CommandoR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Γεια σας. Αντιμετωπίζω (σαν αρχάριος που είμαι) το εξής πρόβλημα: Έχω τραβήξει με την κάμερα μου (SONY DCR-TRV240E) ένα βίντεο περίπου μία ώρα σε διάρκεια. Το βίντεο μέσω fireware θύρας το έχω μεταφέρει στον υπολογιστή και με το Pinnacle Studio (ver. 7.15) το έχω επεξεργαστεί. Το μέγεθος του βίντεο (επεξεργασμένο) είναι περίπου 12 Gb (και μορφής αvi). Και εδώ είναι το πρόβλημα . Το Pinnacle Studio στην επιλογή που έχει για δημιουργία DVD, δεν σου δίνει κάποιες επιλογές συμπιέσεως, με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα DVD μεγέθους γύρω στο 1 GB το οποία χάνει πάρα πολύ σε ποιότητα σε σχέση με το αρχικό. Με δεδομένο ότι έχω στην διάθεση μου στο DVD-R 4.7 GB, πως μπορώ να δημιουργήσω ένα DVD στο οποίο να εκμεταλευτώ όλο το χώρο του άγραφου δίσκου και να παίζει σε κοινά DVD player?
adams Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Θα ελεγα να αναβαθμισεις το pinnacle studio σε καποια νεα εκδοση (8,xx) ή να δοκιμασεις το ulead dvd movie factory (προσφατα βγηκε ver 3)
chris___ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Καταρχάς έλεγξε αν μπορείς μέσω της firewire να περνάς το video σε φορματ mpeg2 pal 720*576.Αυτή είναι η μορφή αρχείου που δημιουργεί τα dvd.Aν όχι χρειάζεσαι πρώτα ένα πρόγραμμα που θα μετατρέπει τα avi αρχεία σε Mpeg2. Πολύ καλό πρόγραμμα είναι το tmpgenc plus που θα βρεις στο http://www.pegasys-inc.com/.Μετά με ένα dvd authoring software όπως το ulead dvd movie factory ή το tmpgenc dvd author θα φτιάξεις το dvd και τα μενού του και είσαι έτοιμος να το περάσεις στο dvd r.
angelos0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 mia kai milaw me omoipa8h kai to post mou den exei apanth8ei mia kai hr8e ws moved apo allh perioxh rei3te tou mia matia http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=373338 skeftomai sobara na egkataleispw to pinnacle alla ti na balw pou na mou dienei polla kolpakia sto montaz?
kassapis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 afiste ta erasitexnika kai pigente se pio epagkelmatika ergalia, adobe Premiere 7.0 ! korifeo.
angelos0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 an eixa wra na asxolh8w....8a phgaina...gia thn wra ta 2paidika" progs einai auta mou mou tairiazoun.... ektos an ftia3eis ebook
chris___ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 afiste ta erasitexnika kai pigente se pio epagkelmatika ergalia' date=' adobe Premiere 7.0 !korifeo. [/quote'] θα συμφωνήσω μαζί σου.Εγώ χρησιμοποιώ το premiere 4.2 το οποίο το βρίσκω πολύ πιο εύχρηστο από το 7 και για πολλά κόλπα το ulead media studio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.