Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά προσπαθώ να πάρω ιντερνετ απο δίπλα που ειναι μια υπηρεσία και ξέρω τον κωδικό τους. Το τσέκαρα με το κινητό κιόλας. Το θέμα ειναι πως με την Μ2 , ενω "πιανω¨το σημα τους, δεν ξέρω παρακάτω.

Αυτές ειναι οι ρυθμίσεις μου, τι λάθος έχω κάνει? Όλα αυτα το 192.168.1.20

1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

5.PNG

6.PNG

Επεξ/σία από petros_samurai
Δημοσ.

To προβλημα ειναι πως κανω κατι λάθος και δεν συνδέομαι, οπως βλέπεις στην εικόνα μου εμφανιζει αυτο το σηματακι πως κατι δεν παει καλά.

Capture.PNG

Δημοσ.

Ο dhcp πρέπει να είναι απενεργοποιημένος, ιπ θα πάρεις από το απέναντι wifi, μπλόκαρε και ξενπλόκαρε την κάρτα δικτύου και κανε και ένα reboot

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βοηθηστε ρε , μην σας κανω βουντου :)

edit τωρα το ειδα το μηνυμα σου Νικο, θα το κανω αντε να δουμε γιατι μου εχει φαει την  ψυχη ...

Επεξ/σία από petros_samurai
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που είδατε ότι έχει γίνει ασύρματη σύνδεση της Airgrid με την άλλη θέση; Ίσα-ίσα που στην 1η εικόνα δείχνει ότι δεν υπάρχει σύνδεση.

Επεξ/σία από jkoukos
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, jkoukos είπε

Που είδατε ότι έχει γίνει ασύρματη σύνδεση της Airgrid με την άλλη θέση; Ίσα-ίσα που στην 1η εικόνα δείχνει ότι δεν υπάρχει σύνδεση.

Κάποια λύση??

Δημοσ.

Ραντομιές έχω κάνει, έχω αλλάξει τόσο πολλές φόρες τις ρυθμίσεις που ούτε θυμάμαι. Δεν έχω ιδέα απο δίκτυα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? 

Δημοσ.

Φίλε μου δεν ξέρεις από δίκτυα και έμπλεξες με Ubiquity; Οι ραντομιές δεν πιάνουν στα ρούτερ και γενικότερα στα δίκτυα!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ήξερα, δεν ρώταγα? Το έχω χιλιομετανιώσει λέμε. Μπορεί να βοηθήσει κανεις έστω τηλεφωνικά? Θα πληρώσω ρε παιδία.

Δημοσ.

Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του βίντεο, ώστε να παίξει ως Router. Ελπίζω να γνωρίζεις πως θα αλλάζεις την ΙΡ του υπολογιστή σου για να έχεις πρόσβαση στο ΑΡ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...