Appleiphonemaster Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Κάτσε ρε φίλε όλα αυτό από το ΚΕΑ δεν είναι ;
webparts Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στις 23/3/2018 στις 2:00 ΜΜ, Helionar είπε μέχρι 30 Απριλίου Μαρτη δεν εχουμε? Δλδ αν κοψω το ταμειο τον Απριλη θα μου παρουν πισω οτι πηρα παραπανω; 3 ώρες πριν, Appleiphonemaster είπε εφόσον παίρνεις ΚΕΑ εννοείται Κεα και ταμειο ανεργιας νομιζω δεν. Οποτε χωρις ταμειο δωρο δεν. 2 ώρες πριν, Appleiphonemaster είπε Κάτσε ρε φίλε όλα αυτό από το ΚΕΑ δεν είναι ; Μαζι με επιδομα ανεργειας.
Appleiphonemaster Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Επίδομα ανεργίας δίνουν άμα κανείς κάποια αίτηση ?
logistoulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/3/2018 στις 10:41 ΠΜ, phanispal είπε Εν τω μεταξύ η πρόταση « ενώ χορηγείται ολόκληρο μόνο όταν οι επιδοτούμενοι εφόσον έχουν επιδοτηθεί για όλο το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου» δε βγάζει νόημα συντακτικά. ακούγεται παράδοξο αυτό με το δώρο πάσχα, ειδικά όταν το πάσχα είναι νωρίς όπως φέτος γιατί αν έπεφτε 20 του μήνα ας πούμε θα είχε περισσότερο νόημα αλλά έτσι πάει για το πάσχα μετράει από 01/01-30/04 και για των χριστουγέννων από 01/05-31/12 ώστε να το πάρεις ολόκληρο κι εγώ δηλαδή όταν υπολόγισα τα δώρα πάσχα για φέτος υπολόγισα πρώτα τη μισθοδοσία του απριλίου για να βγει ολόκληρο το ποσό, έχοντας καλή πίστη ότι θα μείνουν και τον απρίλιo αν κάποιος μου έλεγε εγκαίρως ότι θα παραιτηθεί στις τάδε απριλίου (ή ότι ήθελε να τον απολύσει ο αφεντικός του) θα μπορούσα να υπολογίσω ακριβή αναλογία, αλλά μην ξέροντας το υπολογίζεις όλο σαν να είναι να συνεχιστεί η σχέση και τον απρίλιο και άμα φύγει έφυγε ή στην τελίκη παίζεις και κάνα συμψηφισμό άμα έχεις να κάνεις με τσιφούτηδες όταν είναι να πληρώσεις τα υπόλοιπα (άδειες πχ) αν κάποιος βρει δουλειά μέσα στον απρίλη δεν ξέρω αν θα του ζητήσει πίσω χρήματα ο οαεδ (ένας απλός εργοδότης δε νομίζω, οι περισσότεροι δεν ξέρουν πώς προκύπτει το ποσό ούτε ασχολούνται ιδιαίτερα), αλλά ο οαεδ σε διάφορες περιπτώσεις συμψηφίζει πράγματα.. πχ ξέρω περίπτωση που πέρασε από επίσχεση σε κανονική ανεργία και του αφαίρεσε στη συνέχεια ποσό της επιδότησης επειδή του είχε καταβάλλει επίσχεση πριν πάει τα χαρτιά με την τελική απόλυση οποτέ δεν ξέρω αν σε μελλοντική επιδότηση θα το έβλεπε κανείς και θα το συμψήφιζε.. αν και λίγο χλωμό μου ακούγεται.. εδώ δεν πάει να ζητήσει λεφτά πίσω για άλλα και άλλα που είναι χοντρά ποσά Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από logistoulis
Andydim Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Στην περίπτωση που λαμβάνεις ταμείο ανεργίας αλλά προσληφθείς πριν το Πάσχα τι γίνεται? Ήμουν στο ταμείο από τον Νοέμβριο και το σταμάτησαν σήμερα, 04/04/19 λόγω πρόσληψης. To δώρο Πάσχα θα δοθεί σε 2 περίπου εβδομάδες. Παίρνω αναλογία του δώρου ή καθόλου? Δεν είναι σαφές στο site του ΟΑΕΔ και στην τελευταία μου παρουσία στον ΑΟΕΔ, ρώτησα 3 διαφορετικούς υπαλλήλους για να πάρω τρεις διαφορετικές απαντήσεις!🙄
chsam Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Andydim είπε Στην περίπτωση που λαμβάνεις ταμείο ανεργίας αλλά προσληφθείς πριν το Πάσχα τι γίνεται? Ήμουν στο ταμείο από τον Νοέμβριο και το σταμάτησαν σήμερα, 04/04/19 λόγω πρόσληψης. To δώρο Πάσχα θα δοθεί σε 2 περίπου εβδομάδες. Παίρνω αναλογία του δώρου ή καθόλου? Δεν είναι σαφές στο site του ΟΑΕΔ και στην τελευταία μου παρουσία στον ΑΟΕΔ, ρώτησα 3 διαφορετικούς υπαλλήλους για να πάρω τρεις διαφορετικές απαντήσεις!🙄 αναλογία 1
eidikos33 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Andydim είπε Στην περίπτωση που λαμβάνεις ταμείο ανεργίας αλλά προσληφθείς πριν το Πάσχα τι γίνεται? Ήμουν στο ταμείο από τον Νοέμβριο και το σταμάτησαν σήμερα, 04/04/19 λόγω πρόσληψης. To δώρο Πάσχα θα δοθεί σε 2 περίπου εβδομάδες. Παίρνω αναλογία του δώρου ή καθόλου? Δεν είναι σαφές στο site του ΟΑΕΔ και στην τελευταία μου παρουσία στον ΑΟΕΔ, ρώτησα 3 διαφορετικούς υπαλλήλους για να πάρω τρεις διαφορετικές απαντήσεις!🙄 Τωρα που το σταματησες εκανες κατι εσυ η στο εκοψαν απο μονοι τους? Τους ενημερωσες οτι θα ξεκινησεις εργασια? 9 ημερομισθια θα παρει δωρο πασχα αντι για 12,5 που θα ηταν αν ησουν απο 1-1-19 εως 31-4-19 στο ταμειο 1
Andydim Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Τωρα που το σταματησες εκανες κατι εσυ η στο εκοψαν απο μονοι τους? Τους ενημερωσες οτι θα ξεκινησεις εργασια? 9 ημερομισθια θα παρει δωρο πασχα αντι για 12,5 που θα ηταν αν ησουν απο 1-1-19 εως 31-4-19 στο ταμειο Τους πήρα τηλέφωνο την ημέρα της πρόσληψης (03/04) και κατά κάποιο τρόπο με μάλωσαν γιατί μέχρι να φανεί η πρόσληψη στο ΣΕΠΕ δε το βλέπουν και μου είπαν σε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον να παίρνω λίγες μέρες αφού έχω ξεκινήσει την εργασία. Τους ρώτησα αν πρέπει να τους ξανακαλέσω (να τους το υπενθυμίσω και μου είπαν όχι, ότι θα το δουν μόνοι τους). Την επομένη είχε εμφανιστεί το μήνυμα "Αναστολή επιδότησης".
eidikos33 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Andydim είπε Τους πήρα τηλέφωνο την ημέρα της πρόσληψης (03/04) και κατά κάποιο τρόπο με μάλωσαν γιατί μέχρι να φανεί η πρόσληψη στο ΣΕΠΕ δε το βλέπουν και μου είπαν σε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον να παίρνω λίγες μέρες αφού έχω ξεκινήσει την εργασία. Τους ρώτησα αν πρέπει να τους ξανακαλέσω (να τους το υπενθυμίσω και μου είπαν όχι, ότι θα το δουν μόνοι τους). Την επομένη είχε εμφανιστεί το μήνυμα "Αναστολή επιδότησης". Πόσο διάστημα σου έχει μείνει ακόμα ταμείο? Εγώ θα ξεκινήσω στις 15 του μήνα αλλά έχω παρουσία στις 12 του μήνα πρέπει να πάω? Ο μήνας του ταμείο γενικά είναι από 12 έως 11 του επόμενου
Mariaath Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, από τον Ιανουάριο παίρνω επίδομα ανεργίας.. Το επίδομα καταβάλλεται πάντα τη Δευτέρα κι όχι την Παρασκευή.. Κι ο λόγος ειναι οτι όταν πήγα χαρτιά κλπ για να ξεκινήσω ρωτήσα την υπάλληλο ποια τράπεζα θα με εξυπηρετεί και μου απάντησε πως όλες είναι το ίδιο.. Δεν μου είπε πως με τη eurobank που έχω εγώ θα τα παίρνω πάντα 3 μέρες μετά.. Κι αν πέφτει και καμιά αργία.. Ίσως και τέσσερις.. Έτσι λοιπόν το δώρο του Πάσχα κ το επίδομα δείχνουν να έχουν πιστωθει από την Πέμπτη όπως ανακοίνωσαν... Αλλά εγώ ακόμα τίποτα.. Και πολύ φοβάμαι ότι πάω για μεγάλη Τρίτη καθώς μεσολαβεί το Πάσχα των καθολικών... Υπάρχει άραγε περίπτωση να μου δώσουν βεβαίωση να ανοίξω έναν λογαριασμό στην εθνική τράπεζα.. Ώστε να πληρώνομαι από εκεί;
chsam Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Mariaath είπε Υπάρχει άραγε περίπτωση να μου δώσουν βεβαίωση να ανοίξω έναν λογαριασμό στην εθνική τράπεζα.. Ώστε να πληρώνομαι από εκεί; Τι βεβαιωση να σου δωσει και ποιος, ο οαεδ; Ανοιξε λογαριασμο εθνικης (πιστευω οτι ανοιγουν νεους) κ πηγαινε το iban εθνικης στον οαεδ.Δεν πιστευω να μη μπορουν να στον αλλαξουν. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από chsam
Mariaath Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Για να ανοίξεις σημερα λογαριασμό θα πρέπει να έχεις βεβαιωση εργοδότη.. Ή στην προκειμένη φάση βεβαίωση από τον οαεδ..οτι θέλω να ανοίξω λογαριασμό για να παίρνω το επίδομα.. Από όσο ξέρω.. Θα πάω να ρωτήσω... Ελπίζω να γίνεται.. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα