Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα πριν ένα χρόνο αγόρασα ένα πληκτρολόγιο μηχανικό δούλευε κανονικά όλο τον καιρό μέχρι που μια στιγμή δεν ξέρω γιατί πάταγα το {g} και δεν δούλευε τι στα ελληνικά τι αγγλικά τι κεφάλαια τι μικρά τίποτα δουλεύει μόνο όταν βάζω κωδικό διαχειριστή(που το έχει το g μέσα μετά τπτ νεκρό) . Αλλάζω θύρα στο πληκτρολόγιο και το βάζω σε άλλη (USB) τίποτα το στέλνω για εγγύηση μας παίρνουν τηλέφωνο και μας λένε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι το δοκίμασαν σε 3 υπολογιστές και δουλεύει κανονικά. Αλλάζω πληκτρολόγιο βάζω άλλο καινούργιο πάλι τα ίδια το βάζω σε άλλη θύρα μήπως έχει χαλάσει η θύρα τίποτα πάλι το δοκιμάζω σε άλλο υπολογιστή δουλεύει κανονικά. Αλλάζω χρήστη δουλεύει κανονικά το καινούργιο(στο παλιό δεν σκεφτηκα να το κάνω αυτό) δοκιμάζω ασύγχρονα πλήκτρα (αν λέγονται έτσι) τίποτα πάλι και επειδή στο γκουγκλ δεν μου βγάζει κάτι άλλο μήπως έχετε εσείς καμία ιδέα γιατί εγώ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δοκίμασε να το καταργήσεις από τη διαχείριση εργασιών και κάνε επανεκκίνηση γα να το ξαναστήσει μόνο του.

ΕΠίσης, έλεγξε μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο και έχεις ορίσει να κάνει κάτι με το g, π.χ. να παίρνει screenshots.

Τέλος, αν έχει κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης κάντο απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση.

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο. Από την διαχείριση συσκευών θα βρεις το πληκτρολόγιο και θα το καταργήσεις. Θα κάνεις επανεκκίνηση για να το βρει ξανά μόνο τυ. Αν έχει πρόγραμμα διαχείρισης που το εγκατέστησες έξτρα κάντο απεγκατάσταση κι αυτό.

Δημοσ.

Για πες;;;

55 λεπτά πριν, Makis_01 είπε

Αδερφέ είσαι τεράστιος

Αυτό το λες κυριολεκτικά ή μεταφορικά; Δεν πιστεύω να με βλέπεις από την κάμερα; :) :) :)

Δημοσ.

Είχα το gaming app της msi και είχα βάλει να ξεκινάει με τα Windows και είχα βάλει σαν συντόμευση το g Ευχαριστώ πολύ

Όχι ρρε μεταφορικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...