PaokToTheBone Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Χαιρετω το forum , τρυπησα το ψυγειο απο μια nzxt kraken x62. Tην πηγα στο συνεργειο της γειτονιας μου και μου κολλησε τις 2 τρυπες που ειχα κανει . Το θεμα ειναι οτι πρεπει να την ξαναγεμισω αλλα δεν εχω ιδεα με τι. Μπορειτε να μου προτεινετε υγρα? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, ορό WiFi (water for injection) μαζί με κάποιο σαν και αυτό https://www.e-shop.gr/mayhems-x1-concentrate-red-100ml-p-PER.815625. Το αραιώνεις σε αναλογία 1/5 περίπου, αν δνε κάνω λάθος. Για την αναλογία, θα γράφει λογικά πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Σε ευχαριστώ . Και την γεμιζω full ? Κενα αερος κτλ για την τρομπα? Υπαρχει καποια μεθοδος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Προσπαθείς να μην έχει καθολου αέρα. Συνήθως την βουτάς ολόκληρη. Αν δεν μπορείς, έχεις διάθεση, την πουλάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 H αληθεια ειναι οτι θα την κανω και θα καθεται , εχω noctua dh14 , prolima megahalems και μια true black. Αλλα αφου εγινε και μου εμεινε στα χερια και το κοστος να φτιαχτει ηταν μικρο , ειπα να την φτιαξω. Ποσο να πουλιεται , επισκευασμενη? Ειναι καινουρια , δεν δουλεψε ποτε , γιατι την τρυπησα οσο την περνουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Πρακτικά θα πουλήσεις σκέτο ψυγείο και μπλοκ/αντλία. Οι σωλήνες θέλουν άλλαγμα αφού θα γεμίσει από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 θεωρω οτι θα ιεναι δυκσολο να φυγει. Λες να μην ασχοληθω να την κανω και μετα ισως την βαλω στο pc της κρεβατοκαμαρας χωρις ανεμηστηρακια. θα ψυχει ενα 6500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, PaokToTheBone είπε θεωρω οτι θα ιεναι δυκσολο να φυγει. Λες να μην ασχοληθω να την κανω και μετα ισως την βαλω στο pc της κρεβατοκαμαρας χωρις ανεμηστηρακια. θα ψυχει ενα 6500. Εγώ θα έβαζα ένα tank σκέτο, μετά σωλήνες λογικά 13/10 θα παίρνει, με αυτούς τους σφικτήρες με βίδα, απο μαγαζί με υδραυλικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Καλημέρα , ζητώ συγγνώμη για το προηγούμενο μου μύνημα (το διαβάζω τώρα και δεν βγάζω ουτε εγώ άκρη.) Θα έβαζες εξτρα tank ενδιάμεσα απο το ψυγείο και την τρόμπα-μπλοκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Για νερο σε πρωτινό COOLANCE αλλα κανε οτι σε λεει ο Sheogorath!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, PaokToTheBone είπε Καλημέρα , ζητώ συγγνώμη για το προηγούμενο μου μύνημα (το διαβάζω τώρα και δεν βγάζω ουτε εγώ άκρη.) Θα έβαζες εξτρα tank ενδιάμεσα απο το ψυγείο και την τρόμπα-μπλοκ? Ναι, για να γεμίσει πιο εύκολα, και να μπορείς να βλέπεις ροή, να συμπληρώνεις κτλ κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα