Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Giannisvtc είπε

Σε προσφορά από ΜΜ στα 399 € . Για Αυτήν δεν μιλάμε ?

Όπως είπε και το μέλος που την αγόρασε και έβαλες τις φωτογραφίες πίσω,   δεν είναι ίδια! αλλά δεν έχει και τεράστιες διαφορές και φυσικά αν αναλογιστείς ότι 50'' hdr όποιο και να είναι αυτό , με VA στα 400€ (δεν έχει παίξει πέρα από την jvc ) λογικά είναι και προσφορά και μάλιστα καλύτερη από εκείνη που εδώ είχε γίνει ο κακός χαμός και δείγμα γραφής δεν έβαλε κανένας ( ή κάποιες στατικές εικόνες που περιορίζουν τα προβλήματα).

Προφανώς για να  μην παρεξηγηθώ και βρεθεί κάποιος και πει δεν είναι σαν εκείνη! , όλες αυτές είναι φθηνές tv που θα έχουν τα προβληματάκια τους.  ( οπότε το ρίσκο είναι μεγάλο ) αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει ούτω σι άλλος κάτι ανάλογο εκτός αν θεωρούμε τα 400 με 600~700 ίδιο ποσό! 

Δημοσ.

Τελικα ήρθε το τύπος απο το service μονο καφε δεν του εβαλα να πιει..

Ηρθε την ειδε έφυγε. Στην αρχη τα ειδε μετα μου το γύρισε πως δεν εβλεπε και κατι... ή πως δεν ειναι σημαντικό. Εχει δει και χειρότερες. Μου ειπε πως μπορω να κανω αντικατάσταση αλλα παιζει να μου δωσουν και χειρότερη κλπ.

Αν την δωσω πισω στο κοτσοβολο τι να παω να παρω; Δεν υπαρχει κατι αντίστοιχο. Μαλλον θα ζησω με αυτη ως εχει ετσι και αλλιως lg ελεγα να έπαιρνα μετα αλλα και αυτες dled ειναι. Το καλο ειναι πως στο φιφα με το dynamic contrast φτιαχνει αρκετα.

Δημοσ.

Για την ιστορια και ας κλεισει μετα το τοπικ πηρα μια lg 55uj701 τεταρτη λογικα θα την εχω.

ευχαριστω οσους βοηθησαν εδω αλλα και σε πμ και τοπικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...