Προς το περιεχόμενο

honor 7x vs honor 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα που εχουν πανω κατω την ιδια τιμη. Με ενδιαφερει αρκετα η καμερα και η φωτογραφια. Αν υπαρχει κατι αλλο στην αγορα σε αυτα τα λεφτα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.

Δημοσ.

Σαφώς το honor 8 έχει καλύτερη κάμερα,αλλά είναι του 2016 και δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση (μένει στην 7).

Επίσης αν θες να κοιτάξεις από 250-300€ αλλά από έξω με καλή κάμερα θα δεις το Xiaomi mi note 3 ,που είναι το κορυφαίο στην μεσαία κατηγορία.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Σαφώς το honor 8 έχει καλύτερη κάμερα,αλλά είναι του 2016 και δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση (μένει στην 7).

Επίσης αν θες να κοιτάξεις από 250-300€ αλλά από έξω με καλή κάμερα θα δεις το Xiaomi mi note 3 ,που είναι το κορυφαίο στην μεσαία κατηγορία.

Δεν εχω σκοπο να κανω αναβαθμισεις... σκεψου οτι τωρα εχω ενα lgg2 που δεν το εκανα ποτε αναβαθμιση κ παει μια χαρα.. το honor 8 δεν θα μου βγαλει 2~3 χρονια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το 7x.παρτο δεν θα χασεις μια χαρα ειναι. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Δυο κινητά της ιδιας εταιρίας που το ενα κανει 190 και το αλλο 290. Τι συγκρίνουμε;

Θα έπαιρνα το 7x για το design,  την τιμή  αλλα και γιατί θα παρει αναβάθμιση (όταν το mate 10 lite δεν παίρνει  😂😂😂). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...