geotrian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 καλημέρα, απο την εμπειρια καποιου για ασυρματο φορτιστη ποιον εχετε να προτεινετε?
kostasrodos29 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Εγώ έχω τον Αnker πολύ καλός αλλά το φορτίζω με τον γνήσιο όχι με τον δικό της . Αν παραγγείλεις αυτόν παράγγειλε μόνο του χωρίς τον φορτιστή . Τον βρίσκεις στο Amazon στα 20E περίπου και σου έρχεται σε καμία εβδομάδα το πολύ .
geotrian Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 εγω σε spigen ελεγα να καταληξω και λεω μηπως εχει να μου το προτεινει καποιος...
kostasrodos29 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δεν έχω ακούσει σχόλια γι αυτόν . Σαν εταιρεία είναι πολύ δυνατή όμως γενικά και την εμπιστεύομαι .
vb23 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά δεν ξέρω κατά ποσό αξίζει να φορτίζεις “ασύρματα” την συσκευή με αυτά που διαβάζω. Οι περισσότεροι γράφουν ότι θέλει αρκετά περισσότερο χρόνο σε σχέση με το να το βάλεις απλά στο καλώδιο, και το βασικότερο είναι που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την συσκευή κατά την διάρκεια φόρτισης, αντίθετα με το καλώδιο κανείς ότι θέλεις.
thodoris20s Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 26/3/2018 στις 9:13 ΠΜ, vb23 είπε Ρε παιδιά δεν ξέρω κατά ποσό αξίζει να φορτίζεις “ασύρματα” την συσκευή με αυτά που διαβάζω. Οι περισσότεροι γράφουν ότι θέλει αρκετά περισσότερο χρόνο σε σχέση με το να το βάλεις απλά στο καλώδιο, και το βασικότερο είναι που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την συσκευή κατά την διάρκεια φόρτισης, αντίθετα με το καλώδιο κανείς ότι θέλεις. Σίγουρα το καλώδιο έχει και τα θετικά του, αλλά για πολλούς είναι ευκολία. Βάζεις σε 2-3 σημεία στο σπίτι ασύρματους και το αφήνεις το κινητό εκεί όταν δεν το χρησιμοποιείς, και όποτε και να το πάρεις έχεις μπαταρία. Εγώ έτσι το σκέφτομαι. Και εγώ είμαι στην διαδικασία που ψάχνω για ασύρματους φορτιστές και μάλλον θα καταλήξω σε αυτούς από ΙΚΕΑ γιατί είναι φθηνοί, αξιόπιστοι και ταιριάζουν με πολλά έπιπλα. Έχουν και κόλπα για DIY. Το αρνητικό τους είναι ότι φορτίζουν αργά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα