8anos94 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καλημερα,υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να γραφω τα εξοδα της επιχειρησης μου και μονο και να βγαζει καθε μερα το τελικα μου εξοδα...Ναι σκευτικα το excel αλλα το θελω για ολο το χρονο και στο excel νομιζω θα χαθει η μπαλα
ZauZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε cloud λύση που κάνει αρκετά περισσότερα από μόνο αυτό (αλλά βγάζει και συγκεντρωτικό έσοδα-έξοδα ανά ημέρα που ζητάς) δες και το https://www.pelatologio.gr . Εναλλακτικά αν θες μόνο αυτό γιατί δεν χρησιμοποιείς π.χ. Google Sheets ή και το Excel με ένα αρχείο για κάθε μήνα ώστε να μην χαθεί εύκολα η μπάλα ; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από ZauZ
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 3/23/2018 στις 10:09 ΠΜ, 8anos94 είπε Καλημερα,υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να γραφω τα εξοδα της επιχειρησης μου και μονο και να βγαζει καθε μερα το τελικα μου εξοδα...Ναι σκευτικα το excel αλλα το θελω για ολο το χρονο και στο excel νομιζω θα χαθει η μπαλα Αν αφιερώσεις χρόνο πάνω στο excel δε νομίζω να απογοητευτείς. Αν θες ξεκίνα την βάση και όπου κολλήσεις εδώ είμαστε εναλλακτικά πας σε κάποια έτοιμη εφαρμογή και λύνεις το πρόβλημα σου αφού άλλοι λειτουργούν για εσένα... Παρ όλ αυτά δες και τις δοκιμαστικές εκδόσεις της ΔΙΑΣ, στο παρελθόν με βοήθησαν αρκετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα