jp77s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καλημέρα στο φόρουμ. Γνωρίζεις κάποιος φίλος κάποιο μη ρουταρισένο tvbox που επιβεβαιωμένα μπορεί να τρέξει Nova go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Αν έχεις ρουταρισμενο υπάρχει τρόπος να το ξερουταρης και να παίζει κανονικά nova go. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω διαβάσει σχετικό οδηγό doctor and... αλλά έχω βάσιμες αμφιβολίες για τα όσα υποστηρίζει το άρθρο αφού σε άλλα φόρουμ έχω διαβάσει οτι τόσο το no@a όσο και το Κοτε tv, βλέπουν "απομηνάρια του su" στους φακέλους τους συστήματος και αναγνωρίζουν την συσκευή ως rootαρισμένη. Για τον ανωτέρω λόγο ψάχνω συσκευή που να έρχεται με stock firmaware αρουτάριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Εκτός του doctor λένε και άλλους τρόπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα