Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το Huawei P8 και σκέφτομαι να το πουλήσω για να πάρω κάτι άλλο. Είμαι ανάμεσα στο Huawei p10 lite στα 230 ευρώ και στο huawei p9 το οποίο είναι πιο παλιό στα 290. Από επιδώσεις τι νομίζετε ότι είναι καλύτερα; Σίγουρα το P9 είναι ανώτερο αλλά είναι μοντέλο του 2016 και 60 ευρώ πιο ακριβό, δεν ξέρω αν έχει τόση μεγάλη διαφορά με το p10 lite ώστε να αξίζει να δώσω κοντά στα 300 ευρώ.

Δημοσ.

Είμαι και εγώ σε φάση αγοράς τώρα καινούργιου huawei και εχω και εγώ p8  και θα το πουλήσω Επίσης. Γνώμη επειδή το ψάχνω λίγο, μια που το μπάτζετ σου είναι πιο συγκεκριμένο απο το δικό μου (ψάχνω κινητό απο 250 εως 430 αλλά θέλω να είναι SUPER VFM) να δεις το mate 10 lite στα 260 ευρώ που είναι και ολοκαίνουριο, Προσωπικά για μέχρι 300 θα έπαιρνα αυτό.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, iced07 είπε

Είμαι και εγώ σε φάση αγοράς τώρα καινούργιου huawei και εχω και εγώ p8  και θα το πουλήσω Επίσης. Γνώμη επειδή το ψάχνω λίγο, μια που το μπάτζετ σου είναι πιο συγκεκριμένο απο το δικό μου (ψάχνω κινητό απο 250 εως 430 αλλά θέλω να είναι SUPER VFM) να δεις το mate 10 lite στα 260 ευρώ που είναι και ολοκαίνουριο, Προσωπικά για μέχρι 300 θα έπαιρνα αυτό.

Ναι είναι αρκετά καλό, αλλά κολλάω λίγο στο μέγεθος της οθόνης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει μικρότερα bezel οπότε το μετριάζει λίγο, πήγα και το είδα προχθές στον κοτσοβολο. Kia εγώ λογικα θα ανέβω στα 5,7 μιας και προηγείται στις προτιμήσεις μου το honor 8 pro

Επίσης το honor 7x (huawei και αυτό) στα 255 που είναι το ίδιο με το mate 10 lite πολύ value.

#Το p9 αυτή την περίοδο σε αυτά τα λεφτά το παίρνεις μόνο αν εχεις κόλλημα να έχεις κάποιο flagship όπως ήταν το p8

Επεξ/σία από iced07
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληροφοριακά να σας πω ότι το mate 10 lite δεν θα πάρει αναβάθμιση σε Oreo.

Ενω το Mate 10 /pro θα πάρουν.

Το Honor 7X θα πάρει.

Οπότε καλό είναι να το σκέφτεται.

13 λεπτά πριν, iced07 είπε

Έχει μικρότερα bezel οπότε το μετριάζει λίγο, πήγα και το είδα προχθές στον κοτσοβολο. Kia εγώ λογικα θα ανέβω στα 5,7 μιας και προηγείται στις προτιμήσεις μου το honor 8 pro

Επίσης το honor 7x (huawei και αυτό) στα 255 που είναι το ίδιο με το mate 10 lite πολύ value.

#Το p9 αυτή την περίοδο σε αυτά τα λεφτά το παίρνεις μόνο αν εχεις κόλλημα να έχεις κάποιο flagship όπως ήταν το p8

Για μένα το honor 8 pro  θα δεις .....

https://www.skroutz.gr/s/11129418/Huawei-Honor-8-Pro-6GB-64GB.html

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Γιατι 255 το 7x ;

Χωρίς μεταφορικά τόσο κάνει στο Σκρουτζ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...