alexmant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα έχω ένα λάπτοπ hp pavilion είναι παλιό.να κάνω μια ερώτηση αρχικά και μετά περισσότερα.παω να το ανοίξω κάνει θόρυβο που κάνει το ανεμιστηρακι και με το που πάει να ανάψει σβήνει κατευθείαν.τι μπορεί να έχει γινει
meletis_m Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Το πιο πιθανόν είναι να θέλει εσωτερικό καθαρισμό και αλλαγή πάστας επεξεργαστή. Να απευθυνθείς σε κάποιο τεχνικό H/Y
alexmant Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 κοίτα βασικά μου το έδωσαν είχε πρόβλημα με την οθόνη δεν έδειχνε τίποτα ενώ το λάπτοπ λειτουργούσε.είχε θέμα με την κάρτα γραφικών.το άνοιξα κανονικά και ήθελα να δωκιμασω την πατέντα που κάνουν που θερμένεις την κάρτα γραφικων με πιστολακι και ίσωσ γινοταν κάτι.γτ το έχω δοκιμασει σε δκό μου λάπτοπ και δουλεψε για χρόνια.απλα οταν το έκανα και μετα οταν το συναρμολόγησα ξανά έκανε αυτο που σου είπα.λεσ να εγινε τιποτε αλλο να πειραχτηκε κατι η απλα θελει καθαρισμο ολο και κανει αυτο.εχει να καθαριστει και ποσα χρονια.
Tsamjunior Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Προφανώς φαντάζομαι ξέρεις ότι το πιστολάκι πιο πιθανό είναι να κάνει ζημιά παρά να σου λύσει το πρόβλημα. Όταν το χρησιμοποίησες, έβγαλες την κάρτα από την μητρική, ή πάνω στην μητρική το έκανες;
alexmant Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Όχι επάνω στο λάπτοπ κανονικά.αλλα για πολύ λίγο γτ το έχω ξανακάνει και δούλεψε.ηθελα να το δοκιμάσω αλλά δεν.ξερεις τι μπορεί να επηρεασε ίσως.να κάηκε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα