Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την εχω βρει σε προσφορα στα 1500 ευρω αλλα το μονο που με φοβιζει ειναι ο κινδυνος για burn in. Την εχει κανενας απο εδω να μου πει γνωμη πανω σε αυτο το θεμα? Την θελω περισοοτερο για gaming και για netflix και ταινιες αλλα περισσοτερο για gaming.

https://www.skroutz.gr/s/11623823/LG-OLED55C7V.html

Δημοσ.

Είναι οριακά νωρίς για να δούμε εκτεταμένα φαινόμενα burn in στην b7. Θέλει περίπου 9με12 μήνες συνήθως για να αρχίσουν τα προβλήματα. Κάνε ένα search για burn in στην b6 και θα καταλάβεις. 

Το πρόβλημα που παρουσιάζει σε μεγάλο βαθμό η σειρά b7 εκτός του image retention είναι το vertical banding.Το vertical banding υπάρχει εξαρχής αλλά και εμφανίζεται και στην πορεία. Είναι και η μοναδική παθογένεια αλλά και η χειρότερη που κληρονομισαν οι oled από τις lcd σε θέμα uniformity. 

Κοίτα εδώ ένα τυχαίο  βίντεο με ένα παράδειγμα και διάβασε και σχόλια. 

Δημοσ.

Επομενως με βαση κ με αυτα που διαβαζω τρεναρω την αγορα τουλαχιστον μεχρι του χρονου να δω τι παιζει με τα νεα μοντελα oled κ αν δεν υπαρχει εμφανης βελτιωση τις διαγραφω τις oled.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/3/2018 στις 3:38 ΜΜ, Rebel21 είπε

Είναι οριακά νωρίς για να δούμε εκτεταμένα φαινόμενα burn in στην b7. Θέλει περίπου 9με12 μήνες συνήθως για να αρχίσουν τα προβλήματα. Κάνε ένα search για burn in στην b6 και θα καταλάβεις. 

Το πρόβλημα που παρουσιάζει σε μεγάλο βαθμό η σειρά b7 εκτός του image retention είναι το vertical banding.Το vertical banding υπάρχει εξαρχής αλλά και εμφανίζεται και στην πορεία. Είναι και η μοναδική παθογένεια αλλά και η χειρότερη που κληρονομισαν οι oled από τις lcd σε θέμα uniformity. 

Κοίτα εδώ ένα τυχαίο  βίντεο με ένα παράδειγμα και διάβασε και σχόλια. 

Συγνώμη αλλά αν είναι έτσι οι Oled τότε είναι για πέταμα. Αυτό είναι τυπικό δείγμα ή απλά είναι μια περίπτωση κακού πάνελ? Ξέρουμε αν η LG το αναγνωρίζει ως πρόβλημα ή σφυράει αδιάφορα?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλα εγω απογοητευτικα τελειως απο την b7. Την έχω λιγότερο απο 3 μήνες και απέκτησε μόνιμο logo star κάτω αριστερά από το shopping star που παρακολουθουσε η γυναίκα μου. Έχω μιλήσει με service και περιμένω να έρθει τεχνικος από το σπίτι να δω τι θα μου πει. Έχω κανει και 5-6 φορές τη λειτουργία που έχει για τα pixels μια διαδικασία που παίρνει 1 ώρα και δεν άλλαξε τπτ. 

Δημοσ.

να λες δεν θα δωσω λιγα θα κανω επενδυση σε μια τβ για 5 και χρονια.και να σου κανει τετοια πραγματα.

καψιμο η εταιρια και hisense

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...