Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα λάπτοπ hp pavilion είναι παλιό.να κάνω μια ερώτηση αρχικά και μετά περισσότερα.παω να το ανοίξω κάνει θόρυβο που κάνει το ανεμιστηρακι και με το που πάει να ανάψει σβήνει κατευθείαν.τι μπορεί να έχει γινει

Δημοσ.

Το πιο πιθανόν είναι να θέλει εσωτερικό καθαρισμό και αλλαγή πάστας επεξεργαστή. Να απευθυνθείς σε κάποιο τεχνικό H/Y

Δημοσ.

κοίτα βασικά μου το έδωσαν είχε πρόβλημα με την οθόνη δεν έδειχνε τίποτα ενώ το λάπτοπ λειτουργούσε.είχε θέμα με την κάρτα γραφικών.το άνοιξα κανονικά και ήθελα να δωκιμασω την πατέντα που κάνουν που θερμένεις την κάρτα γραφικων με πιστολακι και ίσωσ γινοταν κάτι.γτ το έχω δοκιμασει σε δκό μου λάπτοπ και δουλεψε για χρόνια.απλα οταν το έκανα και μετα οταν το συναρμολόγησα ξανά έκανε αυτο που σου είπα.λεσ να εγινε τιποτε αλλο να πειραχτηκε κατι η απλα θελει καθαρισμο ολο και κανει αυτο.εχει να καθαριστει και ποσα χρονια.

Δημοσ.

Προφανώς φαντάζομαι ξέρεις ότι το πιστολάκι πιο πιθανό είναι να κάνει ζημιά παρά να σου λύσει το πρόβλημα. Όταν το χρησιμοποίησες, έβγαλες την κάρτα από την μητρική, ή πάνω στην μητρική το έκανες;

Δημοσ.

Όχι επάνω στο λάπτοπ κανονικά.αλλα για πολύ λίγο γτ το έχω ξανακάνει και δούλεψε.ηθελα να το δοκιμάσω αλλά δεν.ξερεις τι μπορεί να επηρεασε ίσως.να κάηκε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...