις. Ωραια μερα για καφε σημερα. Ευχομε να μην με κυνηγησει κανενα αδεσποτο γιατι στον πειραια εχουμε πολλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις