Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι να πάρω ένα τάμπλετ αρκετά καλό από εξωτερικό αλλά έχει android 4.4.2 android. Θα μπορώ να βάλω την εφαρμογή του facebook messenger και viper? Καθαρά μόνο για το αντροιντ αν την σηκώνει γιατί κατά τα άλλα το τάμπλετ έχει 1.5 γιγα dual core και 1 giga ram...

Δημοσ.

Χαχα το καταραμένο λεξικό φταίει... Viber...άρα να μην το πάρω ε? Θα αργεί υπερβολικά με 512mb. Για να δουλέψει σχετικά καλα δηλαδή θέλει 2γιγα και πάνω? Δεν θέλω το lite γιατί δεν έχει όλες τις λειτουργίες που θέλω και με βολεύουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ μαλακία το να πάρεις κάτι που θα έχει λιγότερο από 3gb ram αυτή την εποχή :)

Όποια και να είναι η χρήση που θα του κάνεις.. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, stavros34 είπε

Χαχα το καταραμένο λεξικό φταίει... Viber...άρα να μην το πάρω ε? Θα αργεί υπερβολικά με 512mb. Για να δουλέψει σχετικά καλα δηλαδή θέλει 2γιγα και πάνω? Δεν θέλω το lite γιατί δεν έχει όλες τις λειτουργίες που θέλω και με βολεύουν...

Ναι 2gb είναι το βασικό.

Πες περισσότερες πληροφορίες για το τι ψάχνεις.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Ειναι για την μητέρα ενός φίλου και είπα να την βρω κανένα μεταχειρισμένο γιατί το θέλει για fb και internet μόνο να σερφαρει...δεν πρόκειται να παίξει κανένα παιχνίδι ούτε να δει καμιά ταινία σε hd. Και επειδή το ποσό δεν είναι μεγάλο γι'αυτό είπε να βρει κάποιο μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση. Γιατί καινούργιο απλά πρέπει να δώσει τουλάχιστον 130+ για κάποιο αξιόλογο που να μπορεί να σηκώσει μόνο το fb.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavros34 είπε

Ειναι για την μητέρα ενός φίλου και είπα να την βρω κανένα μεταχειρισμένο γιατί το θέλει για fb και internet μόνο να σερφαρει...δεν πρόκειται να παίξει κανένα παιχνίδι ούτε να δει καμιά ταινία σε hd. Και επειδή το ποσό δεν είναι μεγάλο γι'αυτό είπε να βρει κάποιο μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση. Γιατί καινούργιο απλά πρέπει να δώσει τουλάχιστον 130+ για κάποιο αξιόλογο που να μπορεί να σηκώσει μόνο το fb.

Δηλαδή με 100€ ...

https://m.banggood.com/New-Version-Teclast-98-4G-32G-MediaTeK-MT6753-Octa-Core-10_1-Inch-Android-6_0-Tablet-PC-p-1185439.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB

Δημοσ.

Δεν έχω ξανααγορασει από banggood και δεν ξέρω γενικά τι παίζει...έψαχνα εδώ Ελλάδα κάτι. Μόνο από eBay είχα ψωνίσει. Δεν ξέρω τι παίζει από τελωνείο και τέτοια...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stavros34 είπε

Δεν έχω ξανααγορασει από banggood και δεν ξέρω γενικά τι παίζει...έψαχνα εδώ Ελλάδα κάτι. Μόνο από eBay είχα ψωνίσει. Δεν ξέρω τι παίζει από τελωνείο και τέτοια...

Στο banggood δεν έχει τελωνείο , γι'αυτό σου το έδωσα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/3/2018 στις 1:21 ΜΜ, saruman123 είπε

Στο banggood δεν έχει τελωνείο , γι'αυτό σου το έδωσα.

Δηλαδη οτι και να ψωνισουμε απο εκει δεν περναει τελωνειο; Εισαι σιγουρος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Priority direct mail  νομίζω επιλέγεις 

Σύμφωνα με άλλο μέλος αυτή η μέθοδος είναι 100% σίγουρη

Όλες οι άλλες περνάνε τελωνείο *σύμφωνα με άλλο μέλος *

Επεξ/σία από _Στεργιος_
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Είμαι σίγουρος με βάση πάντα όσοι έχουν αγοράσει από εκεί(και δεν είναι και λίγοι)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...