ksessalonikios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ανακαλυψα ενα διαμαντάκι στο netflix κι ειπα να το μοιραστώ μαζί σας, ειναι βελγική σειρά οποτε λιγο η γλώσσα ξενίζει κι αποτελείται απο 9 επεισόδια. Εχει στοιχεία θριλερ με μια γυναικα που εχει αμνησία μετά απο αυτοκινητιστικό ατύχημα και ειναι καταλληλο γι αυτους που τους αρεσουν οι ανατροπες. Ενδεικτικά δειτε τη σελίδα της στο imdb http://www.imdb.com/title/tt5197860/ 3
nyne Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ειδα το πρωτο χθες,δεν μου φανηκε κακο,να δουμε που θα το παει.
nik5163 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Thanks για την πρόταση! Μου αρέσουν οι σειρές με λίγα και καλά επεισόδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Το είχα σε αναμονή αρκετό καιρό και με την ευκαιρία των εορτών ξεκίνησα να το βλέπω. Πραγματικά στα πρώτα (1-3) επεισόδια δεν έχεις ιδέα το τι θα ακολουθήσει με τον τρόπο που ξεκινάει να παρουσιάζεται η ιστορία. Το ξεδίπλωμα των γεγονότων του παρελθόντος, οι εναλλαγές με το σήμερα και οι ανατροπές που επιφέρουν, δυναμώνουν με την εξέλιξη της ιστορίας. Φοβερή η Veerle Baetens (για κάποιο λόγο μου ήρθε η ιστορία/ερμηνεία της στην ταινιάρα the broken circle breakdown).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα