bill2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα έχω το άνω λαπτοπ ενω σαν επιδοσεις και γενικα σαν λαπτοπ ειναι αριστο έχω θέμα software με τον ήχο πολλές φορες όταν ξεκινάει στο ηχείο βγάζει ένα κοκκινο χ αν πατήσω πάνω κάνει εντοπισμό προβλημάτων αλλά το ξαναπαρουσιάζει στην επόμενη η στη μεθεπόμενη εκκίνηση του υπολογιστή. έκανα αλλαγή driver, επαναφορά,format, την ώρα που βγάζει αυτό έλεξα αν έχω ήχο έχω, μίλησα με τη lenovo αλλά τπτ έχω windows 10 home . Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από bill2015
Maverickj13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Είναι θέμα των Windows. Κάποιο κόλλημα έχουν φάει αφού είσαι ικανοποιημένος με το μηχάνημα και έχεις ήχο απλά περίμενε να γίνει κάποιο Windows Update
Agmourk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 On 3/23/2018 at 4:00 PM, bill2015 said: καλησπέρα έχω το άνω λαπτοπ ενω σαν επιδοσεις και γενικα σαν λαπτοπ ειναι αριστο έχω θέμα software με τον ήχο πολλές φορες όταν ξεκινάει στο ηχείο βγάζει ένα κοκκινο χ αν πατήσω πάνω κάνει εντοπισμό προβλημάτων αλλά το ξαναπαρουσιάζει στην επόμενη η στη μεθεπόμενη εκκίνηση του υπολογιστή. έκανα αλλαγή driver, επαναφορά,format, την ώρα που βγάζει αυτό έλεξα αν έχω ήχο έχω, μίλησα με τη lenovo αλλά τπτ έχω windows 10 home . Κάνε format από image της Microsoft. Εάν έκανες απλά επαναφορά πολύ πιθανό να στο κάνει πάλι. Εάν στο κάνει και μετά το format, τότε ψάξε να βάλεις κάποιον driver από τον κατασκευαστή της κάρτας (όχι την Lenovo) αφού πρώτα απενεργοποιήσεις την ψηφιακή υπογραφή των drivers. Είναι λίγο long shot σαν λύση, αλλά δεν αποκλείεται.
bill2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Έχω κάνει format ok θα το ψαξω με τους drivers ευχασιστω
bill2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δοκίμασα πάλι τα ίδια δεν στρώνει Σε φιλο μου που έχει το ιδιο λαπτοπ το έστειλε με το ίδιο πρόβλημα για επισκευή δεν έγινε τπτ πάλι τα ιδια του κάνει
Agmourk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 2 hours ago, bill2015 said: Δοκίμασα πάλι τα ίδια δεν στρώνει Σε φιλο μου που έχει το ιδιο λαπτοπ το έστειλε με το ίδιο πρόβλημα για επισκευή δεν έγινε τπτ πάλι τα ιδια του κάνει Αν δεν του κάνανε κάτι στην Lenovo, τότε περιμένεις για update από Microsoft ή Lenovo Vantage. Εκτός και αν βρείς κάποιον driver που να δουλεύει και να κόψεις κάπως την αναβάθμιση σε αυτό από τα Windows. Κάπως γίνεται, κάπου το είχα δεί (για κάρτα γραφικών σε HP έψαχνα) αλλά δεν θυμάμαι για να σε βοηθήσω περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα