Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To γνωστό ποντίκι Logitech MX Anywhere 2 AMZ στα 42€ (36,82 GBP), τελική τιμή με μεταφορικά.

Λήγει σε 16h.

Σημείωση: 

Spoiler

Η τιμή αλλάζει από 29,99£ σε 30,99£ στη σελίδα DISPATCH του Checkout, λόγω διαφοράς VAT.

Επεξ/σία από kyanokranos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκυλί mouse και παίζει παντού, έχω το 1ο μοντέλο εδώ και αρκετά χρόνια και είναι σε άριστη κατάσταση. 

Όμως έχει ένα βασικό μειονέκτημα, είναι μικρό.

Εγώ που έχω μέση παλάμη δεν με βόλεψε σαν μέγεθος και το έχω παροπλίσει για αυτόν και μόνο τον λόγο.

Αντί αυτού πήρα κάποια στιγμή σε προσφορά το hp x7500 και το έχω λατρέψει. Ιδανικό μέγεθος για μένα και εργονομία. 

Αν έχετε μεγάλο χέρι καλύτερα μην μπείτε σε έξοδα γιατί θα το φάει το συρτάρι και δεν είναι και φθηνό. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, lionheart75 said:

Σκυλί mouse και παίζει παντού, έχω το 1ο μοντέλο εδώ και αρκετά χρόνια και είναι σε άριστη κατάσταση. 

Όμως έχει ένα βασικό μειονέκτημα, είναι μικρό.

Εγώ που έχω μέση παλάμη δεν με βόλεψε σαν μέγεθος και το έχω παροπλίσει για αυτόν και μόνο τον λόγο.

Αντί αυτού πήρα κάποια στιγμή σε προσφορά το hp x7500 και το έχω λατρέψει. Ιδανικό μέγεθος για μένα και εργονομία. 

Αν έχετε μεγάλο χέρι καλύτερα μην μπείτε σε έξοδα γιατί θα το φάει το συρτάρι και δεν είναι και φθηνό. 

Εγώ το πήρα λόγω φορητότας, αλλιώς θα κοιτούσα για mx master. Γενικά, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το ποντίκι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kyanokranos είπε

Εγώ το πήρα λόγω φορητότας, αλλιώς θα κοιτούσα για mx master. Γενικά, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το ποντίκι.

Είναι σκυλί με καλή διαχείριση μπαταρίας και πράγματι παίζει σε όλες τις επιφάνειες. Αλλά αν το θες για βασικό τότε να ξέρεις ότι είναι μικρό και ίσως να μην σε βολέψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, lionheart75 said:

Είναι σκυλί με καλή διαχείριση μπαταρίας και πράγματι παίζει σε όλες τις επιφάνειες. Αλλά αν το θες για βασικό τότε να ξέρεις ότι είναι μικρό και ίσως να μην σε βολέψει.

Φαντάσου τώρα, για βασικό, έχω το m310 και έχω σχετικά μεγάλα χέρια. Οπότε, θεωρώ, πως θα μαι εντάξει.

Επεξ/σία από kyanokranos
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gtferrari είπε

Τι προτείνετε; Αυτό ή το G602;

g602 δαγκωτό!

Δημοσ.

Ως κάτοχος g602, σαφέστατα και προτείνω το 602 αν δεν έχεις θέμα με το ότι είναι μεγαλύτερο από αυτό της προσφοράς... Αν θες μικρό όμως αλλάζει το πράγμα...

Δημοσ.
On 23/03/2018 at 10:29 AM, lionheart75 said:

Έφτασε σήμερα και, δυστυχώς, είχες δίκιο. Φοβερή ποιότητα, αλλά πολύ πιο μικρό απ'ότι περίμενα. Δε φανταζόμουν ότι η μικρή διαφορά με το M310, θα είναι τόσο έντονα αισθητή. Ευτυχώς, όμως, δέχτηκαν από το amazon να τους το γυρίσω και να μου επιστρέψουν τα χρήματα μαζί με το κόστος των μεταφορικών. Κοιτάμε, πλέον, για mx master.

Δημοσ.

Αν υπάρχει κανένας άλλος που το παρέλαβε και δεν τον βόλεψε λόγω μεγέθους, με ενδιαφέρει. 

Αν βρίσκεται και στη Θεσσαλονίκη, ακόμη καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, kyanokranos είπε

Έφτασε σήμερα και, δυστυχώς, είχες δίκιο. Φοβερή ποιότητα, αλλά πολύ πιο μικρό απ'ότι περίμενα. Δε φανταζόμουν ότι η μικρή διαφορά με το M310, θα είναι τόσο έντονα αισθητή. Ευτυχώς, όμως, δέχτηκαν από το amazon να τους το γυρίσω και να μου επιστρέψουν τα χρήματα μαζί με το κόστος των μεταφορικών. Κοιτάμε, πλέον, για mx master.

Eίδες που στο είπα; γιαυτό άλλωστε και το τόνισα ότι αν και σκυλί το δικό μου το βλέπει πλέον το συρτάρι. 

Τέλος καλό όλα καλά πάντως φίλε μου. :) 

p.s και εγώ περιμένω κάποια στιγμη να βγεί καλή προσφορά για το mx master αλλά εναλλακτικά δές το hp x7500 που είναι με bluetooth, το έχω και το έχω λατρέψει κυριολεκτικά. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...